61

Анонимен

преди 6 години

До Гогата25 Всички вече ще търсим простичкият милиционер от Тошовото време, неподкупин, честен, дисциплиниран, с опрятен външен вид, близък с хората от квартала, познаващ крими кантингента си от когото трепереха само като го зърнеха. Тоз милиционер работеше по всяко време и извън работно време и не получаваше пари за извънареден труд като сега. Ще ги търсим , сега са ни особено нужни и по селата и по квартала.

60

Анонимен

преди 6 години

ами тия по селата ще плащат ли данъци?как така 60 000 милиционера не стигат, та те са най-много на 1000 души население в ЕС.да ги уволняват тогава и да ни раздават пищаци и тва е

59

Анонимен

преди 6 години

да ни разрешат оръжиение сами ще се пазим

58

Анонимен

преди 6 години

За да има нещо държавно, трябват изключително морални хора такива няма. 3а какво ми е полицай, който се продава за 10 лв или трепери като листна въшка за да не го уволнят Закривай и всеки да се оправя сам, охранители ли ще наемат пушки ли ще си купуват, но тая милиция не става за нищо.

57

БАТ НЕЙКО

преди 6 години

в Русия Австралия Англия може да претежавате пушки но не и пистолет ! А в Булгарленд може да притежаваш тубичка вязялин

56

Василев

преди 6 години

Всичко опира до корумпираната и поръчкова прокуратура!!!Броят на полицаите е най-малкия проблем!!!Вижте само структурата на властта по места, калинки ,шуробаджанашки стринки, братчеди, корумпирани некадърници, и поръчкови партийни назначения, като вземете и най-затънтената община и районна полиция,прокуратура и съдийски състав и стигнете до столицата!!!Мутрата ги знае тези работи, как се притискат хората, как се рекетират, как се всява страх, и как се дели плячката!!!Агент Ранди Койлд!ЦРУ!!!

55

Брадърса

преди 6 години

Лошо няма , то и без това полицията действа като частна - наште хора не ги закачат, ама въпроса е кой ще плати масрафа. Щото ако няма пари кел файда.

54

Кратун

преди 6 години

Когато Русия имаше проблем с бандитизма, Елцин разреши на селяните двуцевки, а на гражданите късоцевно оръжие. С годините проблемът чувствително намаля.

53

Цирк Радеви

преди 6 години

След като *** показа как се врътка на лост, чакаме Деса да покаже как се врътка баница във ФБ

52

Анонимен

преди 6 години

МВР, БДЖ, ЗК и БАН трябва да се закрият това са офшорни дружества създадени за да източват джоба на българина. Данъците през посредните 30г трябна да върнат към българите със ДДС и охранителите да се грижат за сигурноста на гражданите.

51

Дарвин

преди 6 години

Какво стана с мантрата полицай във всяко село ?

50

Анонимен

преди 6 години

Пита се къде е гимнастика да наложи вето, малко да го изритат по кокалчетата, малко конско от някоя рашка с килимявка

49

АНТИ

преди 6 години

Полицейското признание,на милЮционери по призвание.Само гледат далавери,Ушевите ни дебели.

48

до 48

преди 6 години

Е то в Люлин е така, и в провинцията като цяло

47

Василев

преди 6 години

В нашият вход където живея, една трета не дават пари, една трета крадат парно и вода, като си мислят , че крадат от топлофикация и ВиК, а всъщност крадат от съседите!Събере се някой лев и като вземе някоя алчна касиерка парите в касата, издумка парите, и я боли патката за съседите!Всеки иска да е хубаво, никой не поддържа и всеки се прави на луд, и да не вземе нещо да направи за благото на входа!Ето това в умален вид представлява българската държава!За това трябва ред, ако трябва и дърво!ЦРУ

46

писна ми

преди 6 години

До Анонимен 43Не е вярно,лъжете има ред други плащания и привилегии който увеличават заплащането в полицията,стига ни правихте на луди.....ами се хващайте на работа или връщайте парите на народа.

45

Кратун

преди 6 години

Държавата не може да ви пази, но и не ви дава да се пазите.... ей толкова и пука за вас.

44

Анонимен

преди 6 години

До Василев-Какво ще правят гермачнците и терористите тях кой ще пази и Сащ с толкова много цветно население не особено добронамерено към белите американци??

43

АНТИ

преди 6 години

За каква държава ми говорите, сега ?!Тук е само територия, в която командва маФията.

42

Анонимен

преди 6 години

Роби сте на запада - чистачи, миячи, прислужнички, берачки, *** нали Радев си е добре с 11 хилки заплата, врътка се по лостове и му дреме