255

Бесипету

преди 6 години

От създаването си досега са шайка служещи на масква Антибългари и отвратяги Това са били и това са си

254

Че къФ европеец

преди 6 години

Е ЕрменковТой си е рушки чело- битник и жопублиз

253

юбералес

преди 6 години

Да вземеш Приднестровие и да загубиш Молдова, да вземеш Осетия и Абхазия за да загубиш Грузия, да вземеш Крим за да да загубиш Украйна, що за идиотска политика е това?

252

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега другаре, на никой не му пука за Крим дори и на украйнците, Крим просто е един повод за да бъде поставен Путин и обкражението му на място, клъвнахте на въдицата Крим и затънахте :) целия свят се упражнява върху Вашата глупост, и да никой никога в няма да признае Крим за руски, това Ви го каза самия Лукашенко

251

юбералес

преди 6 години

До мазепаНе само Мазепа, всички украинци са руски предатели, и западни шпиони измислени от Ленин. *** са уникални, алкохола не прощава, но поне пази от новичок.

250

мазепа

преди 6 години

До ХАХАХААААРазбирам те напълно, няма украински герой, който да не е руски предател, пияница и западна .......

249

Серьожа Чуркин

преди 6 години

БСП е антибългарска партия която получава "подаръци" от руската мафия за да прокарва лобита в България за експлоатация на българския народ. Нейно е предателството свързан с македонизацията на българи.

248

Sasho

преди 6 години

А какво да кажем за Северен Кипър, или за Косово!!!Или всеки обикала около Хранилката си!

247

Анонимен

преди 6 години

До жоро Ти си толкова анонимен като всички анонимни.

246

ХАХАХАААА

преди 6 години

До мазепаМАЗЕБЧО НЕ Е УМРЯЛ ЗА СВОБОДАТА, А Е ИЗБЯГАЛ С ШВЕДИТЕ , И Е ПУКНАЛ ОТ ПРЕПИВАНЕ--ОТ СТРАХ СЕ Е НАПИВАЛ И ПУКНАЛ...ХАХАХАХА--НИКОЙ В УКРАЙНА НЕ БРЪСНЕ МАЗЕПА...УЧИЛ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И Е БИЛ ПРОВОДНИК НА ПОЛСКИТЕ ИНТЕРЕСИ--МАЗЕПА--БЪДИ СИ МАЗЕПА ПРЕДАТЕЛЯ...ЧАО

245

Анонимен

преди 6 години

Нека ви разкажа нещо за американската демокртация. В САЩ популацията е била под 1 милион, когато нападат Канада за да завладеят още територии. И са били отблъснати. Това е история. Историята на маериканската "демокрация". И говори достатъчно за американо - британската и европейската евроатлантически демократични системи. 1 милион на такава ОГРОМНА територия и ламтят за още... Какво може да се очаква от такива хора?

244

Анонимен

преди 6 години

Факта, че Българите живеят по тези земи доста преди турчетата да се приближат дори до тях, пречи на Ердоган на каквото и да е основание да обяви България за турски вилает. Освен това, ако има референдум за присъединяване на България към анадолските ***, то резултата е силно предвидим. От тая гледна точка, евроатлантическите *** няма с какво да уплашат истинските Български мъже ;))

243

*/*

преди 6 години

САЩ са създадени като държава на 04.07.1776.При подписването на кючуккайнарджийски мирен договор на 21.07.1774..Русия придобива Кримския полуостров след руско-турската война.Та горе-долу две години преди да ги е имало щатите,Крим е руски.Та така.

242

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ е антибългарска партия. Руснаците демонтираха всичкото оборудване, което все още даваше някакъв шанс за директна газова връзка. А сега Турция и Германия строят МНОГО сериозни мощности. Това отнема на България ВСЯКАКВИ шансове да има конкурентна индустрия и инвестиции. ГЕРБ трябва да си платят за това. България има едно предимство - положението. И ГЕРБ ОТНЕХА НА БЪЛГАРИЯ ТОВА ПРЕДИМСТВО. По - недалновидни и глупави същества няма и не може да има...

241

Серьожа Чуркин

преди 6 години

Прочетох стотици коментари и стигнах до извода: Крим не е руски!България ако признае крим за руски какво пречи Ердоган да анексира част от България?

240

Анонимен

преди 6 години

Тези от ГЕРБ все повече заприличват на бившите комунисти. Всяка мисъл която не съвпада с общата позиция на Вършавският договор или СИВ- съвет за икономическа взаимопомощ е предателство към социализма и са врагове на народната власт. Е сега е същото , сега си враг на демокрацията.

239

Бай Хей

преди 6 години

Таско е много ***. Както и повечето бесепари, междувпрочем.

238

мазепа

преди 6 години

До ДАРазбира се, всички умрели за свободата на Украйна са полски, шведски, немски или американски ***, шпиони и так далее.

237

мазепа

преди 6 години

До АнонименПо-важно е не дали Крим е Русия, а дали Украйна е Европа.

236

ДА

преди 6 години

До мазепаЗНАЕШ-МАЗЕПА Е ПРЕДАТЕЛ ,ДА ГО ЗНАЕШ,БИЛ Е *** НА ПОЛЯЦИТЕ...ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН...