80

Анонимен

преди 6 години

Скоро и Бойко Борисов ще побеждава с над 80 % като Путин.

79

Анонимен

преди 6 години

Факти, не опорни точки!

78

Анонимен

преди 6 години

Българите не е нужно да ги натискат. Обещай им банани, киндер сюрприз и корекомски стоки, да могат да работят чистачи на запад и те сами си смъкват гащите и се навеждат.

77

Анонимен

преди 6 години

очно това са и основните опорни тези на антидемократичната пропаганда: Залезът на Запада, Въздигането на Русия и Продажните елити на България, САЩ/НАТО като глобален хегемон кукловод.Общ признак е и резултатът, а именно радикализиране на общественото мнение, така че да не се остави пространство за същностен дебат и представяне на фактите.

76

УРААААААААААА!!!!!!!

преди 6 години

Русия никога не е била толкова силна и сплотена !

75

Анонимен

преди 6 години

Нека видим някои основни прилики.На, първо място, пропагандата се активизира в точно определен момент, продиктуван от политическия дневен ред. Както се посочва в доклада за антидемократичната пропаганда, тя се влияе от политическия календар на местно ниво по теми като съдебната реформа тя се активизира, когато има опити за прокарване на успешни политики, а за атаките срещу ЕС и в подкрепа на Русия тя се задейства при международни събития, за които трябва да се представят алтернативни факти и да се подмени дебатът.

74

Анонимен

преди 6 години

В началото на тази година видяхме една от най-острите пропагандни кампании, която само за дни успя чрез лъжи и манипулация да преобърне една сравнително неутрална тема като домашното насилие в несъществуващ спор за сексуално самопределяне.От компанията за медийни анализи Перспептика са изготвили доклад, публикуван от АЕЖ, като методологията и изводите на тяхното проучване изключително наподобяват анализа на Фондацията за хуманитарни и социални изследвания, която проследи проруската проганда

73

Браво на Путин !

преди 6 години

Америка открито показа че ще сложи данъци на всички стоки влизащи от ЕС .Америка показа колко и пука за вас и вашите семейства .Незабавно ЕС да сключи догови за продажби и търговия със РУСИЯ !

72

Анонимен

преди 6 години

от 751) радикализиране на общественото мнение, така че да не се остави пространство за същностен дебат и представяне на фактите и2) отклоняване на България от развитието ѝ към западна, правова и демократична страна

71

Анонимен

преди 6 години

Сравнихме заключенията на две научни изследвания - за проруската антидемократична пропаганда и кампанията срещу Истанбулската конвенция.Приликите са поразителни:Едни и същи медии и организации, използват една и съща реторика по един и същ метод - за да постигнат една и съща цел:

70

Анонимен

преди 6 години

71 Ти си сиромах откъм акъл

69

Анонимен

преди 6 години

72 малииииииииииииии страх

68

УРААААААААААААА !!!!

преди 6 години

Русия става все по-силна със Китай,Беларус,Северна Корея,Турция все държави съсмилонно население и капацитети във икономиката и военното дело .Сега Русия трябва да заздрави икономиката си със Бразилия,Аржентина,Мексико.Там е ключът към успеха . В Куба ядрените подводници са взели на мушката вражескиятпротивник . Очакват заповеди за разбиването на злият империализъм .

67

сиромах

преди 6 години

Поздравления за Путин и Русия!Чак ми стана мъчно като гледах по една телевизия,как храчеха и им течаха отровни лиги заради това дето Путин победи!Страшна злоба и ярост заради победата на човекът който вдигна Русия на крака и показа на света,че не може един център да казва на всички народи как да живеят и с кого да се съюзяват!Аз не желая най-голямата сбирщина в света която без решение на ООН разби толкова страни като се опита да ги превъзпита и да им сложи намордници!

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49Ти си ходил в Кения или пък в Русия колкото аз съм ходил до Марс!!!

65

Анонимен

преди 6 години

До 66Аха, ама ще е готова към 2050 с тия темпове, верно че другаря Путин каза че за свтовното щяла да е готова ама не каза за кое свтовно

64

dse

преди 6 години

мисля, че порното, което административно изиграха с олимпийците, отврати не само руснаците от "междунароната политика" срещу Русия

63

С Путник

преди 6 години

Слава на Путин !

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61Придурок 700км это Москва - Питер

61

Красимир

преди 6 години

До Анонимен: Това са враговете на Птин - хитлеристи и макартисти.