23

шматка

преди 6 години

До 13...скица ток вода...Ами те си изгубили тръбата(1м20см:))).Сигурно са му казали че тръбата минава по другия баир

22

шматка

преди 6 години

ВиК не знае трасето на водопроводите си.Мама мия.Тоя пък от 10г живее в незаконен строеж и никой досега не си е мръднал пръста.

21

Анонимен

преди 6 години

на мен тази яма ми прилича на изкоп за небостъргач. Вероятно е да е оформена, след като е станала аварията. Въпроса ми е свързан със присъединявато на къщата към ВИК. Как по дяволите са го свързали към мрежата? Виждам има шахта. Някой тогава не ли мислил? Хайде сега да изнамерят тоя дето им е сложил водомерите. Ако имат такива, разбира се

20

Анонимен

преди 6 години

Преди време имаше пак един такъв хубавец във Варна, беше решил да си разшери сградата и спука магистрален тръбопровод. Тога 1/3 от Варна бяха без вода, около седмица.

19

Анонимен

преди 6 години

Това в което живеем е псевдо-държава. Значи един си строи имот върху някаква земя преди 10 години и не може да докаже, че е законно. Преди това обаче някой си минава и ей така полага някакви си тръби за главен водопровод за да захрани цял град (без да ги провери и изпробва), че и забравя да каже на останалите къде ги е положил, че до сега никой не ги е намерил. Добре че била аварията. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

18

Анонимен

преди 6 години

Ужас!

17

Гробокопач

преди 6 години

Да познаем от един път, партийно чий е този "бизнесмен" и към кой обръч от фирми принадлежи, при положение, че Велико Търново е столицата на ГЕРБ в Северна България.

16

търновец

преди 6 години

Само вижте как гледа тоя т.... Какво има да се проверява. Не дава документи значи няма. Веднага предписание за седмица да се премахне незаконното и възстанови земята. Това е. Ако има държава. Иначе тоя ще продължава да гледа така ид.иот.ски.

15

Анонимен

преди 6 години

Статията е много объркано написана. Това което разбирам е че го обвиняват че е спукал водопровод, който те самите нямали идея къде е?!?""По принцип е недопустимо магистралният водопровод да минава под частен имот." - тоест нямат право да го санкционират и нямат право да влизат в частен имот

14

наблюдател

преди 6 години

Пак преувеличавате или се изказвате неточно. Велико Търново е около 70 000 души, не е 120 000! 120 000 няма да стане даже и с Лясковец 5000 и Горна Оряховица 30 000.

13

Анонимен

преди 6 години

"ще влязат с прокурори и полиция и ще копаят" тоя бизнесмен направо се моли да стане друго спукване и тези *** да влязат. После ще ги осъди и то толкова стабилно че свят ще им се завие

12

Анонимен

преди 6 години

Бутнал е човека тук, там и е строил където си иска. Много ясно, че къщата му е незаконна. Никой главен арх. няма да му разпише и издаде разрешително за строеж при такава ситуация. Нали преди строеж се ходи за съгласуване на виза/скицата - ток, вода. Нищо чудно да искарат водопровода виновен, че се е самопрекарал някак си под имота му хахаха. Тук е така, кинти само да имаш и ... всичко ти е разрешено.

11

бай Тъпчо

преди 6 години

Ееее хубава дупка е изкопал бе...да го хванеш сега и го пуснеш вътре барабар с цялата ненаситна челяд и им махнеш стълбата, та да са чудат как да излязат-а пък да докарат вътре при тех и още от народните хубавци дето му уреждат таз простотия и после багера да върне пръстта обратно вътре от дето я изкопал...Еййй не искат да разберат тез хора, че тоя свят може без тях-ама те без него не могат...Нищо нема да носят там дето ша идат и кучета ша им препикват могилките...Ама и кмета не знаел, а? Еебрее

10

Истукан

преди 6 години

Бизнесменът е гербераст, затова му дават власт да си прави каквото си иска.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Търново се е превърнало в едно мафиотска градче със затихващи функции.Няма ги студентите, няма ги туристите. Има само далавери и разпределяне на порциите между кмета и ГЕРБ от една страна и ДПС и бизнесмени, заклели се във вярност на управляващите, от друга.Всеки инакомислещ бива притесняван от НАП, Общината и другите репресивни служби.Пътищата в община В.Търново са отвратителни.Строи се огромен "Кроношпан", който ще унищожи въздуха и горите в околността.С две думи - пълна трагедия !

8

Анонимен

преди 6 години

ТОВА ЩЕ ДА Е БОМБОУБЕЖИЩЕ

7

Аз

преди 6 години

Закрийте я вече таз пародия на държава

6

az

преди 6 години

Така е у дивия запад. Раята съхне без вода , докато болярина си строи басейна. Колко и да роптаят, водата в *** се пуска само след голяма нужда. Чалгата и леките женички са запазена марка в държавката пълна с лош матерЯл.

5

Анонимен

преди 6 години

ТАЗ ДУПКА НЕ Е ЗА БАСЕЙН!!! СОБСТВЕНИКА ЛЪЖЕ!НАЙ ВЕРОЯТНО Е БИЛ НАМИСЛИЛ ДА ПРАВИ КЪЩА БЕЗ ДОКУМЕНТИ !

4

до 3

преди 6 години

Къв ЧЕЗ това е водопровод бе