124

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащото после всички руснаци ще бъдет изгонени от Европа и Америка и ще си седят само дома, без да могат да излязат където и да било.

123

Анонимен

преди 6 години

А защо още чака Москва? До сега да бяха изритали всичките..

122

Анонимен

преди 6 години

Най големите колонизатори да не се дърват на Русия,защото ще съжаляват.Хитлер е претупал за броени дни Полша и Франция.Само водата която отделя Англия от континента Европа ,помага безславната капитулация да не се случи и на кралските поданици.Пактът Рибентроп - *** бил виновен за втората световна война ,според англичаните.и поляците.Това е най тежкото обвинение към СССР и Русия днес което тръгна от английските историографи.

121

Анонимен

преди 6 години

Сотрем с карт эти острова .

120

Анонимен

преди 6 години

Великобритания винаги е имала политика срещу България. Какво е историята на тази държава: кръв, убийства, заробване на цели народи! Какви добрини е видял света от тези ингилизи?

119

Анонимен

преди 6 години

До 126 писател .Британия е била в приятелски отношения с османската империя освен това е продаваланай-добрите си пушки на османците . Така на практика е въоръжавала Турция с цел България и Балканският полуостров да бъдат превзети от османците .Англия през втората световна и по специално Чърчъл е искал от София да остане само еднакартофена нива . Праща самолетите да избият мирното население в София,Пловдив и тн . Англия сега иска да няма ЕС за да командва с Америка вкупом из Европа .

118

С Путник

преди 6 години

Какво е Англия ?Само един остров ! Владимир Путин

117

до анонимен

преди 6 години

Кеде е Велика Британия, а къде рускотоо нещо ?Едните имат история за 5000 години напред...---------Вече е Дребнобритания!!!! )))Без колониите, които е грабила и без терора, който е налагала!Русия има не по-малко културно и научно историческо наследствоЩо се касае бъдещето на дребноБритания, то е много смътно и неясно... особенно с темповете на исламизация и излизането и от ЕС с финансовите и икономически последствия.

116

БАТ НЕЙКО

преди 6 години

Британската империя е била на страната на османците , по време на робството ! за пореден път се убеждавам че Гановците сме на ...... Всичко правят само да унизят Русия , ама няма да стане , тоя път след 18 ще плюят кръв !Айде Герб гответе кърпичките да забърсвате !

115

Анонимен

преди 6 години

Цяла седмица ни заливате със статии за Русия и Скрипал. Като че ли е жизнено важно за нас. Пък за Путин да не споменавам. Всичко в Бг уредено и нагласено.А, сега ме изтрийте!

114

Анонимен

преди 6 години

Кеде е Велика Британия, а къде рускотоо нещо ? Едните имат история за 5000 години напред , откриватели , кралства , военните тактики , строителства, модернизация , икономика , уважение , училища , работа и тн. Седнали тука 3 охльоваа да ми величаят създателите на 2 световни войни и окупатори на половина християнска Европа.

113

Мене

преди 6 години

Принципно не съм привърженик на руската държава, но щом е намесена "велико"британия, твърдо подкрепям позицията на Русия.

112

Анонимен

преди 6 години

Квото да си говорим,Руснака си пази държавата и народа.А ние сме предатели,на род и родина

111

Анонимен

преди 6 години

До Крим не е рускиДурак, а ты турецкий?

110

Оле-оле

преди 6 години

119Виждам я как са смачкали икономически , а ние цъфтим и ухаем от западната добронамерност .))

109

Анонимен

преди 6 години

Заради това никой не тръгва срещу Русия. Просто я смачкват икономически :)

108

хитко

преди 6 години

Който е тръгнал срещу РУСИЯ . се е провалял .Историята го е доказала. ФАКТ.

107

НАТО

преди 6 години

11.04.2003 г. - Войната в Ирак беше скъпа, но това беше инвестиция в свободата на един народ и в мира в региона, заяви в петък министърът на външните работи Соломон Паси по време на парламентарния дебат във връзка с позицията на България по кризата в Ирак. България трябва да е горда, че е страна-победителка и освободителка, посочи Паси.

106

Анонимен

преди 6 години

Истината за Путин...на живо https://putincon/

105

Анонимен

преди 6 години

ШОЙБЛЕ ЛИПСВА,къде е