44

Анонимен

преди 6 години

Човека който е написал статията знае че пише глупости. ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е ДЕЛО НА АМЕРИКА, МАЗНО ***

43

Много

преди 6 години

Груба грешка на Тереза зМей. На змията,която напада,обикновено и мачкат главата.

42

до36

преди 6 години

тоз номер с нефта не върви, налу го пробваха прди две години, е и кво нищо, сега колко е барела да не е 10 долара.... ***

41

Мен

преди 6 години

До история за Наполеон не знам но Хитлер е щял да бъде в Лондон просто го е отложил за след приключване със ссср. А и мисля че и черЧил го е казал. Мисля че сам го гледал по хисторичанъл ако им се вярва

40

А+

преди 6 години

Статията ми се струва ,че е поръчана от някой руски олигарх или бритнски политик .Двойни стандарти върват в"свободните и демократични" медии.

39

Анонимен

преди 6 години

До 36 И как по-точно може Русия ,да умре от глад,след като е най-голямия износител на пшеница в света и сред първите в другите зърнени култури?Животновъдството също е добре развито!А ,вярно няма банани ,значи много са закъсали!

38

Анонимен

преди 6 години

Абе, тук мнозина се правят на по англичани от англичаните!!!!-))))))Я идете на твитера на английската Sky News да прочетете мнението на обикновения англичанин за Тр. Мей и нейното правителство и особено за Борис Джонсън и министъра на отбраната Уйлямсън!А, казват, че англичаните нямали чувство за хумор!-))))Defence Secretary Gavin Williamson says "Russia should go away" and "shut up"

37

Анонимен

преди 6 години

През 1940 г. прасето Чърчил уреди британците с кървава баня, сега изкукуригалото бабе е на път да направи същото. Преди това Фюрера вместо да избие 300 000 английски плъха, ги остави да бягат като откачени през Ламанша. За благодарност свинята нареди да бомбардират нощем немските градове за да избиват цивилното немско население. Немците ги търпяха една седмица и после им разказаха играта. И още им държи влага... Каквото да им се случи на британците, винаги ще е малко...

36

Анонимен

преди 6 години

Баба Тереза се опитва да отвлече вниманието от растящите вътрешни проблеми. Инглесите са недоволни от Брексита. Растящото недоволство че не постигат обещаните цели. Затова потомствените НАГЛОСАКСОНСКИотровители жертват една незначителна пионка един шпионин (за който няма да рева). Тровят го, сменят темата на разговори и сега се правят на жертви. А НИЯ ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ ОБЕЩАНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СВАЛЕНИЯ САМОЛЕТ НАД УКРАЙНА.

35

дедо поп

преди 6 години

До 36Ти чадо божие като малък или като голям са те фраснали с парцала по кухата лейка та пишеш глупости

34

Анонимен

преди 6 години

Какво ми хвалите Русия с нейните ракетки. Едно обащдане на тръмп до арабите и Русия ще рухне за 1 година от глад и мизрия а ние ще зареждаме бензина на 20 стотинки

33

Анонимен

преди 6 години

Ама,защо ги нападате хората?Те са толкова кротки,трезвеници,не употребяват допинги,отрови,а малко само Бояршчик и Новочек ли беше!Голяма работа!Е договри много не признаваме и в чужбина не ходим, ама все ни канят да побандираме малко!

32

бау

преди 6 години

САЩ пак използват своя верен пудел за мръсни номера срещу Русия,но света е вече друг и пудела ще трябва да плаща прескъпо.

31

Анонимен

преди 6 години

Тая английска баба много як го натресе в *** на Путин, та чак неговите влюбени последователи в България му съчувстват на болките и го успокояват с цвиленето си.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Глупчо глупав Сергей Антонов никога не е оневиняван. Освободен е поради липса на доказателства, което изобщо не означава че е невинен. Неговата защита не е доказала че е невинен, както и обвинението не е доказало достатъчно ясно че е виновен.

29

чао

преди 6 години

Голяма грешка г-жо Мей,Англия вече не е империя а пълен с терористи и бежанци остров който потъва.....

28

Анонимен

преди 6 години

"Обединяването на тези приятели и партньори в сплотен съюз, способен да.."Мого приятели...много партньори...много сплотяване...ХА ХА! По-голяма глупост досега не бях чел!За запада солидарността винаги е стояла над истината!Затова се плашат от "руската пропаганда" защото тоя път руснаците разпространяват (!) а НЕ правят (!) новини.

27

От Русия с любов

преди 6 години

Тереза Мей първо да си признае, че е ползвала Скрипал за да и наеме руски хакери, които да и осигурят изборната победа и е ползвала същите хакери за да манипулира изборите в САЩ.

26

Анонимен

преди 6 години

Кога западът ще се извини за набедяването и разбития живот на Сергей Антонов? При Скрипал даже не са намерили кой го е обгазил, кой е извършителят а обвиняват Русия. Докога ще лъжат голословно? Хитлер лъга, че Димитров запалил Райхстага и си призна а тия лъжат и не им мига окото.

25

До История

преди 6 години

Наполеон и Хитлер не са успели да победят Великобритания, но не забравяй, че сега времената са други! Русия притежава хиперзвукова ракета, торпеда с ядрен заряд, както и най-новата стратегическа ракета!Това прави нещата доста по-различни! Не е като Наполеон, който е нападал с кон или като Хитлер с доюотопните самолети от средата на 20-ти век!