36

славянин

преди 6 години

Агния Григас става само за смукачка на маркуча на Путин, толкова и стига ''проникновената мисъл''!

35

Макавей

преди 6 години

Тези които ви плащат не разбират и грам български.Иначе и цент няма да получите от посолството и фондацията.Ако бачкате в Щатите ще миете чинии с мексиканците до посиняване!'Какво прави другарят Плевнелиев?

34

Обидно ниско ниво

преди 6 години

Долнопробна пропаганда. Статията е пълна с неистини, тенденциозна, нескопосана, некомпетентна пропаганда. Ниво 3 клас. Не си заслужава да се спори! Днес бг, моля вдигнете нивото! Не очаквам от вас да сте като аспекто, ама поне се издигнете над пик.бг че срамота!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25За Русия не се притеснявай,те си имат всичко!Тези глупости дето ги говориш показват,че никога не си бил в Русия!КГБ си свършиха перфектно работата,извиха врата на политбюровците,дадоха им големи пенсии и ги натириха далече от властта!Сега навсякъде са професионалисти!Работя с Русия,и знам за какво става дума!Ние да му мислим с нашия слугинаж и крадливост!При нас липсват политици!

32

СЪС РУСИЯ И ПУТИН

преди 6 години

ГОРЕ РУСИЯ И ПУТИН ДОЛУ МРЪСНИТЕ ЗЛОБНИ РУСОФОБИ ДА ВИ Е Б А У РУСОФОБИТЕ ПРОДАЖНИ.

31

пехотинец

преди 6 години

Ето и истинското лице на русофила в България. Нехаещ за родината си но подвил колена пред диктатора в Кремъл, нечовешки вулгарен, много обидно глупав но добре платен с джобове натъпкани с инфлационни рубли.

30

Рашко

преди 6 години

До АнонименПидорашко, говняшко, как тебя нравится :)

29

Ицо със склада

преди 6 години

Данс склонява и покровителства жените и дъщерите ви за обслужващ и проституира-щ персонал в Европа . Пламен от Данс - Монтана . Англия , Германия , Испания . Монтана , Монтана , Монтана .

28

Анонимен

преди 6 години

Путин се отдаде на мечти и фантазии! Дай водку Путин! Много, много! Дай водка и ще получиш 99.9% одобрение! Засега наш Тошо води с 99.9%, не си го надминал още, но той го правеше по друг начин!

27

Анонимен

преди 6 години

Голямата цел на Путин "ребрандиране" на Русия под бранда Просия.

26

Чипровци

преди 6 години

Пускат коментари да ни объркат интересите .Това е работа на хората зад властта . Те са едни същи от 89 насам . Предатели . Купени лица от Америка и Русия . Но не от истинската власт а а от кръгове като на Ахмед Доган и Компания . България е пълна с предатели . На всякакво ниво . Информацията е по данни от Марио Котин от Чипровци . Нас ни вербуваха да склоняваме жени за проститутк-и в Европа от ДАНС ..

25

Анонимен

преди 6 години

Путин ще се ребрандира, *** също, за целта ще си разменат имената, въпреки че сппред запознати новото име на руския чрезидент, нема подхожда много)

24

Анонимен

преди 6 години

Путин ще бъде ребрандиран от президент на Русия в подсъдим военнопрестъпник и престъпнек срещу човечеството в Хага.

23

един трол чалдиса!

преди 6 години

Тук един чалдиса, откачи! След като не може да обори опонентите си започна да пише вулгарни тъпотии, присвоявайки чуждите никове! Красноречието му обаче е крайно бедно, та повтаря едно и също! Същински случай на обезумяване! Горкият ***!

22

Анонимен

преди 6 години

До ДавидОт безцелното изливане на думи в поста ти разбрах че си силно заблуден русофил все още вярващ че от Русия може да излезе нещо.

21

Давид

преди 6 години

Сега ще се създаде система за средната класа :) И ние какво ще направим след като Велика Русия си възпроизведе селското стопанство . гАмени . Кой пазари ще превземем след като унищожихме базите за производство . А ? Къде ви е мениджъра или близката връзка с русите ? Кой ще преговаря за милиарди ? И то за поне 10 а ако има познания за 50 ! Няма Нато и Европа ! 50 000 000 000 . Aрмия , стопанство и промишлен комплекс . Растеж и просперитет .

20

Анонимен

преди 6 години

До АБСОЛЮТНА ИСТИНА:Придурок, тебя это не касается!

19

Анонимен

преди 6 години

държиш огромни природни запаси, които не са твои, а на майката земя (т.е. на всички), и казваш, че който ги иска, трябва да плати скъпо, а в същото време ми излизаш с плоският номер за "християнските ценности"!"християнските ценности" са хубаво нещо, но ти в тях не вярваш. ако вярваше, щеше да знаеш, че в библията пише - "ако имаш 2 ризи, дай едната на ближния си".или май си чел еврейската библия, късдето пише друго...

18

Анонимен

преди 6 години

До РашкоПидорашко?

17

Анонимен

преди 6 години

Мавзолея "В.И.Ленин" ще бъде ребрандиран под името "В.В.Путин".