33

някой да го е канил

преди 6 години

Този славянин защо се изказва по българските сайтове?

32

Анонимен

преди 6 години

Боже, преди и по време на изборите в Русия, колко мухльовци се правиха на интересни. И повечето без лично мнение, по поръчка на тези които им плащат. Такива глупости слушах, че като видя от герберската шайка, търся друг канал. Русия, каквато и да е, е силна, огромна и с ресурси. Какво получихме от ЕС и САЩ, спряха ни важни проекти, поддържат видимо неграмотния и крадлив Борисов, ужасна корупция, разпад на морала, миграция, бедност и нищо! Защо трябва да слушаме Брюксел, нямаме ли наши интереси?

31

Анонимен

преди 6 години

Долу джендърите!

30

Анонимен

преди 6 години

Какъв салам бе? В евроатлантизма няма салам за източноевропейците. 30 години и още не сте го разбрали. Има салам само за еврооринтираните *** разпространяващи политици с продажно - коруптивни наклонности.

29

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е, че без салам даже и боярищникът не върви, др. Нос!

28

до шоп от славянин

преди 6 години

''Росен Петров е идьотин''Ти ходил ли си на училище някога шопе и учил ли си български правопис!? Да, всеки нормален човек ще избере държавата си пред салама, но явно атлантиците не са нормални след като избират търбуха и *** си пред държавата си!

27

Шоп

преди 6 години

Росен Петров е идьотин.Не само руснака, а и всеки нормален човек би избрал да жертва салама заради държавата. Само дето мало-умните български русофили биха жертвали своя салам за чужда държава.

26

до 22 от славянин

преди 6 години

Откакто Путин е на власт западът води война в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна!

25

Руснак

преди 6 години

А пред водката.....

24

Вовочка

преди 6 години

Руснакът нищо не избира - за него мисли и решава Политбюро.

23

Ala_Bala

преди 6 години

Хората винаги избират и уважават и помнят оня, които е съдал силна държава. Ще дам примери с българската държава: Аспарух, Крум, Симеон Първи, Калоян, Иван Асен Ртори, Цар Борис Трети. Хората винаги търцят силата на бащата и любовта на майката. Когато тези архитипове се разрушат държават си отива и нарида се разпилява. Затова искат да внедрят *** идеологията. Тя ще разруши устоите на тези аритипове и народът остана без основна психологическа упора, ще разруши и държавата и народа става гои!

22

Милен

преди 6 години

Заглавието трябва да ни втълпи колко са първобитни и че това е нещо лошо ли? Избират държавата, защото са НАРОД. А ние се превръщаме в ***, които за долар са готови на всичко. Не само че за долар ами дори не ни го дават, а само ни го размахват пред носа.

21

lol

преди 6 години

от както Путин е на власт има следните факти, повтарям факти, това не е пропаганда, нито фейк нюз, ала Позитано: Русия води война в Чечня, Русия води война с Грузия, Русия анексира Крим, Русия води война с Украйна, Русия води война в Сирия. къде е западната агресия? какво сплотява руснаците с/у запада?

20

lol до 8

преди 6 години

я ми обясни тая опорка за агресивното мнение на западняка спрямо руснака. забраниха им да пътуваат ли? да купуват имоти ли? анексираха руска територия ли? свалиха руски самолети ли? обясни ми каква е тази агресия на западняците спрямо руския гражданин? от какво ги пази Путин? :D

19

Грешните тренировки

преди 6 години

Тримата събеседници с сако, Росен по къса фланелка която показва бицепса.

18

България е велика

преди 6 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра.

17

Щирлиц

преди 6 години

Много анализатори,много нещо се пръкна..На това...анализаторче ще припомня,че за да имаш салам,първо трябва да имаш държава.Едно е да се подиграваш със Блян Рибенов,друго е да правиш смислен политически анализ.

16

Анонимен

преди 6 години

Руснакът беше загубил и държавата, и салама. И държавата, и салама отидоха в мултимилиардери, срещу които Запада нямаше нищо против.

15

Анонимен

преди 6 години

Кой му е оперирал носа с боксова ръкавица, заслужава орден Стара планина.

14

Анонимен

преди 6 години

Когато не си достатъчно умен да си обясниш поведението на някого, винаги можеш да кажеш "ами той е странен тип с необяснимо поведение, което не се подчинява на общочовешката логика", както в случая за руснаците. Това обикновено е признак, че коментаторът не е особено интелигентен и или отказва да мисли, или не му се удава този вид дейност.