138

пророка Олег

преди 6 години

тази ми прилича на Императора от Звездни Войни - същия зъл поглед. двамата със Сорос са 100% роднини

137

Анонимен

преди 6 години

Сокол 9 е по скоро ***.

136

Партиен член

преди 6 години

И тая британска овца се оказва голяма патица.

135

Стамат

преди 6 години

Правилно! За всичкото нещастие на "западния", "развит", "цивилизован" свят е виновна Русия. А също и Китай, Индия, Иран, С. Корея и целия арабски свят.

134

Анонимен

преди 6 години

Събрали предатели от всички страни; кметът им е мултикултурен; петата колона на САЩ в Европа; излизат от Европа, защото не искат да плащат. Много са досадни и ограничени.

133

Сокол 9

преди 6 години

136 кое е жалкото че разкриват престъплението на Путин ли

132

Анонимен

преди 6 години

Колко са жалки . Трябва да бъдатигнорирани и осмяни .Препоръчвамна Русия да започне работа сАржентина по фолклендскитеострови .Тези *** не трябвада бъдат оставяни да им се разминавапросто така - трябва да им съдераткожата като наказание за примерна целия останал свят . След тованикой няма да смее да пробутвамръсни щучки .

131

ognyanz

преди 6 години

Четете утре новините от вечерята на европейските лидери с Тереза Мей. Предвиждам, че формално ще изразят продкрепа с нейната пропагандна кампания срещу Русия, но нищо повече от декларации няма да направят. Даже наш Бойко намекна, че "нещата са прекалено насочващи".

130

Анонимен

преди 6 години

Поредните английски шантажи .....Имат богат опит в това.

129

Албион Джендърски

преди 6 години

Няма по-мъжествен и нежен пич от Т.Мей.Няма по-нежен от външния и министър Алекзандър Борис-герой на скечове.Няма по-тъмни жители на една столица(не в Африка),които не знаят нищо за нея.Няма по-нещастна нация,самое...ала се (явно големи фейсъджии).Всъщност всички бивши партньори от ЕС сега се кефят на GB-Германия,Франция,Италия.Не случайно Тачър зомбираше Горбачов-мисия лесна.Сега бизнеса в GB реве.Само футбола е в подем-ДДСарите на спорта!Защо GB-анец не му става-"он новичок"!

128

ognyanz

преди 6 години

Провокация срещу Русия в стила на студената война. И не им е за пръв път на британците. В такива случаи, когато е намесена толкова много политика на никого и на нищо не може да се вярва. Да си припомним атентата срещу папата на Али Агджа и "българската връзка".

127

Анонимен

преди 6 години

Госпожата не си е свалила синджира , края не се вижда но със сигурност се знае от къде го дърпат . Фантазьори от класа , вярва ли им някой не се знае , но имитират разбиране .

126

Истината

преди 6 години

От цялата работа печели единствено Китай!Китайците бяха в неблагоприятна позиция през 90-те, когато бялата раса от Америка и Европа, та чак до Владивосток беше обединена.Сега те насъскват англосаксонците срещу най-източните славяни, за да доведат нещата дотам, че Западът да смаже Русия и тогава китайците да си вземат спокойно Сибир.

125

Анонимен

преди 6 години

Вън руските шпиони от България !

124

Мислете бе!

преди 6 години

Няма ка да са го отровили руснаците. За такава работа трябват пари бе! Руснаците нямат пари.

123

Анонимен

преди 6 години

Лирите Стерлинги започват да свършват за да финансират фалиралата Америка .Нека Европа ги остави да се развиват сами .Русия,Китай,Беларус са огромни по площ държави достатъчни за търговия с ЕС .Еврото ще смачка американската валута ако не стане война .

122

Анонимен

преди 6 години

тия преди казаха със сигурност, че и саддам има БОВ, ама после се оказа, че лъжат!

121

Анонимен

преди 6 години

То Русия пречи само на Англия и Америка и то от както ги има тея кривоглави .

120

ЕВРОТО

преди 6 години

Тръмп като сложи данъци на ЕС ще търгуваме с Русия .Пък ще се пазим от Англия да не стане посредник с Америка .

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121"За вас русофилите най-сигурно е в руския Гулаг !Хващай влака..не се мотай !" а за русофобите и останалите - в гуантанамо!