90

Анонимен

преди 6 години

Продължавай така Ердогане.Дръж здраво юздите.

89

Анонимен

преди 6 години

Отново повтарям-не сме кръвно свързани с турците. През тези 5 века между нас и тях стената винаги е била много висока. По време на българските въстания(Видинско,Старозагорско,Априлско и много др.)участниците в тях заедно с мирното население е избивано най-вече от башибузук. А кои са башибозуците - доброволци от местното турско население,т.е.комшиите,с които така" добре" сме си живеели.За разлика от тях,българските въстаници никога не са посягали на мирно турско население.

88

Анонимен

преди 6 години

И защо използват за име "маслинова клонка", което идва от християнската религия?Сигурно корана им е пълен само с глупости, нищо смислено там.

87

Анонимен

преди 6 години

Ние няма да бягаме никъде . Ще помагаме на руснацитеда завладеят проливите .

86

Анонимен

преди 6 години

Братя на българите са всичкиславянски народи . Турците не са .

85

Анонимен

преди 6 години

въпросът е къде ще бягаме ние българите.аз лично забрадка и шалвари няма да сложа,нито пък лесбийка джендърка да стана,явно ще учим полски и унгарски за да оцелеем

84

Кирчо

преди 6 години

Чакаме някой да ни даде пари за С400 или да ни ги подарят :)))

83

българина

преди 6 години

османската империя превзема чужди държави а оон и нато гледат нищо ново.... въпросът защо ние не купуваме ц400 ????? какво чакаме?да вземат Вишеград ли?

82

Кирчо

преди 6 години

До анонимен за 28 години 2 000000 изселиха любимите ни хайдути политици след още 28 ще останат само *** в БГ

81

До слава на ердоган

преди 6 години

До СЛАВА НА ЕРДОГАН!За това ли Ердоган отиде на крака при Путин да му прави селям? Този човек е проблем преди всичко за обикновенните турци. И германците говориха така за Хитлер, а виж как се получиха нещата. Ще изтрезнеете, но ще е късно....

80

Анонимен

преди 6 години

Това са турци които се представят за българи .Не се стеснявайте да ги обиждате и заплашвате .Дейността им се направлява от турция . Сайтътне предприема нищо но ние ще уведомим прокуратурата и ще искаме затварянето му защотое станал инструмент на чужда държава с претенции към България .

79

дядомраз

преди 6 години

Кога ни клаха руснаците бе Ванка? 20000 от тях лежат в нашата земя,за да ни оттърват от колячите.

78

Анонимен

преди 6 години

Никакви кръвни братя не сме с турците.Културите ни са на космическо р разстояние.Ние сме християни,турците_мюсюлмани. Ислямът е религия,която фанатизира последователите си и изповядва непримиримост към всички други религии.Християнството поставя ценността на човешкия живот над всичко,докато ислямът го жертва в името на своята победа.Никаква любов и мир не е имало през тези 500 години.Имало е избиване,поробване,изселване и дискриминация по отношение на поробените народи.

77

Кирчо

преди 6 години

Ако бяха ва колили 500 години сега нямаше да има кой да пиши коментари по опасни са БГ политиците от които и избягаха 2 милиона и станаха миячи на тоалетни на запада дето много ги обичате БЪЛГАРИ

76

Анонимен

преди 6 години

Dnes hilqdi arabi suniti jiteli na Tel Rifat progoneni ot kyurdite teroristi v grad Azez protestiraha i iskaha turskata armiya da pro4isti grada za da mogat da se zavurnat po domovete si

75

Анонимен

преди 6 години

До Юнал Джемилов3айко, виж сина ти го има в нов "филм" за турското "разбирателство"

74

евалла

преди 6 години

ДА БАСТИСВАТ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ,ТАКА СА ПРАВИЛИ И НЕГОВИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ!! ТОЗИ ЧИТАК Е ОПасно вреден за света ,а Европа ,ЩЕ НИ ГО МЪКНЕ У НАС,ЗАЩОТО МАЛКО НИ ДОЙДЕ ОТ ТАКИВА разбяснели гаджалоци дето ни клаха ,бесиха и палиха 500 години!

73

Анонимен

преди 6 години

Славянке, с гол гъС ли ще ги смазват?

72

до 42 от славянин

преди 6 години

''Атина към Анкара: Ще смажем всеки, който постави под въпрос суверенитета ни!''Наглите ви османски сурати трябва да бъдат ритани и при най-малкият намек отново да грабите чуждото! Талибан ви ердоган дотолкова се е самозабравил от неоосманския си делириум, че проявява претенции не само към близкоизточни и балкански държави, ами даже и към руски Крим, не му стига че турция отвътре ври и кипи от гнева на кюрдите, ами и се сили да граби наново чуждото!

71

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!