68

Жесо

преди 6 години

Работата е там, че няма да стават по-образовани, а ще дръпнат назад българските деца, ще има насилие и побоища. Катунът и гетото са страшни неща

67

евала

преди 6 години

Патриотите изхвърлиха от власта деформатори, достове и депесарския башибозук.Спряха "конвенцията".Сега тези привилегии.Ако успеят да променят и закона за "пределите на неизбежната самоотбрана", ще гласувам за тях, макар да не съм гласувал отпреди царо на заро.

66

С.ИГАНИН

преди 6 години

До БЪЛГАРКА 76ти па кво плащаш *** ... кифла мързелива , по цел ден пре компа и дращи по форумите ...

65

hm

преди 6 години

според мен не е чак толкова лоша идеята да имат право да се записват в други. В крайна сметка колкото по образовани стават толкова по малко чавета ще правят и крадат... пример бангладеш, пакистан и индия - вече не са масово по 7-8 чавета.

64

Неуравновесен

преди 6 години

Патреотите пак вдигат врява за нищо. Няма дискриминация, всичко е окей.

63

Фандъков

преди 6 години

Гласувахте яко за любимата ви Фандъкова и ГЕРБ, а сега децата ви ще учат барабар с ромите, от време ще ги поокрадват, попребиват, махалата ще се изсипва в училището да раздава правосъдие и а пошляпва училите и всички около тях, ама нищо, важното е да сме толерантни, нищо, че не на политиците, а вашите деца ще се "привилегировани" с подобна дружба.

62

Анонимен

преди 6 години

Софиянците да си продължават да гласуват за даскалката Фандъкова - застрояват ги, билетите за градския им транспорт са вече 1.60 лв. (ромите както винаги и там са гратис), а автобусите са пред разпад, а сега директно дискриминира българското население, като въвежда привилегии за ромските деца за сметка на българските. Още един един мандат, пък тогава да видим какво още измисли.

61

БЪЛГАРКА

преди 6 години

ПИСНА МИ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА МЕ ДИСКРИМИНИРАТЕ!!!! ПЛАЩАМ ВИ ЗАПЛАТИТЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!

60

Анонимен

преди 6 години

То образованието в БГ се купува така или иначе че може и без кибичене в класовете!

59

възмутен

преди 6 години

Израснах по пионерски лагери докато родителите ми строиха държавата.За мен плащаха лагера, ц...нките не плащаха за чаветата си и стотинка.Майка ми идваше от нощна смяна да ме изпрати на гарата с вехтите си сандалки, ц...ганките целите в злато идваха с цялата рода.Като ги питаш - защо не плащате - отг. беше ааа държавата е длъжна, ние сме от малцинствата...какво да коментирам повече...

58

Анонимен

преди 6 години

До До 21Не случайно стискахме палци за Тръмп по време на изборите.

57

Анонимен

преди 6 години

Бях в училищен съвет между 1998-2000 година като бях избран за представител на учениците. Оказа се, че по правилник един ученик не от малцинствата го изключваха за около 15 неизвинени отсъствия, а от малцинствата и за по 100 не ги изключваха. За тях правилника не важеше. Аман от тези малцинства само те ли имат права в тази държава ? В момента в същото това училище преобладават основно ученици от малцинствата.

56

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали има нормално мислещ у нас, който да е убеден, че е възможен процес по приобщаване към нормален живот на привилигированите. Те самите не искат това!! Не може да се нарушават правата на българите за да дават предимства на други. И без това закона се нарушава от другите, като забременяват 12-13 годишни, което е тежко престъпления по НК, но не се наказват.Неграмотността ражда неграмотност и това се вижда.Един с големи права ми покажете, който да се труди и учи нормално и спазва законите

55

Анонимен

преди 6 години

Аз съм учил заедно с роми.И то по времето на комунизма.Нищо не научиха и повечето не завършиха.В час разваляха дисциплината, караха се помежду си или с другите ученици.А и няколко пъти се биехме българи роми.Не бих искал децата ми да учат с роми.

54

Анонимен

преди 6 години

Няма наредба за записване на ромчета от провинцията в елитните училища на София на държавна издръжка.

53

Да

преди 6 години

До А+ до ,,Да"Унижаваш се да защитаваш други, заради пари!Плюс това си жена!

52

Анонимен

преди 6 години

този член може да се разглежда и от другата страна ... представи си, че живееш е район, който е близо до махалата, изведнъж това училище цялото се пълни само с "оня етнос". Нормално е да искаш да си премесетиш детето в нормално училище.

51

Да

преди 6 години

До А+ до ,,Да"Защото ме съмнява че си ром, както твърдиш ти!

50

До 21

преди 6 години

Много си зле - кой разсипа България и не само България си го каза ТръмпНапример публикувано в bultimes на 08.01.2018Тръмп: Нашите НПО разложиха Източна Европа, и сега ще я превземат мюcюлмaнuтeСемейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това в името на някаква абсурда идея, че атлантизмът ще ги направи богати и силни.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен50Ей тази наредба, закона на МОН и конституцията не са добре щом допускат това.