8

Анонимен

преди 6 години

Като чуя за толкова много "светила" които подкрепят инициативата и нещо ми светва. А за децата със синдром на Даун, а новородените болни от диабет, а за родените осакатени. Разбира се че е прекрасно да имаш дете, но е нужна много отговорност и минимум ламтеж за пари.

7

Жоро Плацентата

преди 6 години

За мен това е противоестествено и не трябва да се практикува, дори бох го нарекъл сатанинско. Хора плодете се по естествен път!!! Всичко друго е извращение и не трябва да се толерира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Истината

преди 6 години

А защо никой не посочва причината поради която толкова много млади хора не могат да има деца по естествен път?Защо всички си мълчат?? Нашите служби със сигурност знаят какво става. Но явно някой им е наредил да си мълчат.Рано или късно ще бъде изобличен световния геноцид срещу белата раса. Поставили са си за цел да унищожат белия човек и да го заменят със африканци и черни от близкия изток. Затова и пускат емигранти. А не сте ли забелязали че САМО белите хора имат проблем със зачеването???

5

реалност по ББ

преди 6 години

Раждания Роми - Българи 50 на 50%

4

ДС

преди 6 години

Браво.

3

Многодетен ром

преди 6 години

Когато става въпрос за джендърите, веднага намесват бог какво бил предопределил, а когато е за бездетните, забравят за бога. Що така?!

2

Каква държава чудо

преди 6 години

Годишно умират 120 000 души а се раждат само 55 000 бебета и това в най бедната и корумпирана държава в ЕС!

1

Кольо

преди 6 години

Браво, браво