76

АлексСпб

преди 6 години

До Поручик Ржевски"ще блокира Путин в фейса и ще спре гадното сирене чедар към Русия?"Няма как да стане нищо от това, Путин го няма в фейса, а внос на чедер от ЕС вече е спрян - сего го има само руски, или от Иран, Аржентина...

75

Боби

преди 6 години

До АнонименОсвен Дядо ми лека му пръст и Баща ми Мъже не обичам

74

Анонимен

преди 6 години

До Поручик РжевскиМного добре се справя Запада за 15 минути унищожи най-елитната част на руската армия, елитната частна армия на Путин Вагнер, формално водеща се като антураж на готвача Пригожин, където всички са назначени като помощник готвачи в кухня миячи на съдове и белачи на картофи и кочани чyкyндур.

73

Анонимен

преди 6 години

Баба Яга тако го е закършила, че тази случка и идва добре, отклонява вниманието, поляга на САЩ, мисли, че ще се стабилизира. Бабата изглежда зле, и в безсилието си прави грешка, атакува Русия. И какво ще направи на Путин, най-много да му го накриви. Дреме му на Путин от загнила, Гейска и педофилска Англия!! От почти вече муслиманска. Острова ще го лапне за 20 минути и помен няма да остане от него. Вместо да имат общ бизнес и изгода, бабичката прави глупост след глупост.

72

Поручик Ржевски

преди 6 години

Запада е в пълен упадък.Северна Корея заплашва САЩ с ракети в директни изявления, а последните стоят и се ослушват. Не могат да се справят с една пиклива 200 км държавка с уж гладно население.За Русия няма да съберат кураж.А ако съберат, ще гледам развит соц на острова, ще бъде красиво.Какво ще направи Терезка - ще блокира Путин в фейса и ще спре гадното сирене чедар към Русия?Или наистина ще вземе мъжко решение да го довърши тоя остров?

71

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, ти обичаш ли преследвача на български емигранти в САЩ Тодор Бояджиев?

70

Боби

преди 6 години

До СатаНАТО 69Айде пак да те ОБРАЗОВАМЕЗащо се нарича ЩУРМОВА КАРАБИНА 43/44 - Защото е точно това АВТОМАТИЧНО ЗАРЕЖДАЩА СЕ И СТРЕЛЯЩА НА РЕДОВЕ КАРАБИНАЗа да може да се управлява някак си огъня се приема патрон с понижен заряс или МЕЖДИНЕН ПАТРОНКОНЦЕПЦИЯТА и ТАКТИКАТА е НЕМСКО ИЗОБРЕТЕНИЕПри създаване на първите картечни пистолети 1934 СССР Възприема 7.63 Маузер патрона(той и 7.62 ТТ)Но е недостатъчно мощен 1943г се разработва 7,62х39 Междинен патронАК идва като по-голям карт. пистолет

69

Анонимен

преди 6 години

До Поручик РжевскиТеб не те ли застреля Сталин при Катин?

68

Поручик Ржевски

преди 6 години

Ако не е убит от Русия - поредната западна лъжа от сорта на оръжията на Саддам. Поредното демонизиране на Русия с цел подготовка за окупация.Ако е убит от Русия - значи Русия си действа като независима държава и няма да се съобразява с държавни предатели. Напълно оправдавам от морална гледна точка. Не може да продаваш страната си за 100 хил евро. Запада губи влияние и може би на никой не му пука, че лелята на острова кряка.Какво има да губи Русия? Нали е в изолация така или иначе?

67

Анонимен

преди 6 години

До Вероятно са живи и зЖиви са и дават показания под клетва срещу Путин. Всеки момент показанията ще бъдат разгласени. Русофилството да се мобилизира и да има готовност за чутовна битка с англосаксонския враг.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимендо 65 : Даааа... Така мислеха Наполеон и Адолф Шикалгрубер ! Дойдоха като аслани ,тръгнаха си като наср.ни...

