106

Коджабашев

преди 6 години

До АнонименКви хора умрели в Каталуния ?Може да са умрели когато миналия век пратихте партизани там .Сега не са умирали Каталунци имаше само 2-3 леко ранени с палки.

105

Анонимен

преди 6 години

От резолюцията трябва да отпаднат гоненията и преследванията на православни и православието!Както и физически или психически тормоз на гражданите изразили свободно мнение.Ако искат да ги съдят,но не и да прилагат Менгелевски,фашистки методи.В Каталуня,а и не само там умряха хора.

104

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко не върнем турското - те сами ще си го вземат!На тебе да ти откраднат нещо и си го върнеш обратно - крадец ли си? Какъв си?

103

ДОЙЧЕ

преди 6 години

До АнонименКво е подписано чиляк?Никой не е забранявал Православието в ЕС!А любимите ти комунисти събориха 3000 църкви само в България...

102

Анонимен

преди 6 години

До SPQRПодписана е без знанието на народите,държавите и без обсъждане.Ето ти за резолюцията преследваща православието и свободните мнения на хората -Източник от комитета по международните въпроси в Европейския парламент потвърди, че поправката в настоящия й вид е внесена след срещата тези дни на Ангела Меркел с Барак Обама без всеобщо обсъждане на спорните моменти, т.е. всички депутати са поставени пред свършен факт.Като цяло резолюцията е нарушение на свободата на словото.

101

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСТАЛИН-ТИТО-ДИМИТРОВ..................................

100

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТурското трябва да се връща! Това е гениалното на Ердоган!

99

Гого

преди 6 години

А на нас Българите в духовните ни граници са Мюнхен, Лондон и най вече Чикаго и 300 хиляди "потиснати" братя и сестри във ветровития град

98

Ислямът е обречен

преди 6 години

Ислямът се кланя на аллах и на Мохамед, но не и на Твореца Бог! Турция е обречена на изчезване! Единствено православието изповядва Бог! И доказателствата за Божията помощ са много! България през хилядолетията е преживяла много, но макар и разорена, потъпкана и унижена съществува и днес, а могъщи империи са изчезнали! Българите сме един от най-древните народи в света и като истинно вярващи Бог няма да ни остави да бъдем унищожени!

97

разумен

преди 6 години

До льотчикБългарея да се даде обратно на Турция. Заробени, освободении презаробени!!!При наличието на 500-годишен управленчески опит и изключването на кланетата!!!Докъде ни докараха освободителите-крепостници. Само национални катастрофи!България отвсякъде разпарцалосана с участието на Русия!

96

месара

преди 6 години

абе дайте информация за другарката лъжа нинова, къде е, колко човека спаси, на колко помогна след дъждовете,колко одеяла раздаде,...... и т.н., ами цял ден не сте писали за нея.

95

Дарвин философ

преди 6 години

Лелее колко болни мозъци има тука :)

94

Анонимен

преди 6 години

Не виждам нищо притеснително в речта на Ердоган.Ние също често говорим за бесарабски българи и западни покрайнини.Какво толкова?

93

Анонимен

преди 6 години

До SPQRДа,забранили са православието и са подписали документ за гонения,преследвания срещу православието в ЕС.Виж добре статията,там ти дават имена,дата,кои иституции,всичко което се отнася до преследването на европейските граждани,ако мнението им не хареса на управляващите и това е реалност,а не фикция.

92

Планинец

преди 6 години

Духовни граници ли! То и българските са от Одрин и Дедеагач до Ниш и Лесковъц и от Констанца и Тулча до Кукъс и Гостивар. Но проблемът е че гърците имат войска, а не стават за войници, ние сме добри войници, но нямаме войска. Така че ако тръгне аскера към Източна Тракия и Кърджалийско ние само ще гледаме. Докато се съберем запасняците аскера ще е навлязал в Стара Загора и Кърджали, както и в Ксанти.

91

Анонимен

преди 6 години

До СЛАВАСлавата си е слава за сметка на загиналите...

90

SPQR

преди 6 години

До Анонимен"Свободен народ" Брато тия сайтове са долна пропаганда в тях писаха и че ЕС забранява Православието или че Исландия дава 5000Е/месец за мъж .Не знам мислех ,че няма отицателно IQ и минимума е нулата ,но явно греша...

89

Гошето

преди 6 години

Въпрос на време беше новия падишах да извади големите претенции.В Кърджали били потиснати? По-скоро са им промивани мозъците.

88

Реалофил

преди 6 години

До обективенименно кюрдите в доховните си граници си живеха мирно опита им за физически такива ,е проблема...

87

Анонимен

преди 6 години

Каква полза,че има граници,когато вътре в страната ни управляват турци в момента?С подставени лица и турски олигарх.Италия също иска да излезе от ЕС,"Свободен народ" -"БОМБА В БРЮКСЕЛ! ИТАЛИЯ ИЗЛИЗА ОТ ЕС! Рим търси помощ от Москва!" svoboden-narod.eu/