43

Анонимен

преди 6 години

В България регистрираните автомобили са над 4 млн. По около 100лв на винетка, с 400 млн годишно трябва да имаме най-добрите пътища в Европа.

42

Анонимен

преди 6 години

Ревете и вийте като койоти другари , ще ви се наложи да свиквате с беднотията. Когато убивахте и грабихте народа ви беше добре, а сега олеле майко. Господ бави , но не забравя.

41

Анонимен

преди 6 години

До Трандафор Босев 39Ще търпиш другарю , народа ви търпя 50 години да ограбвате и продавате България сега е ред на БКП-БСП да търпи и да гладува.

40

До 35

преди 6 години

***, ти кола нямаш ли, по ливада ли ходиш, че така браниш крадците? Или Бойковите дупки са най-хубави?

39

Трандафор Босев

преди 6 години

Тези ни се подиграват вече! Вежди обяснява, че е нормално да се развали нещото, наречено ЛАРГО, този ми обяснява за амплитуди, като да е пътя от мукава, г-жа Дондукова и тя намира за нормално да прави само ремонти на ремонтите, изобщо мислят ни за ***! А дали не сме такива, като ги търпим?! 300 млн. ?! А миналата година колко откраднаха?! А по-миналата?! НАГЛИ КРАДЦИ!!!

38

Erdo

преди 6 години

Полицай до всеки служител на строителния надзор!

37

Анонимен

преди 6 години

Като няма полицаи, на всяка дупка тиква, да се знае кой е виновен!

36

Анонимен

преди 6 години

Дупки, свлачища, наводнения, опасни язовири, срутени мостове....България - (без)пътище без изход! То изход има, но ТОЙ не иска да излезе сам!

35

Анонимен

преди 6 години

Малии.иии.ии червения суджук говори само за пари . Този ги е откраднал или онзи но за БКП-БСП няма . Др. Нинова има нужда от още няколко милиона за обзавеждане и други луксове за сина си в САЩ. Ха-ха-ха другарю за тебе само празните и *** писания по форумите.

34

:)

преди 6 години

Дайте по една лопата на полицаите, да запълват дупките! После няма, да са необходими полицаи!

33

Анонимен

преди 6 години

Важното е че се лее шампанско на воля в Куршавел, а Цоло Вутов и Бойко Борисов са ДОВОЛНИ от откраднатото.

32

Анонимен

преди 6 години

С каквото се хвалиш от него патиш! Гордостта на Бойко - пътища и магистрали глътна милиарди, но положението става все по-трагично. Санирането - още няколко милиарда, донесе проблеми на санираните. Дано и с новото му хоби - дипломацията не се случи поредния "успех", че тогава няма да ни трябват нито пътища, нито къщи!

31

Хитър Петър

преди 6 години

И какво ще прави тоя полицай до тая дупка ?Ще я пази да не я открадне някой или ще и бае да не се отваря повече, а може и да и се помоли да се затвори сама. Управляват ни Али Баба и 40-те разбойника, а ушевите ще седят до дупката и ще викат ''Сезам затвори се'' няма такава малоумщина.

30

НЕКА!

преди 6 години

Нека и на всеки полицай да дадат по една кофа с асфалт и една мистрия да пълнят дупките дето пазят.

29

Анонимен

преди 6 години

Голям глад ги гони на Позитано 20 , Нинова говори за корупция, а не казва с какви пари купи Техноимпекс и как стана милионерка . Сега вече купува къща на сина си в САЩ за пет милиона долара. Честито другарки и другари , все пак др. Нинова се грижи за бедните.

28

Анонимен

преди 6 години

До Ккк 28Където и да отиват парите, важното е да не са в предателите на Българщината от БКП-БСП. Над 50 години крадохте , сега ви е ред малко да погладувате.

27

Ккк

преди 6 години

Реално ако кърпенето на една дупка струва 300 лв.те ще го изкарат 1000 лв.разликата от 700 лв ще отиде в някой джоб.така е със всички обществени поръчки.после няма пари за учители ,бърза помощ и т.н.спи спокойно нещастен българино.

26

Анонимен

преди 6 години

Другари какво коментирате пътищата , нали асфалт не се яде. Заминавайте при Нинова да ви кърпи пътищата.

25

Анонимен

преди 6 години

Вчера се върнах от Холандия. Пътувах с личния си автомобил. Изминах доста километри през Европа. Що пък не видях поне ЕДНА ДУПКА, включително и по второкалсните пътища (тези след Драгоман не ги броя - те са дупка до дупка).

24

Българин

преди 6 години

Бойко нали напрай нови магистрале!Сега ше ги кърпиме ле ?Три мандата санира Ойко