65

ХАГА

преди 6 години

Лошото е, че кремълските военнопрестъпници няма как да бъдат изправени пред Хагския трибунал за престъпления срещу човечеството, защото след атаката на NASA, там където е примитивна Рус ще има само пепел.

64

Анонимен

преди 6 години

На всички е ясно освен за русофилите като този "женерал" на тихия фронт преследвач на емигриралите в САЩ българи, че Русия е истинският извършител на този терористичен акт с БОВ. Дори самото държане на Путин опровергава "женерала" на своите роби в Русия Путин казва с намигане "така постъпваме с предателите" а на останалия свят Путин и неговите пoдлоги като "женерала" вдигат врява до космоса "не сме ние, докажете"

63

Вероятно са живи и з

преди 6 години

Много е възможно изобщо да не съществува никаква отрова, и Скрипал и дъщеря му изобщо да не са отровени. Вероятно са живи и здрави и ги крият на някой далечен остров. Случаят е скалъпен и го ползват за пропаганда. Иначе щяха да покажат снимки от болницата и някоя епруветка с отровата. Като тази, която размахваше Колин Пауъл.

62

Анонимен

преди 6 години

Та то на всички е ясно, че Русия не стои зад отравянето.

61

ХАХАХАХАААААААААА

преди 6 години

До СатаНАТОКАЛАШНИКА ИЗОБРЕТЕН ОТ НЕМЦИТЕ--ХАХАХАХА-АМА ТИ СИ ХАХОВЕЦ БЕ--ТО ТОГАВА ВСИЧКИ ЗАПАДНИ И ЕВРЕЙСКИ ОБРАЗЦИ ОРЪЖИЕ С ГАЗОВА ТЪРБИЧКА СА РУСКИ БЕ---ХАХАХАХАХА--ВСЕКИ Е НАППРАВИЛ ЦЕФ,ПРУЖИНКА И ЕДАРНИК--НО ТРПЪБИЧКАТА И БУТАЛОТА Е НА РУСНАКА КАЛАШНИКОВ---ХАХАХАХА--ДЖЕНДЪРЧЕ ,ДЖЕНДЪРЧЕ--МНОГО ДОЛАРЕ СЕ ИЗЛЯХА В ***--ВЕЧЕ И В *** СЕ ПОЛЗВАТ ТЕЗИ ХАРТИИКИ....

60

Змей

преди 6 години

На Тереза не и е само Брекзит, а и това:Английските власти прикривали насилие над хиляди деца в продължение на десетилетия.Момичетата трябва да бъдат спасени от ада, през който минават: Призив за публично разследване на секс-скандала Телфорд, след разкритията, че близо 1000 деца, сред които и 11-годишни, са били упоявани, бити и изнасилвани в продължение на 40 години. Насилниците са предимно от пакистански произход. Що пък да не обвини Русия и да пренасочи негодуването другаде?

59

Анонимен

преди 6 години

Представям си какъв страх ги тресе на Дондуков 1 и 2 какво да правят. Как да се содализират с НАТО и как да подлизурничат едновременно на Русия. Тежка е русофилската участ в натовска България. Колко му беше лесно на другаря Живков, препрочита уводната статия на вестник Правда по радиото и телевизията и въпросът се изчерпва, пък сега трябва да се предприеме едно гърчене едно извиване не ти е майко работа.

58

Анонимен

преди 6 години

Путин така или иначе печели изборите, но не така стои въпросът с баба Яга от Лондон! Тя е и много удобна маша за други, които се опитват да се оправдават с Путин и Русия. И понеже е много умна, ще вади горещите кестени, а те само "ще подкрепят"! Само не знам нашата калинка-Шугаринка къде се бута с мъжете!

57

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНО ИЗГОНВАНЕ НА ВСИЧКИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ОТ ЕС!!! МОМЕНТАЛНО!!!!!!!!!!!!!