396

Анонимен

преди 6 години

Ей това ангилачите много обичат руските бивши шпиони, много загришени. Ами почти винаги двойните шпиони и предателите в историята на човечеството си получават "подаръка" това са неписаните закони .

395

Анонимен

преди 6 години

Въпреки, че е стряскащо грозна Мей е прозорлив политик. Спретна провокацията след, като се оправи времето. Иначе английския данакоплатец трябваше да избира ИЗ между ледена епоха бедни, но щастливи. Тайничко си купуват евтин газ и не казват на никого.

394

Анонимен

преди 6 години

Тереза Мей:"По силата на Виенската конвенция Великобритания ще изгони 23-*** руски дипломати, за които е установено, че са необявени служители на разузнаването. "Защо ги гоните, бихте могли да ги отровите и да обвините Русия

393

Анонимен

преди 6 години

Невероятна прилика с Хитлер. Добре, че поне разкара нискоинтелектуалното островитяни от ЕС.

392

Вижте снимката

преди 6 години

Тази жена прилича на злата вещица от детските приказки. Тя неволно стана олицетворение на злото.

391

А аз твърдя , че

преди 6 години

тея двамцата ги отрови Мето Сиганьето от Факултето, дека си опущи газовете в парка на Лондоня. Добре че успе да са прибере , оти сеги щеа да обвиняват Валерито.

390

Тръмп

преди 6 години

Моля Руските служби да предадат няколко частни урока на колегите им от ЦРУ защото скоро ни предстои среща с Ким Чен Ун !

389

Ангел

преди 6 години

Сергей Скрипал първоначално шпионира за Русия по време на студената война но бива заловен и вербуван да шпионира за запада.Не след дълго в Съветския съюз разкриват двойната му игра и го тикат в затвора за 15 години.Малко след това при размяна на затворници между Англия и Русия го освобождават.Мисълта ми е че такива предатели като Скрипал заслужават само и единствено Смърт!!!

388

само автоголове

преди 6 години

Гардиън: Възможни мерки на Лондон срещу Москва - на Световното по футбол в Русия, английския отбор ще си забива само автоголове. В знак на протест.

387

Анонимен

преди 6 години

А китайски за откритието на барута, кога? След това латино-амрикански за откритието на курарето и африкански за езерина. Добре, че Нобел не бе от социалистическа страна, а за Хиншелууд ще си замълчим.

386

Анонимен

преди 6 години

Как мило гледа жената от снимката. Каква мекота и благородство излъчва, каква доброта и жизнерадост!!! Блазе им на саксите!

385

Advocatus Diaboli

преди 6 години

Гардиън: Възможни мерки на Лондон срещу Москва - Тереза Мей ще се самоизяде от яд пред руското посолство в Лондон. В знак на протест.

384

мухахах

преди 6 години

*** трябва да бъде тотално изолирана и оставена ритуално да си умре в собствените си фекалии.

383

Мистър пенев

преди 6 години

Вие сте много тъжен!Но г-н Тръмп реши да не продължи спонсорирането ви.Никой не обича предатели.Искрено Ви съчувствам!!!Пийте малц!

382

PD do 422

преди 6 години

БГ роми накъде бягали, там било рай. И ти явно си с такова мислене. За това нямат държава, и никога няма да имат. Но където и да отидат рушат. А брексита беше план, но нещата се обърнаха. Или ще разкарат краините евроатлантици от управлението или скоро ще остант сами. Е с Полша може би и част от Украйна. САЩ не се брои, щото да местиш едни пари от единия в другия джоб, не е далавера. А забравих Пакистан и Турция, ама особено на последната ако не и плашат за лоялност, не се знае.

381

Любо Пенев

преди 6 години

Духате ли супата, бояришници кремълски ?

380

Ели

преди 6 години

Янукович подписва избори за опозицията и опозицията щеше след 2 месеца да спечели. САЩ молят Путин да спре Янукович, опозицията да се оттегли - коридор, армия да не употреби оръжие, Путин говори с Янукович, армията не употреби оръжие. На следващия ден се извършва държавен преврат! Факт. Украйна забранява български език. Крим особен статут - Меж. Право.Украйна гори бременни жени в Профсъюз, геноцид. Пали сградата, хора умират.Трябваше да умира 90 процента руснаци в Крим.Вие Човек ли сте?

379

2

преди 6 години

Бабичка точно изглежда като баба яга ежас

378

6по

преди 6 години

Ха ха русия ще изгони и на баба дипломати и готова няма да плаче за тях

377

Анонимен

преди 6 години

До чукча, писах ти минус попогрешка!