175

Славов

преди 6 години

Вече 24г работя в МВР, в едно и също РУ като половината служба-ППД, а сега ОДЧ. От година и аз съм пенсионер.В последните 3-4 години, патрула се оряза от около 100 човека на под 40 в момента и около свобдни10 щата, които доста време не се заемат. От тези 40 ппд+ одч 5 човека има общо 7 човека пенсионери. Та питам аз: на кого точно развитието спираме, като не виждам опашки от желаещи да започнат работа в едно от най натоварените РУ в страната.

174

Перник

преди 6 години

Да го д у х а т бедните аванс пенсия заплата!!! АПЗ 840+1358 лв = 2200 лека вечер от мен. Нямат морал горе та ние ще имаме

173

България

преди 6 години

И военните също са на пенсия и заплата 4500 бройки има в МО

172

ники

преди 6 години

До опааааааахаха нали си наясно че трафик информацията гледа всичко под лупа

171

Анонимен

преди 6 години

в закона си пише че на шест месеца се пращат справки в министерството за служителите които са се пенсионирали с чел деферинциране на щата.но има и вратичка че ако се приеме че някой е ценен и незаменим може да си бачка до дълбока старост.но ако се надявате на промяна това няма да се случи защото всички началници в армията и полицията са се възползвали от правото си на пенсия даже и да изгонят част от сержанският състав те ще остонат защото ще си окажат много ченни.

170

военен

преди 6 години

До Бивш военненкато ти гледам коментара и правописа още дълго не трябва да те повишават

169

опааааааа

преди 6 години

абе незнам онич ден ме спрчха с 1.28 промила и с 200 кинта минах-да са живи и здрави дълги години в полицията да помагат на бедния българин от кражби грабежи измамници-тези хора са гръбнака на дървата-едни такива работливи усмихнати-отзоваващи се,най-малко по 3 пъти на ден си дигат *** от патрулката или бюрото-даже по 4ри пъти обядват,нещо на сервиз ще отидат,до магазина за латекс ще се разходят-долна *** корумпирана ***-цялата система на Орландовци и всичко на ново -Казах

168

Роб на влаЗта

преди 6 години

Даже полицаят на улицата ППД трябва да получава 2000лв.заплата и никакви 20заплати.Ако не искате -да се закрие МВР и готово...

167

Бивш военнен

преди 6 години

Бивш Капитан съм от Армията 10 години стоях на едно място със заплата около 1100- 1200 лв Докато 10-12годишни Полковници със таван от пенсия 910 лв продалжават да работят на заплата 1800-2000лв=около 2800 лв им се сабира на месец с 40 дена годишна отпуска.Затова станах тираджия в Западна Бяла държава за около 4000-4400 лв.Затова господа продажници няма да има Армия Полиция Пожарна и Държава

166

Агента

преди 6 години

Пълно е с такива вземат 700 лв песия + заплата 1000 нека им е зле

165

Анонимен

преди 6 години

Представителите на полицейските синдикати, и най-вече на най-големият всичките вземат пенсия и заплата.Така клекнаха на управляващите и не протестираха срещу вдигането на пенсионната възраст с 10 години.Така някой роден с един месец по-рано от друг полицай и започнал по едно и също време ще може да получава пенсия и заплата 10 години, а другият през това време няма да можеи да се пенсионира.Друг въпрос е, че след 10 години може още да се вдигне пенсионната възраст.

164

Анонимен

преди 6 години

***..ац...ите които създадоха тази ситуация сега мислели как да излязат от нея. баси и меверето, баси и пародията. сега ли разбрахте какво сте изср.., бе, 2,5 години минаха, мислители.

163

1

преди 6 години

До иван гешевСмешник, никога не бих отказал помощ на човек! Ти като искаш си поддържай огъня!

162

1

преди 6 години

До 1И понеже виждам, че някой ми е сложил минуси, мога да ги успокоя, че от посочената дата получавам пенсия не и заплата!

161

1

преди 6 години

До DiesIraeАз съм преценил, че няма да съм на работа и от 01.12.2015 съм пенсионер!

160

иван гешев

преди 6 години

съвсем не съм кифльо но,аэ същосе гордея с обраэованието и професиИтеси.эавършил съм техникум по механоелектротехника спец.студена обработкаа эащо нямам право на 20иэвънр.эаплати а ти имаш и,отде да энаемдали не си от теэи където като им телефонират эа пожар каэватподържайте огъня,идваме

159

DiesIrae

преди 6 години

До 1За теб нормално ли е да си хем пенсионер, хем на заплата?Ако да няма какво повече да говорим! Ако искам все пак да помислиш то опитай се да си набиеш в главата следното - никои няма да има нищо против служителите на МВР ако те си вършеха съвестно работата, ако не те ограбват и като дойде полицията да ти казва ако ги намериш може и да направим нещо, ако не се скатават и не са по 150 кг. , ако вършеха работа която да отговаря на заплащането им!

158

DiesIrae

преди 6 години

До 1Никой не те е плюл бе.ГОВОРИМ ЗА ПОЛИЦИЯТА ти къде се натика и какво търсиш тука.Разбрахме видял си, гасил си, то и тиквата гасила ама го виждаме колко му е мозъка, затова цялата страна колабира.Аз ако исках да съм пожарникар да съм станал такъв, но не съм искал. Избрал съм си друг път, също толкова отговорен и със своя си принос за обществото. На мен пък не ми е приятно някакви си държавни служители да ми се жалват колко им е зор на работата която сами са избрали и да ме плюят!

157

1

преди 6 години

До иван гешевИ да ти отговоря! 32 години съм бил в противопожарен автомобил , а не на бюро! Тъй, като съм от Пловдив сме гасили много големи пожари/който иска може да се поинтересува/ .Виждал съм толкова смърт, която и поп не е виждал! Професията съм си я избрал сам, но не е приятно някой к.и.ф.л.ь.о да плюе! Като е отворен да отиде да работи тази работа, а не да излиза с номера, че е учил и не е работа за него.Все пак ще взема висока пенсия, 20 заплати и т.н.!

156

иван гешев

преди 6 години

неэнам че има някаква промяна но,моят съсед се пенсионира преди 5 годинина 47 години и 23 години стаж катоследовател в общ.управл. на полицията.сега на 52 години е шофьор във охр.фирма на шурея си със добра эаплатаи.. си гледа оранжериите си.не эавиждамно,просто това е голяма несправедливост.някой на 63год.грохналот работа и със 180лв.пенсия а друг неэнаещ какво е да се иэпотиш от работада вэема 800..