8

Ф.С.В.

преди 6 години

-Този не разбра ли че го издирват - а се е превърнал на "Веселият Екскурзиант" който си ходи напред назад из Европа- Властта е като наркотика - опиташ ли един път- няма връщане назад -- до дълбока старост!!

7

Попа

преди 6 години

Сега Европата като умре - никой няма да и плаче на гроба! Само мигрантите и *** може би, щото лесно я евяха.

6

Капиталиста

преди 6 години

На ЕС му трябват врагове, такива като Пучдемон са добре дошли за Брюксел и затова го поканиха в Белгия за убежище. Когато такива като Пучдемон отсъстват ЕС почва да размахва Путин, а напоследък и Тръмп, затова британците наеха руски хакери и Скрипал да хакнат изборите в САЩ. В ЕС мислят че един общ враг ще ги сплоти повече и упорито потъпкват всякаква демокрация. Всяко действие си има противодействие.

5

Ром Бакарди

преди 6 години

Отначало европейските управници начело с Юнкер казаха ,че привестват отделянето на Каталония и Пучедомон им се хвана на въдицата и реши да референдум да проведе ,а след това Брюксел запя друга песен ,дори когато минаха изборите в Барселона ,то 2-3 дена всички управници на Брюксел си бяха "глътнали езиците" исе покриха и оставаиха Пучедомон сам,а след три дена те казаха от Брюксел не подържат отделянето на Каталония и сега благодарение на лъжливите оФчарчета от Брюксел ,то Пучедомон е в затвора.

4

шоп

преди 6 години

Преследват нормалните хора, а тези пълчища, гостите на Меркел, ще им изядат главите.

3

ТАМ МУ Е МЯСТОТО

преди 6 години

..В ПАНДЕЛАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

браво

1

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон ще запали Райхстага!