197

време е

преди 6 години

Русия отдавна посяга на нашата история. Писатели дали подкупени или заблудени се превъзнасят. Тези които са критични са убивани и книгите им унищожавани.Русия конфискува българските архиви през ВСВ и отказва да ги върне. Президента Първанов започна, но инициативата заглъхна.Пишат десетки статии на ден за русия и техните демони пълзят по мрежата като ***.Добре е че и на запада търпението най-после започна да се изчерпва.

196

До анонимен 238

преди 6 години

Понеже аз няма да отида, ти лично ще отидеш ли да се биеш с руснаците? Ако "да", защо още си тук? Ако "не", защо мислиш, че някой друг българин, британец, германец, белгиец, французин, холандец, испанец, италианец, португалец, румънец, унгарец, чех, словак, словенец, хърватин, датчанин, грък, литовец, латвиец, естонец или норвежец ще го направи? Ако искаш да знаеш, дори и поляк няма да го направи.

195

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ще се бият на много фронтове. Утехата, която им остава, че и сам воинът е воин. А в България една шепа русофили треперят да не им извадят кирливите ризи.

194

Анонимен

преди 6 години

Какво ще правят троловете без руските диверсанти даващи опорни точки ?Как ще хранят семействата си ? Някой помисли ли за това ?

193

Анонимен

преди 6 години

До хъбТам е заровено кучето! По силата на Канцлер акт, Меркел е длъжна да слуша САЩ, които не искат потока. Но няма как Меркел като германски канцлер да не се съобрази с германския бизнес, който ще се разори от скъпото американско гориво. Сега ще може да каже "руснаците убиват, няма да търгуваме с тях". И като и поискат доказателства, че каже, "но вижте, целият Запад го вярва"!

192

хъб

преди 6 години

Германия е дала разрешение за строителството на северен поток 2. Какво става с хъбчето на Боко ?

191

дс

преди 6 години

И още нещо:За разлика от нас, никой в Китай не казва "британско присъствие" и не твърди, че са просперирали, докато са били васални на британците.Индия не е независима, колкото Китай, много британски капитали има и те имат влияние върху политиката и, но трагедията в Бопал е най-малкото нещо, което помнят. В Китай има доста капитал от САЩ, но той там няма думата. Задължително всяка фирма е с най-малко 51% китайско участие. Ако САЩ искат да се изтеглят, ще им се даде шапка юани за сбогом.

190

Анонимен

преди 6 години

A Първите жертвени агнета(по-точно,немислещ планктон),в ядрената война,до която цъкат последните секунди,ще бъдем ние,зомбираните робски "народи" от Източна Европа!Нали затова ни натикаха в НАТО и ЕСсср!А ние,стоим,мигаме немислещо и чакаме да ни изпържат в ядрената война ,за радост на американоционистките бандити,които си въобразята,че по стар прийом,океаните ще ги спасят!НО,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЗОМБИТА -ПЪРВИТЕ ГАЗОВИ МЕХУРЧЕТА КЪМ НЕБИТИЕТО СМЕ НИЕ!!!Заедно с тъпия ви БВП,за който цвилите!

189

дс

преди 6 години

Съответно не се въоръжава достатъчно. Британия решава, че няма нужда да дава сребро за китайските стоки, като може да им дава опиум от Индия. Китай не се съгласява, Британия го напада и задължава Китай да приеме закон, че всеки китаец е длъжен да ползва опиум. Освобождава се от това задължение, когато революцията на Мао побеждава. От най-богата държава в света, Мао наследява третата най-бедна след Етиопия и Индия.А втората икономика е била Индия. Тя също е тотално разорена от Великобритания.

188

дс

преди 6 години

До Анонимен 229Кой ми каза ли? Китайците имат поговорка "Глупав е онзи, който се спъва два пъти в един и същи камък". Нещо за Опиумните войни знаеш ли? Китай тогава е най-голяма икономическа сила на планетата, Великобритания е трета. Китай произвежда прекрасни порцелан, коприна и чай. Дал е на Великобритания изключителни права да търгува с китайските стоки по света. И си е мислил, че след като води взаимноизгодна търговия, британците нямат никаква причина, да воюват с Китай.Следва продължение

187

Тинев

преди 6 години

До Анонимен" До Тинев" Той и сега няма да се бие! Може България и да обяви война на Русия. Но бате Бойко, Ненчев и Плевнелиев ще трябва лично да легнат в окопите. ................................ " Е, да почакаме тогава, докато им скимне да ни го дадат, А?Пак ли ще чакаме ДРУГ да ни свърши работата?

186

Анонимен

преди 6 години

До дсАма чакай бе, на теб кой ти каза, че в един конфликт Китай и Индия ще са с Путиленд? Китайците са супер прагматичен народи и ще преценят много, ама много внимателно каква позиция да заемат, изходяща най-вече от интересите им. За Индия не знам, те са там като нашите шведи малко и не се знае какво ще действат

185

дс

преди 6 години

Продължение:Каква тежест ще имат тогава Франция или Белгия, преценете сами. И тази тенденция може да бъде обърната по един единствен начин - война, в която съперниците на Запада да бъдат унищожени. Обаче при оръжията, които притежават Русия, Китай и Индия, Западът няма куража да започне тази война, няма и шанса, да я спечели. А да обърнат трите държави една срещу друга шанс няма. Китай помни Опиумните войни, Индия помни, как беше разорена като колония.

184

без доказателства

преди 6 години

Току що Т. Май съобщи, че няма никакви доказателства за участие на Русия в хибридна война!

183

дс

преди 6 години

На практика санкции срещу Русия няма. Нямат с какво да я ограничат. Просто отношенията минават на по-ниско ниво. Гонят N на брой руски дипломати и си прибират от Русия N на брой свои дипломати. Последното половин хилядолетие Западът е взимал от Русия само онова, което не може да намери никъде другаде. Така ще продължи до окончателното западане на Запада. Според прогнозите през 2040 година Нигерия ще има по-голяма тежест на световната арена от Германия.Следва продължение

182

ттт

преди 6 години

До Анонимен 223Имаше такъв опит. Преди около половин година някаква джендърска организация искаше Британия да наложи санкции върху Русия, защото не разрешавала излъчването преди 23 часа на филм, в който имало секс с момченце.

181

Анонимен

преди 6 години

До ТиневТой и сега няма да се бие! Може България и да обяви война на Русия. Но бате Бойко, Ненчев и Плевнелиев ще трябва лично да легнат в окопите. Дори военният министър Каракачанов няма да се включи в битката. А ако дадат оръжие на обикновените българи... а бе по-добре да не казвам, нека да ни го дадат!

180

Анонимен

преди 6 години

Бе кво стаа ! Уж зарад скрипал гонат дипломати па сега зарад хибридна воина . утре ше кажат , че неразрешават гей парадете у русиа и давай да санкции ме

179

Анонимен

преди 6 години

Гардиан изглежда не живеят на Земята. Никаква солидарност с повяхваща Британия няма. На западните лидери така им е наредено. Целият случай е натиск върху германския бизнес. На него му е изгоден Северен поток 2. И ще му е много по-трудно, ако купува втечнен газ от САЩ. Германският бизнес се опря на щатите и Меркел беше задължена да се съобрази с него (канцлер на Германия е, не рекламен агент на САЩ). Сега и дават "уважителна" причина, да се откаже от проекта.

178

Тинев

преди 6 години

Даже и по времето на Хитлер, български войник не се е сражавал срещу Русия.А Бойко Борисов е готов да погуби България.УБЕДИХТЕ ли се най-после, що за лицемерно мекотело е!