19

преди 6 години

*** не може да реши едно квадратно уравнение, обаче всичко му е ясно за всеки и много го бива да пише по форуми...

18

мирянин

преди 6 години

изминявам се, но какво точно е измислил този велик учен - имам предвид нещо реално, което е подобрило или дори променило живота на тази планета? неговите велики лични научни постижения ли го поддържаха жив или тези на други - истински учени!!

17

Арнолд шварц...

преди 6 години

Мяза на робокоп.

16

Анонимен

преди 6 години

Всички новатори,дали напредък на Научно Техническият Прогрес,са обявявани за нестандартни,луди,опасни,еретици...Но Хокинг не е обявен за еретик, а е милионер, любимец на медиите. За еретик е обявен Джордано Бруно, защото твърдял че вселената е безкрайна и че Дева Мария не може да роди девствена и пр. Затова са го изторили, а мошеника Хокинг го правят герой. Както Галилео Галилей е казал преди смърта си И все пак, тя се върти" Да ,земята се върти, независимо от мошениците и нагаждачите в услуга

15

Анонимен

преди 6 години

По точно заглавие е - акъл море, глава шамандура!

14

Анонимен

преди 6 години

тоя е учен колкото и краварите са кацнали на луната ХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

13

Анонимен

преди 6 години

Човек е така устроен,че нещата които не може да си обясни,са несъществуващи.Всички новатори,дали напредък на Научно Техническият Прогрес,са обявявани за нестандартни,луди,опасни,еретици и какво ли не още.Да се приеме новото,се иска смелост. Хората са на принципа ,..Това не е така ',и на въпросът ,,защо''.Отговорът е винаги ,,Ами защото не искам да е така ''.Хокинг се опита да погледне в космосът,и беше ,,низвергнат'' от общество и религии. Не че не е ,,Така'', а че ,,Не ни харесва да е така'

12

Мир

преди 6 години

Мир на душата му! Но аз поне хич не му вярвах на теориите...

11

Анонимен

преди 6 години

Това е "велико" колкото и турските опити са "велики"

10

смеххххх

преди 6 години

Нема се притеснявате по-долу с коментарите. Жулете си пърцуцата в оремага с другите квартални капцитети завършили 3 годишен технкум по механизация във вечерното училище. И всичко е точно! (Па онио нека ми си гооври колко косми и колко нафта има в музея на космоноавта)

9

до Край

преди 6 години

Ех, по твоята логика Митьо Крика и всяка мутра трябва да са гении. Да, ама не.

8

Край

преди 6 години

Здрав дух в здраво тяло. Хич не ми се вярва че този нещастен човек е бил някакъв страшен гении. Мита за невероятния му разум беше медиино-политико - рекламен продукт. Разнасяха го като човека слон. Да почива в мир.

7

Анонимен

преди 6 години

за едно нещо обаче със сигурност е прав - как единици, водени от болни лични амбиции завземат властта с нечестни методи и я ползват за лична облага - примери боко, едро, ***, перчема, ким...

6

л

преди 6 години

този сакат *** го развяваха като панайрджиски кон за да пропагандира толерастията и глобализмаколкото до "великите" му трудове - те повече имат стойност като научна фантастикано понеже трябва да се пропагандира идеята за "световно" правителство и псевдо-научните глупости на евреите Нютон и Айнщаин, този инвалид получи Нобелова награда обидно и унизително за истинските учени !

5

Ло

преди 6 години

Абе, *** неграмотни, защо си позволявате да коментирате!!!!!

4

PD

преди 6 години

Да почива в мир!Относно величието му, като учен съм скептичен. Да оставим времето, да прецени.

3

Анонимен

преди 6 години

Лека му пръст на човека,а тези които разнасяха болното мъ тяло като пръскачка из лозе ще плащат скъпо

2

Анонимен

преди 6 години

Ей, той тоз е бил много умен, бре! Десетки учени казват, че бъдещето на човечеството е на друга планета, тоя открил топлата вода.

1

Анонимен

преди 6 години

От Този нищо не става , рекламират го защото Агличанин..