224

Proroka Oleg

преди 6 години

1. Няма никакви преки доказатекства за участието на Русия - само този казл, оня казал - една жена каза. Типично англосакско мероприятие.2. Газа Новичок е разработен на територията на днешен Узбекистан - още по соц.време. Американците преди години по време на разведряването сложиха ръка над тия разработки и имат формулата !!!! - моля хората които не вярват да направят проучване в Гугъл.3. Шпионинът е лежал 3 години в Руски зандан - защо не го очистиха тогава ????4. Има ли смисъл от коментар ..

223

Анонимен

преди 6 години

Вил Мирзаянов живее в селище близо до Филаделфия, САЩ, на улица Cherry Hill, където имотите се оценавят на около $1 млн. От къде физик има $1 млн. за палат? Айде стига вече, всичко е пределно ясно!!!

222

Питащ

преди 6 години

До Анонимен 257" Те руснаците не са свалили и Боинга нали :) "А задаваш ли си въпроса, защо спряха ТИХОМЪЛКОМ публикациите за Боинга?Не знаеш?Направи си труда и прочети едни от последните изследвания по въпроса на разследващата журналистка Catharina Kostek. / Холандка между впрочем /.Доста интересни факти излизат на бял свят. Като името Украйна например. НАМЕРИ - ПРОЧЕТИ - но не фалшефецерай!

221

Анонимен

преди 6 години

Те руснаците не са свалили и Боинга нали :)

220

Дай газ

преди 6 години

Ако сипят Новичок в аспирацията на Народното събрание - тлъстите депутати вътре ще заиграят казачок.

219

Ira

преди 6 години

Bla bla bla. Дрън дрън, на български. На всеки всичко му е ясно. Обвинението е безапелационно. Подозрението е доказателство. И господина от Щатите, нима ще има друго мнение! И защо Г-жа Мей ще пита руснаците как отровата е дошла в Англия, много въпросителни явно...000

218

Ангел

преди 6 години

Нима вярвате че само Русия разполага с въпросното вещество! Моля ви се!!!! Създателя на Новичок живее от сумати време в Щатите .Да не би да смятате че не си е издал тайните?Освен това отровения е бил двоен агент.С такава професия мотивите за отравянето може да са хиляди.

217

Анонимен

преди 6 години

Ми този руски химик,дали не е направил същото вещество за САЩ и за Англия,та като ликвидират ненужните предатели,да топят после Русия ?

216

мазепа

преди 6 години

Скрипал и Путин са учили са в една школа - шпионската. Ама Скрипал е една година по-голям, може да е оставил спомени у новобранците.

215

Петърчо

преди 6 години

Скрипал за Русия е предател. И тук не говоря за Путин а за руския народ. А на всички е ясно какво ги очаква предателите независимо от коя страна идват. САЩ също имат закони които предвиждат смъртна присъда на всеки предал страната си. Менинг и Асанж също имаше възможност да получат такава ако ги признаят за виновни. А създателя на Новичок живее в САЩ от 20+ години. Интересно защо някой си мисли че само руснаците разполагат с въпросното. САЩ за всички престъпления са си признали дума да няма!

214

Вангу

преди 6 години

Хаха живее в сащ.ей голям майтап

213

Боби

преди 6 години

До Анонимен 235"Защо не летят до МАРС"Със съвременните технологии ако трябва кораба дето ще лети до Марс и на 10 парчета ще го изкарат на орбита и ще го сглобят.Малко данни За РАДИАЦИЯТА - Спътника Марс-Фобос за 250 дни е натрупал радиационна доза 0,66 Сиверта или 0.66/250 = 0,00264 сиверта на денДопустимата доза в мирно време е 0,000001 Сиверт на час или 0,000024 Сиверта на денС други думи ТРЯБВА МНОГО СЕРИОЗНА РАДИАЦИОННА ЗАЩИТА ЗА КОРАБАА това е Излишно ТЕГЛО от там ГОРИВО и ЕНЕРГИЯ

212

Кратун

преди 6 години

Години наред усъвършенствал химическо оръжие, но никога не бил си представял, че може да бъде използвано, разбираш ли.... А мармотите продължават да завиват шоколади....

211

Анонимен

преди 6 години

НЕ ЕДИН БАНДИТ ИЗБЯГА В АНГЛИЯ ЩОТО СМЯТА, ЧЕ КАТО Е ОСТРОВ ШАНСОВЕТЕ МУ СА ПО-ГОЛЕМИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ!!! И ЗАРАДИ ПО-МАЛКОТО УПОТРЕБА НА ОРЪЖИЕ!!!НО ЩОМ СЛУЖБИТЕ НА АНТИХРИСТКА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ТЕ ПРЕСЛЕДВАТ ШАНСОВЕТЕ ТИ СА МАЛКИ!-------ВРАГОВЕТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ АНТИХРИСТКИ РЕЖИМ В АНТИХРИСТКА РУСИЯ ОТ 100-ЛЕТИЕ СА ИЗБИВАНИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЛЕНИН!

210

Анонимен

преди 6 години

Британците си ги убиват , това е съдбата на предателя , след като е разкрит , той не е нужен на никой.. Все в Англия се случват такива нашия писател Георги Марков също бе убит , по подобен начин.. Лисенко полоний , Березовски удушен

209

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 238КГБ е родина за него, колкото Доган и Бойко и мултаците за нас.

208

Анонимен

преди 6 години

СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА ЩЕ Е СЪЗДАТЕЛЯ :D--------------КОМУНИСТИЧЕСКИЯ АНТИХРИСТКИ РЕЖИМ НАЧЕЛО С ФАЛШИВИЯ *** НЕПРОЩАВА!!!

207

Анонимен

преди 6 години

Химическо оръжие създават държави които нямат атомно оръжие.. Като Сирия и Ирак в отговор на ядрената програма на Израел.

206

Анонимен

преди 6 години

Този руски химик , е гражданин на САЩ

205

Анонимен

преди 6 години

предатилите на родината това ги чака , който седи на два стола на земята пада