91

Тинев

преди 6 години

За разлика от управляващите в РБ България, народа е за дружба с Русия!

90

Анонимен

преди 6 години

Има ли доказателства ? Това е любимата на фраза на външния Гнидов!

89

пехотинец

преди 6 години

Руския хаганат не може да бъде приятел с никоя държава защото в извратеното съзнание на всички диктатори които са го управлявали и го управляват сега, съществува нагласата че думата на хаганата трябва да се приема без условия. Как да се обясни на варварите в Кремъл че на земята има и свободно мислене, демокрация, хуманност, състрадателност. Нама как.

88

Напротив

преди 6 години

Мома англичанка пита: "Кой ми *** в гащичките?" Отговорът го знаете. Обаче я ги питайте българите, как живеят на островчето. Поляците бързо забравиха, че са по-зле от *** на Албиона.

87

Факт

преди 6 години

Русия откри ли британско химическо оръжия в ГУТА, ОТКРИ.Русия спря поредната британска терористична атака над цивилно население СПРЯ.Ей, това е истината. Повтарям Британските днжендъри са бесни, защото РУсия откри британско химическо оръжие в ГУТА. Русия спря поредният геноцид над мирно население.Британия излезе от ЕС, е, и ЕС не иска Великобритания. Кой иска терорист в къщата си.Коя Британия, че да определя политиката на държави от ЕС? Да си седи на островчето и да съчинява ***-оди!

86

Анонимен

преди 6 години

Едно време комунистите се ровеха в личната кореспонденция ,отваряха писма и ,ако нещо намереха което не е с правилната партийна линия,човека е обвиняван,като неблагонадежден за обществото и даже в затвор може ,да бъде пратен!Нещата в случия с Ерменков са същите,предполагам ,че вече ДАНС са получили разрешение да бъде подслушван и в тесен семеен кръг !

85

Анонимен

преди 6 години

До 137 Напротив ,ти си лицемер!Отсъждаш ,че ЕС е невинен ,а за всичко е виновна Русия,без никакви доказателства!Кой демократичен съд ,ще отсъди , в полза на ЕС,само защото е ЕС!

84

Анонимен

преди 6 години

запомнете това име - ЕРМАКОВ !!!!тук нищо не се пише за него и за това какво каза и как го каза , но запомнете.Владимир Ермаков !!!

83

Националист

преди 6 години

Британското правителство бомбардира София през Втората световна война, те винаги са били срещу българите, заставали са зад гърците и турците, но не и зад нас. Руският народ с живота си изкова нашето освобождение. О неразумни соросоиден ***, никой не те кара да казваш колко е велик Путин или колко е *** Мей или обратното. Просто си пусни мозъка или си пий хапчетата, бъди българин, а не марионетка.

82

не сме лицемери

преди 6 години

Всички ние ,които хвалим и обичаме ЕС , не сме лицемери и затова живеем в страните от ЕС ! А всички ,които живеят в страните от ЕС ,а хвалят и обичат Русия , са лицемери ! Щом толкова обичате и хвалите Русия , тя е само на 2 часа път със самолет , а и билетите не са много скъпи !

81

като си о*ере пътеки

преди 6 години

Тази кръстоска между Горски човек от Суматра и руская комсомолка не се умори да лъже. Хем знае че няма кой да му повярва.

80

патриот

преди 6 години

До антисоросоид,странна раса сте безродниците случещи за рубли.Родени през задния изход ...докарвате го на цвят и мириз..ха.ха

79

Анонимен

преди 6 години

До 129 да живее ЕСМного ти плямпа устата. Животът е пълен с изненади. Всичко може да се случи.....

78

антисоросоид

преди 6 години

До 126 патриотАбе пак ли трябва да ти повтарям да не се пишеш патриот ? Никога со ро сои ден джендар неможе да бъде български патриот. Джендарите нямате право на дума, можете само да искажете желанието си как да бъдете изпратени в отвъдното

77

18.09.2017г

преди 6 години

Борисов за Русия - ако има война, ще се бием за НАТО

76

да живее ЕС

преди 6 години

Много хубаво решение на ЕС , браво ! Сега трябва да изчакаме ответен отговор на Русия и тя да отзове своите посланици от ЕС ! Пък ако не ги отзове , трябва ние да ги изгоним !Веднъж за винаги трябва да прекратим всякакви контакти с тези диваци ! Ние си имаме ЕС , а те да си създават Евразия и да си контактуват и търгуват по между си !

75

Анонимен

преди 6 години

Заради миризливите англичани няма да нападам братушките.

74

Наблюдател

преди 6 години

Какви комплекси избиваш чрез хейтърство, мисли позитивно, мисли като Левски, не бъди предател!

73

Анонимен

преди 6 години

Докато чуждопоклонниците се привеждат рассията иска още.Видяхме как смъмриха пРецедента че не се е навел достатъчно.Безкрайна е лакомията на рассията и колкото и да се навеждате все няма да се наситят.

72

браво на ЕС

преди 6 години

Браво ,че са отзовали посланика на ЕС в Русия !Не трябва да имаме взимане-даване с дивашки страни !Дано и Русия да отзове всички свои посланици пръснати в страните от ЕС !Всяка жаба трябва да си знае гьола ! Ние не трябва да общуваме с диваци !