123

Stoedin

преди 6 години

Ужасна трагедия, бих помогнал на близките ако мога.Иначе 123 според мен е прав.

122

123

преди 6 години

Горките дечица, НО това не е случайно. Този МОЛ би трябвало да има противопожарна система последна дума на техниката, вместо това.... Това не е политизиране, а просто показва манталитета на дадена нация. Интересно ми е да ли това ше доведе до проверки и на други такива обекти. И то не само в русия.

121

Анонимен

преди 6 години

Лоша работа е "модерното строителство" - гори по-бързо и силно от факла. Подозрително е, че не се е задействала никаква противопожарна аларма или какъвто и да е авариен сигнал. Няма начин да не е имало поне аварийна сигнализация. Някой вероятно я е забранил - намирисва на саботаж...За велика кравария няма акт, който да е прекалено подъл уви...Жалко за хората, най вече за всичките тези млади деца с цял живот пред тях.

120

кастро003

преди 6 години

Много е подло и гадно да се използва тази трагедия за да се плюе по Русия. Разбира се, че политиката е намесена във всяко събитие на дадена страна, разбира се, че има винаги по дълбоки причини за нещастията. Но у нас всичко се изражда във едни обвинения, обобщения, аналогии, световни изводи със светлинна скорост. Докато сега е време за траур! Който иска друго, моля да почака!

119

Анонимен

преди 6 години

Всички тук, които обръщате тази човешка трагедия във вашите безконечни политически брътвежи, защото сте елементарни, ежедневни, прости човеченца.

118

до 121

преди 6 години

Така както ми говориш на "бе" твоята истина ми е ясна. Мразиш всичко руско. Не те е грижа за загиналите деца - това е истината, не твоето плюене по Русия. ***!

117

Апокалипсис

преди 6 години

Да пишеш във фейсбук вместо да намериш пътя към спасението.Аз не го разбирам.

116

123

преди 6 години

До do 123Кой се гаври бе ...... Просто съм написал истината.

115

Анонимен

преди 6 години

Мир на душите на всички загинали - и деца и възрастни. Дано справедливостта да застигне собственика на мола,който се е отнесъл с такава безотговорност към сградата. Не знам защо политизирате - в САЩ се срути пешеходен мост, в Англия изгоря цяла сграда. Случват се такива неща, особено когато общината и властите си затварят очите за нередностите.

114

do 123

преди 6 години

Не би трябвало да се гавриш с загиналите. Пристрастията ти не ме интересуват. Изчезвай нещастнико.

113

Жалки

преди 6 години

Пак обърнахте всичко на политика, господ такива като вас ви е наказал когато сте се родили. Жалки.

112

123

преди 6 години

Тъжно е, но до това водят беззаконието и безхаберието. А русия е като България, ама на макс. Максумим корупция, максимум простотия и безхаберие, максимум олигарси и т.н. Крайният резултат е видим. Тъжна картинка и тези ще ни поучават.

111

Анонимен

преди 6 години

До ювиги ПРО..СТАК,ИЗ..РОД!!Между другото във великата русия,в този град,в този търговски комплекс ОТГОВОРНИКЪТ ПО ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ ВЪОБЩЕ НЕ Е ИМАЛ НУЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!!ПРЕДИ ДНИ ПАК СЕ СРУТИ ПОРЕДНАТА КОМУНАЛКА,А КОЙ ПОРЕД Е ТОЯ ТРАГИЧЕН ПОЖАР??Вместо да замълчат такива като тоя ПРО..СТАК ювигия пак извъртат нещата та други да са виновни и иронизира гов..дото!ЩО ЗА ХОРА СТЕ ВИЕ БЕ??ГОРКИТЕ ДЕЦА,ЛЕКА ИМ ПРЪСТ И ОЩЕ ПО-ГОРКИТЕ ИМ РОДИТЕЛИ,ЖИВИ МЪРТВИ СА ВЕЧЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА ИМ!!

110

ювиги

преди 6 години

Защо, защо Гендер Бойко се не намеси? Тъкмо по неговата специалност е. Ама на, нямат си гендери тези руснаци и туй то!

109

Handel

преди 6 години

А по същото време по всичките Путин ТВ вървяха филмчета за победата на "бащицата" на изборите и как сега вече със суператомната супербомба няма начин да не им разкажем играта на разните там хамериканци и скрипаловци.

108

юбералес

преди 6 години

Руският елит не инвестира в руски пътища, училища, болници, пожарни и качествени обществени сгради. Руският елит се отнася с Русия като с колония, а с руснаците като с ***. Така както английският елит се е отнасял към Индия. Аз като русофил скърбя за малките руски деца и се моля за промяна в тази изстрадала държава.

107

юбералес

преди 6 години

Руския елит черпи от недрата на Русия богатствата и, след което ги продава на запада. Получените пари руския елит ги държи в западни банки -(2 трл.долара), купува имоти, и футболни клубове. Руският елит живее на запад - най обича Флорида, Лондон, Франция и Италия. Жените и децата им живеят на запад.

106

Боби

преди 6 години

До Анонимен 105Войната НЕ Я ЗАПОЧНА АСАДАСАД наистина кърваво разгонва Всяка проява на Радикализъм в Сирия - Просто в тоя ДИВ КРАЙ "Близкия Изток" ако не ОБЕЗГЛАВИШ РАДИКАЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ от коя да е Религия или националност - Никакъв начин останалите - Мюсюлмани(Сунити, Шиити, Алуити), Християни, Перси, Копти(Прото Християни), Арменци, Кюрди, Тюрки - НЯМА КАК ДА ЖИВЕЯТ В МИРВойната я Започнаха НАЕМНИЦИ РАДИКАЛНИ МЮСЮЛМАНИ Спонсорирани от Някои Близко източни страни и САЩ.

105

Боби

преди 6 години

До Питам 104Има един субект който се крие зад ника Анонимен който предлага да направим Геноцид над Руснаците. Че Руснаците са хвърляли Бомби над Пазари в Сирия - Ако една стандартна ОФАБ-250кг Бомба падне на един Пазар и то тогава ще говорим за такава ТРАГЕДИЯ че нямам думи.Просто Едни Хора пускат Едни Опорни Точки и Лозунги - И множество Анонимни ги ползват без изобщо да се замислят за РЕАЛНОСТИТЕ

104

Анонимен

преди 6 години

4eta i pla4a saschto gospodi saschto nevini deza hora bog da gi prosti sabolesnovanija na vs rifiteli tidninu trageduata e mnogo goljama