54

Анонимен

преди 6 години

Еми казвам ви да си търсите правата при омбудсман Мая Манолова,вие искате оръжие да притежавате.И като притежавате оръжие,и ликвидирате изметтта по улиците/кат тоя/,след това какво ще го правите това оръжие питам аз ?По добре да си ги гледаме тези мръщаци недоправени от бащите им,и недоносени от майките си,че да си се сещаме че си живеем у БГ-то.

53

има и друг вариант

преди 6 години

До Solar Powerинвестираш такса проучване в самолетен билет на уизеър за някаде кадето ще ти уважават правото на лична собственост, кадето няма да се притесняваш дали някой цветнокож другар няма да ти обере соларите.

52

lol

преди 6 години

лицензираните превозвачи се борят срещу копърките. като ДАИ не се интересува от работати си това е.момчето нищо не прави и никой не бие. седи и гледа за копърки. какво лошо?

51

Solar Power

преди 6 години

Дано стане така :)Въпреки всичко ще платя такси за проучване и други и в кайна сметка някой те кара да отидеш с трамвая на работа и да си платиш билета, а ти искаш да отидеш с колелото.

50

Солар

преди 6 години

До Solar PowerПодписваш договорите с някакви малки мощности и просто не ползваш. 5 лв на месец за вода и 20лв за ток ако не ползваш. Предполагам.

49

Solar Power

преди 6 години

До Отговор"Пращаш много поздрави на леля им ?" - Не може :((( За да получа разрешение за строеж трябва да имам договор с енерго и вик. После за да получа разрешение за ползване (акт 16) трябва да имам договор с енерго и вик. Кажи как да излезна от омагьосания кръг ? Не желая нито енерго нито вик и искам да си построя къщата. Имам соларна енергия и искам да събирам дъждовна вода в щерната си. Питейна ще ползвам диспенсър. Възможно ли е някак ?

48

Отговор

преди 6 години

До Solar PowerПращаш много поздрави на леля им?

47

Solar Power

преди 6 години

Поради същите причини не искам енерго и вик на къщата си, но ме карат насила да им стана абонат а аз не искам. Какво да правя ?

46

Ризван

преди 6 години

Тоя ако реши да направи подобна изцепка в някоя западна държава нали се досещате че ще го наградят с белезници на 10тата минута! Прощавайте ама ние държава имаме ли си или само някаква територия българска?!?!

45

Анонимен

преди 6 години

Типичен избирател на герб.

44

Малко прасенце

преди 6 години

Няма ли толкова едно трениращо момче да му сложи лимонче в устата на това малко прасенце?

43

Анонимен

преди 6 години

КИ сТигнете у Перник

42

реално

преди 6 години

Проблема не е да дали някой ще ги набие,а че тези възпълни Цветановци ще охраняват законно селата с бабите разбирайте ги като частните армии на ГЕРБ защото Борисов и Ципов имат повече доверие на тях а не МВР !

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩе ще на целият град ли ще изпратят, който иска намира начин който не иска търси оправдания има хияди начини да се отървете от тоя ***,

40

И тя знае

преди 6 години

Кмет на Перник Вяра Церовска ( 1 ноември 2015-до сега) от ГЕРБ

39

Анонимен

преди 6 години

ама тя кметицата на Перник май е от БКП, тa и тук крадците от БКП викате - "дръжте Герб"

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо А добър денКак като тези шкембета се толерират от държавата разбирай МВР,Цветанов,Борисов нали ако ги пипнем с пръст ще ни изпратят качулати барети по домовете!?

37

Анонимен

преди 6 години

ама тия кметицата на Перник май е от БКП, тa и тук крадеца вика дръжте крадеца

36

Анонимен

преди 6 години

този е служител на НАП и не може да го пипате изпълнява важна държавна работа

35

Анонимен

преди 6 години

До А добър денИ като са цяла банда какво, вземете по един винкел вие пък сте цял град. Първо набийте тия шкембета после запалете трошките на собственика и набийте и него.