122

Кобрата 2

преди 6 години

Бре тия кюрди от къде изкараха кинти за протести,явно вече са превзели пазара на женска плът и дрога във Варна...

121

gio

преди 6 години

то образованата част от турците не го харесват Ердоган, та какво остава за нас.Само за справка, за последните 10 години броя на религиозните училища е стигнал до 30% от общия брой. Ердоган си отглежда религиозни фанатици, да му слушат и величаят глупостите за нова Османска империя.

120

български гражданин

преди 6 години

Правилно. Тракийците са изгонени от гърците знам го от живи свидетели. Но това трябва да кажат честните истински историци , а не тези с поставени от партията задача. Едно трябва да се знае вярващия човек лошо не може да прави. ЕРДОГАН е вярващ. Той промени мисленето на на цял един народ даже на огромна част на хората в света. Лидер е.

119

Гуру

преди 6 години

Ердоган, който идва от един катун, осъзнал своето мизерно съществуване в покрайнините на стара Европа, на границата със средновековието се моли за пари за поддържане на коптора. Ще му дадем малко, нема как.

118

ДДТ

преди 6 години

От повечето коментари се вижда ,че не е мразен Ердоган ,а са мразени турците.Също както при Путин, който мрази Путин мрази и руснаците -това сплотява нациите зад лидера им и няма нищо общо с диктатура,а става дума за огромна подкрепа.

117

Chen

преди 6 години

Боко кани мастера на неоавторитаризма в България да му преподава как чрез всяване на страх от външни сили се управлява беден народ. Аз гарантирам, че ако боко остане още 1 мандат на власт ще вкарват в затвора за подобно съобщение, което в момента пиша.

116

Безразличен

преди 6 години

Не мога да разбера защо се вдига толкова много голяма врява в това че "някъкъв" си идва във България и то не че го интересува вашият мизерен живот просто по задължение и това със протестите какво се цели да се докаже че ни е не сме европейци а вулгарни варвари че ни сме "силни" и "независми" защо те не са наясно със световната политика и кой къде е.Ето за това и в Щатите да ни приемат със този начин на мислене от сегашната мизерия по на горе няма да отидем.

115

Пропагандни писъници

преди 6 години

Кага един честен историк ще седне да напише фактите от българската история и ще се спре със спуснатите от агенти измислени приказки и митове.Примерно Крали Марко не е освобождавал 'три синджира роби ',а след падането по турско е бил главнокомандваш на османска армия.Умира в Румъния при една от битките на османците срещу власите...

114

Анонимен

преди 6 години

Много ми хареса конментатра започващ със"страхът ражда омразата".Точно така,един страхлив народ който е бъкан с комплекси за малоценност!

113

Джони Инглиш

преди 6 години

Страха ражда омраза,но не се страхувайте от турците те нямат комплекси и обичат България и българите.Република Турция никога е нямала намерения да напада България.А последното нападение от турци е било преди 600 години,а и тогава битката е между двама византийски престлонаследника .Единия византиец наема българите другия турците тоя с турците печели и дава България на турците за услугата....

112

Комплексотерапия

преди 6 години

До ERDOGAN - VAN!!Е ако падне Туркия България ще наводи с 20 милиона кюрда и още толкова араби -Анти български чужди агенти които дори нямат кирилица да не се месят във вътрешната ни политика!

111

Възпроизвеждане

преди 6 години

Направо да приемат 4-те милиона кюрдски бежанци около Видин и да ни дадат на нас 3 те милярда -ще стигнат за 6 месеца за пмперси на новородените на бежанците...

110

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е прав, че кандидатстват за ЕС от много години, а бежанците, прокудени от политиката на ЕС, се настаниха там.Турците, които Западът използва за черен труд от години, нямат статута на европейски граждани, не са интегрирани за толкова години. Турците не се интегрират. Ердоган не е длъжен да храни 3 милиона бежанци, да ги задържа, за да не развалят кефа на Юнкер и Меркел.Противно на всякаква разумна политика е да заплашва Гърция, България с териториалните претенции. Тази политика - не!

109

Анонимен

преди 6 години

До Анониментурски части са отцепили Варна, защото ако стане нещо, да не обвинят нас - ще си търсят после гюленистите измежду готвача, сервитьорите и везирите на сюлимана, а полицаите са там да означават дупките по пътя, да не се заклещи някъде конвоя

108

IYI

преди 6 години

Абе тия от разните организацийки спонсорирани от чужди връждебни на България и ЕС сили знаят ли ,чеТурция е втория по-големина бизнес партньор на България.При това с положителен баланс- повече изнасяме отколкото внасяме .Турция ни призна първа при обявяване на независима България ,а "братята" сърби нахлуха с цялата си войска в България.Тракийските бежанци са изгонени от гърците ,а не от турците и тнт.Но за съжеление още има енерция от комунистическата анти турска пропаганда....

107

Coming Next

преди 6 години

следващата седмица се очакват още по-високи гости - сенатор МакКейн и Багдади, да обсъдят на наша територия хуманни методи за използване на мирно население като щит в бойни условия. За тях ще полеем и градинките.

106

Анонимен

преди 6 години

То тези там в Мала Азия са все едни с душевни граници и затуй се караштисали сякаш без граници и затова разни душевни играчи ги ловят и ги продават как продавачи на мигранти,че и ползват визити за пазара като разшерение и реконструкция по съгласието на купувачи които имат и са с подобни душевни граници,но ограничени с някои други граници или търсене на уеднакняване на модела търсене-предлагане на пазарната надстройка,щот за принцип едвали става въпрос.

105

Rdogan

преди 6 години

С тези 3 милиарда евро какъв дворец на брега на Черно море ще си построя, за чудо и приказ, Аладин с лампичката е нямал такъв. Машала, машала а дано.

104

Е то

преди 6 години

навремето и Ислямста държава в Правец я заченаха, ама несварихме да нарисуваме плакати тогава, Бойкиче не предупреди

103

Анонимен

преди 6 години

По стара турска традиция някой трябва да му прави чaлaм6a - кой ли ще е той