25

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не е в кучето, а в собственика му. Докога ще го отнасят животните. Сега май трябва и стреличка за нещщастника, дето го е пуснал!

24

Алов

преди 6 години

Дано песа не подаде жалба срещу децата

23

да

преди 6 години

браво, едно куче-убиец по-малко, защото тези породи са точно това и нищо друговреме беше

22

Анонимен

преди 6 години

От кучета не ме е страх, но от хората никога не знаеш какво да очакваш.

21

Анонимен

преди 6 години

22 Естествено, че не може да става и дума за сравнение кучето никога няма да продаде стопанина си, но човека и майка си ще продаде за пари Кучето стои много над човека колкото и да се мислиш за висшестоящ това е реалността.

20

Анонимен

преди 6 години

Не понасям стопани, които си пускат кучетата без каишка. Колкото и да обичам животните истината е че такива действия трябва да бъдат наказвани, за да спрат селяните да се правят на интересни.

19

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който смята, че трябва да се прави избор между хората, вкл. децата и кучетата, е психически увреден и трябва да се лекува. Няма такова противопоставяне - то е само в главите на хората страхуващи се от кучетата и нищо не разбиращи от кучета, а за тях това е несоспорим довод колко са прави. Горките, те даже не знаят колко са увредени.

18

без колебание-

преди 6 години

ЕВТАНАЗИЯ! Не са НИ нужни СКИТАЩИ ДОМАШНИ КУЧЕТА.А защо НЯМА ЧИП с име и телефон на собств. КУЧЕТО?АКО ГО защият с 10000 лв. глоба,плащане на престой в приюта за кучета или моментална евтаназия,за да знаят СОБСТВЕНИЦИТЕ,че ТЕ ЛИЧНО са причина за смъртта на "любимеца" си.РАЗЧИТАТ на СОЦИАЛИСТ.'КОЛЕКТИВ" да им гледа членове от семейството. Да вървят в Русия.А ДАЛИ там е така?Такива "собственици" НЕ трябва да бъдат жалени финансово и юридически .Прочистване на улици и градини, паркове от скит

17

Rtyuik

преди 6 години

Stiga ste zastitavali bezdomnite i agresivni pesove.Po-vagni li sa ot horata.

16

ЖЕСТОКОСТ Е ТОВА

преди 6 години

Това се нарича жестокост към животните и се наказва със затвор от 1 до 3 години и глоба от 500 до 2000 лева

15

до плъхозащитника

преди 6 години

първо децата са започнали да си играят с него а то не е детска играчка , и второ много относутелно дали го е ухапал или одраскал

14

извод

преди 6 години

Във всеки случай,освен при кражба,кучето следва да се конфискува,да отиде на приют,оттам продан на желаещи.все пак криещият му се стопанин трябва да бъде санкциониран.

13

Плъхозащитник

преди 6 години

ХОРА, за които кучетата са по-важни от децата са тежко болни. Да защитаваш куче, което е нападнало и ухапало дете, е проява на тежка форма на изкривена ценностна система. Едно дете е милиарди пъти по-важно от едно куче. Кучето е животно и не може по никакъв начин да се сравнява с човек.

12

Бау

преди 6 години

Или е изгубено или е изгонено и в двата случая кучето е било в състояние на силно притеснение и уплаха. Мисля, че последното нещо в този момент на ума му е било да си играе с деца... Това е живо мислещо същество, не плюшена играчка. Някои хора си мислят, че животните трябва да им се подчиняват напълно независимо от всичко. Имам изненада за вас ... не е така :)

11

Анонимен

преди 6 години

Кучето е чужда собственост, децата са искали да го откраднат и да го продададат.

10

154

преди 6 години

Ще пусна децата да си играят с някой чичко. Да го дърпат за ушите и да го блъскат и ако той покаже агресия искам да го приспите.

9

Дечица

преди 6 години

Искали да си играят. Може да са му завирали клечки в з... ама кучето право на глас няма. Негово величество човека затваря, тормози, яде животните и ако някое от тях даже пр....е веднага бива наказвано естествено със смърт. Повечето хора нямат и най-малка представа как трябва да се държат с кучетата, но са експерти. Простотия и елементаризъм. А обществото щастливо - имало е наказание. Кулминация на просташката мисъл.

8

Осман

преди 6 години

Горкото кученце агресивни деца са искали да го вържат на едно дърво и да го отричат кучето е действало при неизбежна самоотбрана трябвало е да приспят децата, а не кучето.

7

Жеко Сачмата

преди 6 години

Абе туй псе що не го утепате веднъж и завинаги?

6

Гогата

преди 6 години

При събуждането внимавайте!