26

Анонимен

преди 6 години

Нека рискуват. Това ще е прекрасен провод за Влад...да ги смаже.

25

Анонимен

преди 6 години

До Защо да рискуватС вата ще ти омотаят размазаната черепна кутийка! Руската армия мина на комплекта "Ратник-2" с новите бойни униформи, GPS-и, миникомпютри, АК-12, АК-15 и т.н. Ще ги снабдяват постепенно, но вече има части с такава комплектация.Ту един се радва за "вагнеровци". Не се бой, руснаците си го връщат винаги с лихва! Всъщност, лани бяха ликвидирали с един удар 30 офицери от разузнаванията на НАТО и Израел. "Прощавайте, ама да ни бяхте предупредили!".

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22В първият момент помислих, че говориш за поми.йната яма краварията....по-точно помийния обор!

23

Рано е!

преди 6 години

Според предсказание на преподобна Стойна, направено през 1930 г., Последната война ще започне през 2022 г, когато Русия ще атакува Щатите през Пацифика и така ще започне Космическата война.

22

Анонимен

преди 6 години

Пише се пОмийна яма с О.

21

Анонимен

преди 6 години

Да я затриват тая пумии.на яма сирия омръзна ми от асад и емигранти

20

бмв

преди 6 години

Путин преди се оплакваше че Запада не го слушали и уважали.Оня ден констатира че сега вече всеки слушал и се съобразявал с Русия.И какво слушаме от Русия,пак същото,бомби,войни,шпионски конспирации,зони на влияние,все едно и също.

19

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е и янките да промотират нещо ново. Примерно Жезлите на Бог. Един по Асад, друг по Путин и трети по Ердуган и светът ще стане много по- приятен отсега.

18

Мишо

преди 6 години

Смятам че имат желание ама не им стиска и това безсилие още повече ги злоби.Що се отнася до отравянето в Лондон, руския посланик в ООН правилно го каза: "Ако знаете, че е използван Новичок то тогава имате неговата точна формула, след като имате формулата какво пречи вие да сте го създали"

17

Мен

преди 6 години

До 15 и как ще стане това. Според историята големите воини са ставали от малки конфликти. А и мисля никои не е *** от запад да започне война с Русия едно е да ползваш мускули а друго е да можеш да се биеш

16

eddim

преди 6 години

Нека бъдем реалисти. Едва ли Русия ще рискува да започне война заради Сирия и Асад. Едва ли ще използва С-400 поради факта, че руското ПВО е там единствено да защитава базите. Няма смисъл да хабят оскъдните боекомплекти с ракети. На Руснаците по им трябва модел (използван от САЩ), който в случай на нужда да използват в Украйна. Подобен подход бе използван веднъж в Северна Осетия и Абхазия. Там на практика използваха модела от Косово. Така, че няма да защитят Асад, а и не е нужно.

15

Мен

преди 6 години

До защо да рискуват за убития генерал 12 американски инструктори загинаха. Това не ми мяза на огледални отговори. Или Путин лъже или някои се престарава.Но за никое убийството няма оправдаване.включвам и сирийците. И от двете страни

14

Анонимен

преди 6 години

САЩ трябва да отмъстят на Кремъл в Сирия за терористичната атака в Лондон !

13

Анонимен

преди 6 години

Старият изкуфял дядка май е напълнил памперсите. Едва измоли преговори с Ким Страшни и ето - искат да го дерат в Сирия.

12

petko76

преди 6 години

Сащ са използвали най-много химическо оръжие!на всеки е ясно ,че търсят инсценировка както беше с Садам !Русия единствена се противопостави на империята на злото !Бог да пази всички от тези *** сащ

11

Анонимен

преди 6 години

*** не се бойте, ножът е дървен. Няма да боли.

10

Анонимен

преди 6 години

И на най тъпите вече трябва да им е ясно че всичко което кажат ФАЩ е пълна лъжа!

9

Анонимен

преди 6 години

С тия варели томахоук може да плашат аборигените,затова и Лавров им подсказва да не започват нещо което не могат да завършат.Все пак не става въпрос за Холивуд и рамбо вече не е на мода.

8

Анонимен

преди 6 години

Сащ са сила,англосаксите са машини,вандалите и викингите са непобедими факт!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Върнаха ли вече първата пратка вагнеровци на близките им ?