12

Некъф

преди 6 години

Дръжте си ги на запад. Ние си имаме достатъчно ***.

11

Анонимен

преди 6 години

"Българските власти ни дадоха пълен достъп, успяхме да постигнем много в разследването", посочи Роб Уейнрайт."Ама много посигнахте- вече 6 години няма нито един арестуван от двамата дето ги "издирвате" с червена бюлетина. Вземете да си починете малко, че да не се преуморите от работа.

10

Анонимен

преди 6 години

пожелавам на запада още повече терористи.всички мюсюлмани имат да си връщат на запада за розовите революции заради които останаха голи като пушки

9

гого

преди 6 години

вие си рипайте срещу путин а тез с *** ще ви забият ножа

8

аз-ът

преди 6 години

Ако зависи от мене... Затворите на ЦРУ в Европа от веремето на Буш вече са празни. Ако не са -американците да си вземат техните че сградите ни трябват...Ми поетапно , 30 000 не е чак толкоз много/то у Люлин има повече дето трябва да се избият/ Лека по лека ...па може и повече да намкорим хавлийката ... Мююлманския теоризъм ще се пребори с чук, въже и пирони. Не с интеграция. Ако можеше с интеграция евреите нямаше да ги трепят тия дето ги видят.

7

до 3

преди 6 години

Изкопаемо селско...помоли някой , да те научи как се "кирилизира" клавиатура!

6

аз-ът

преди 6 години

ми ... кво чакате?

5

Циник

преди 6 години

Само в Германия - мешавицата от кюрди , турци, сирийци , алжирци, афганистанци, чеченци, мароканци, иракчанци ...и прочие алахогъзници надвишава 6 000 000 шебеци!!!Франция , Холандия, Швеция...и 1000 000 африкански алаходупници в Италия ( за последните 2 години) предполага, че по-реалистичната цифра е 300 000!Кой ги покани? Кой?Хайл Мурксул!

4

Анонимен

преди 6 години

"Бежанците" и тем подобни са тук, заради социалната организация и ред в ЕС, а не заради външни сили.

3

popa ot razgrad

преди 6 години

bla bla bla...

2

do 1

преди 6 години

Точно Европата искаше безопасна зона за бежамците в Сирия,но Русия не искаше,за да може бежанците да стигнат Европа и да има проблем.Пращаш бежанците,правиш един два атентата и Европата е под натиск и разиденена какво да прави.Идеално за руската мафия,за която се споменава в статията,нали.

1

Анонимен

преди 6 години

Еми да бяхте послушали още в началото на войната Ердоган, който каза... Дайте да направим сигурна зона в Сирия, за да няма хаос от бежанци... Засмя се Европата... Сега ги боли като видяха, че вленаха всякви...Хем храните терористи хем ви боли... Утре други ден ще си патите и от пкк терористите, които подкрепяте там!!! Хранете ги хиииччч не ни пука!!!