27

онбашията

преди 6 години

войната в сирия не беше напълно безполезна, тя наводни европа с бежанци и постави началото на лечението от либераската чума

26

това е

преди 6 години

Докато САЩ се намират незаконно в Сирия и пазят и обучават терористи в окупирана територия мир няма да има.

25

те го направиха ....

преди 6 години

Заглавието е грешно,то трябва да бъде-Войната в Сирия е по вина на запада,видяхме какво направиха в Ирак,Либия,Судан,и тн.

24

Анонимен

преди 6 години

Хиените се овъртат около Сирия..могат да убиват за пари но никога не са могли да умират даже и за пари!

23

А бе

преди 6 години

Това химерично хим.оръжие все им е в главите,а всеки път се оказва,че го няма или е на подопечните им "демократи"!Преди два дни в Източна Гута бе открита напълно запазена лаборатория за БОВ,оборудвана с актуална техника западно и турско производство,с пълен набор от консумативи!Може би точно това предотврати и нов удар по Сирия с крилати ракети.Обаче тия пак не млъкнаха и продължиха с лъжите!Нищо,все по-малко им вярват.

22

Мда

преди 6 години

Дойчовото веле нещо измени тона....Май щото замириса на пърлено и в самата Европа!Като усетиха опасността и взеха да изстиват към брадатите демократи със склонност към шийна хирургия и особени хранителни навици!Ама както е казано:"С добра дума и "Кинжал"('Авангард","Статус","Сармат" и пр.) се постига повече,отколкото само с добра дума!"Идва време за преговори и то на равноправна основа!Колкото по-рано го разберат,толкова по-добре за Света и тях самите!

21

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости! Обама не бил предприел нищо. И правилно! Защото не беше сигурно дали химическите оръжия не са постановка. После пък действията на Русия и Иран били цинизъм. Кое им е циничното? Че и двете държави са там по покана, за разлика от други ли? Турция поне си пази границата и турското малцинство в Сирия и на база договори след 1-ва Световна война, използва клаузи, които и позволяват да навлиза в чужди територии в определени случаи, с определени цели... ами Израел и САЩ какво правят там?

20

Маитап

преди 6 години

Вие сериозно ли ги пишете тези щуротии! Реално всички печелят пт тази война освен може би бедните !То ако могат ще направят война и на други места! Поне така върви от 2001

19

Анонимен

преди 6 години

Още май месец ще видиде какво са поели в ръцете си Русия и Иран. САЩ и Израел ги чакат и при най-малката грешка ще станат само на русия и иран, Путин ще се чуди по кой телефон да звъни да се моли да не го бият повече, а Иран направо съм го отписал.

18

Анонимен

преди 6 години

До 19 Я погледни по-добре картата на Сирия!Подлите псевдодемократични сили на "умерените"ислямисти,владеят не повече от1/3от Сирия и то източните ПУСТИННИ райони!Асад владее предимно плодородната западна част,излаза на море и столицата Дамаск!

17

ЕлРаКи

преди 6 години

*** Игнатова е платена Краварска ***. Елче, да ти обясня нещо. Такава статия е напълно излишна. Понеже простите хора не могат да четат и слушат примерно чалга. Такива неща четат умните и съобразителни хора. А бъди сигурна че такива хора са много начетени и им е ясно всичко около краварските лъжи и манипулации. И моля те не ми обясняват че си жена всички разбрахме че си женско Американско *** от женски род.

16

СатаНАТО™

преди 6 години

Не виждам грешки.Без много шум и жертви САЩ окупира половин Сирия, докато руските наемници се бъхтят и *** в пустинята.

15

Анонимен

преди 6 години

До тъпчоТа колко невинни хора загинаха, за да се доберат САЩ до нефтените полета на Сирия?------------------Не нефтените полета НА Сирия, а нефтените полета В Сирия.Те просто по случайност се намират там, иначе са си НА НАТО и САЩ.

14

Анонимен

преди 6 години

Западът не прави грешки в сирия,а изпълнява план... и се опитва за хиляден път да върти стария номер с хим.оръжия...

13

СТЕФАН КАРАДЖА

преди 6 години

ВЪВ СВЕТОТО ПИСАНИЕ СЕ КАЗВА , ЧЕ ЕФРАТ ЩЕ ПРЕСЪХНЕ ЗА ДА СЕ ОТВОРИ ПЪТЯТ НА ЦАРЕТЕ ОТ ИЗТОК. ТЯ РЕКАТА НЯМА ДА ПРЕСЪХНЕ, НО ДЪРЖАВИТЕ ПО НЕЯ ЩЕ ЗАГИНАТ. ЕТО ИРАК ГО ЗАГИНАХА, СЕГА ДОВЪРШВАТ СИРИЯ, ОСТАВАТ ИРАН И ТУРЦИЯ. МИСЛЯ , ЧЕ ТУРЦИЯ Е СЛЕДВАЩАТА. ВСИЧКО Е ПРЕДНАЧЕРТАНО И НЯМА НАЧИН ДА НЕ СТАНЕ, ЗАЩОТО ЖЪЛТАТА РАСА / КИТАЙ/ ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА ...

12

Анонимен

преди 6 години

То и Блеър призна, че в Ирак са подведени и не имало никакво ядрено оръжие, ама кво от това!Пука им, че са военнопрестъпници...

11

и пак аз

преди 6 години

САЩ официално признаха, че нямат доказателства Асад да е използвал БОВ. Но както вече знаем, това не им пречи да се месят и убиват невинни хора където и да е.

10

Анонимен

преди 6 години

Абе кви грешки на западналите, нали Русия е виновна?

9

Анонимен

преди 6 години

Да пуснат някоя бомба над тая яма сирия и да се приключва с тия полухора само смърт за арабите

8

тъпчо

преди 6 години

Та колко невинни хора загинаха, за да се доберат САЩ до нефтените полета на Сирия?Под претекст за демокрация, финнсираха и обучиха главорези, а сега не искат да се изтеглят Сирия, като си направиха бази точно в нефтените зони. Демокрация а, глупости на търкалета!