126

трудна среща

преди 6 години

Руските медии говорят за предателство.Предателство на Министър Председателя Бойко Борисов и пРезидента Румен Радев.Какво е предателството?Ами по това време България председателства ЕС и се опитва да постави като акцент приобщаването на Западните Балкани. Това е остро болезнена тема за Русия.И на връх тържеството Радев изказва благодарност на Фински /тогава част от Затвора на Народите/, Черна Гора /Западни Балкани/ че и Сърбия дето си я имат за своя.И разбира се килимявката кипна . . .

125

Анонимен

преди 6 години

Чичката от Банкя съвсем се е побъркал, повярвал си в, че от него нещо зависи. Тези които са гласували за този главчо трябва да се срамуват много. Ограби ни, лъже, продаде и предаде на който е пожелал, ходи из Брюксел без една дума Английски. Дано ЕС реши да не кани сатрапа Ердоган у нас!

124

sity 40

преди 6 години

От нас очакват много.Толкова много,че нас нищо хубаво не ни очаква.Колкото до вас,вас вече ви чакат там.

123

ГЕРП да фнимааът

преди 6 години

да си незаборави Винетутната книга и буркано с лойтЪ, че на тез Ку.рференции одът едни нядничари сао чекат и надничат и туку си земале некоъ трипохлава булкъ от Бункя

122

Анонимен

преди 6 години

Очакват боб с наденица и чисто легло. Друго нищо не може да очакват от теб. Нема толку ъпгрейд на втория ти етаж, за да ти възложат повече.

121

Анонимен

преди 6 години

"Много се очаква от нас"Мда....С загорелият анадолски дивак, Симитли ще ти се види като Дисниленд.

120

Анонимен

преди 6 години

Горе в гората (над стената на плажа) има стар снаряд от войната... Да не вземе да гръмне ми е мисълта, и да изплаши високите гости...хахаахах

119

Анонимен

преди 6 години

Гербер само с вазелин се готви...

118

Трак

преди 6 години

Боко отново кърти мивки.Прилича ми на притеснен сервитьор , който чака компанията на шефа.Бакшиш няма да има , но погалване по главата да.Еххх горки ми Стамболов , ти караше комшиите да ни викат Велика България със страхопочитание , изгони Русия и застави Европа да ни слуша.Сега сами се наричаме малки и жалки.Но и това ще мине , русофили , няма да ви дадем тази Велика България.

117

Анонимен

преди 6 години

Чудя се какво ли му обеща бея? Колко процента от това което ще даде Брюксел?

116

Анонимен

преди 6 години

Стига лобирал за Ердо бе Тикво, смешен си вече.

115

Анонимен

преди 6 години

До всяка дупка полицай.Комиците-Шоуто на канала.

114

Че

преди 6 години

...сега пак ще има - там са делфините, а малко по-натам е Украина и Крим! А малко по-надясно е Босфора. Оп! Щъркела кацна - край! Отивам да го спасявам и се връщам след малко...

113

anonimen

преди 6 години

Почетох малко от вашите простотии и разбрах,че само глупави хора пишат тук.Чао!

112

...

преди 6 години

С. Йосич = възможния освободител на България

111

Анонимен

преди 6 години

Най- важното е да смаже цефта с качествена грес, за бързи обороти.

110

змей

преди 6 години

чак пък много да очакват :)))суджук има , ще затвориш квалитетните дискотеки във Варна , както м/у другото често правиш като ходите да пиете с картоиграча от лукойл , ще викнеш Ивана да пее на ушенце ... и те така . както пее лирическия герой от популярна песен : всичко е точно ! :)))

109

Анонимен

преди 6 години

До Банкянски Едно е да си роден да пълзиш, тогава можеш да се изправиш, но да пълзиш с призвание и по желание - това е професия, не ген. Нали, Бокич, пълзачо свлечен! Сега се задава пълзенето пред Тайпи, тупунгер.

108

Че

преди 6 години

В момента бъркат шербета в гаража в Банкя. Има едно разногласие между Катето и Бойко колко гъст да е и колко да ври, но ...казана клокочи! Катето предложила да се обадят на Надка за консултация (нали е посланик в Истанбул), но Бойко го приел лично и забранил. Ако не се състои срещата .. няма да го хвърлят я, ще го сварят на ракия и ще я изпият на тиймбилдинга - цъфнал герб, цъфнал герб.... :)

107

Анонимен

преди 6 години

Подковаха ли те с кураж, попреляха ли ти малко кръвчица в скапаната тиква продажна?