147

Анонимен

преди 6 години

Просто военният потенциал на Турция си е 2,5 процента. Слаба държава със слаба армия!

146

Василев

преди 6 години

И за какво да бързат Ердоган и Турция да прегазят кюрдите, след като изкупуват всичкия им петрол за без пари!Да ги смажат и после да дойдат сирийците или иракчаните и да вдигнат цената на петрола!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

145

Терсенето

преди 6 години

Мръсни бомби използват само терористите. Имах си танк. Т 72. Вие джендърчета не сте във състояние да взривите атомна централа поради неграмотност.

144

Анонимен

преди 6 години

как БОРИСОВ ЩЕ КОМЕНТИРА това изказване ????

143

Анонимен

преди 6 години

Като гледам как набързо загуби двайсетина танка от най-модерните и то от слаб противник,ще има сериозни проблеми..Къде го гледаш това? Загуби точно един танк.

142

Анонимен

преди 6 години

Какво пречи хранилището да е на турската граница?.Ами какво чакаш? Почвай с ръчната количка да го пренасяш. Събери и съмишлениците си за да стане по-бързо.

141

Хм

преди 6 години

До Анонимен"Досега Турция е използвала 2,7% от военния си потенциал във войната в Сирия.."Като гледам как набързо загуби двайсетина танка от най-модерните и то от слаб противник,ще има сериозни проблеми.

140

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 6 години

До 159Като те гледам и ти вече агонизираш, ти не се ли пишише я,стреб о, сманлията или там нещо такова... Ти вече сигурно миришеш на пръст и няма да можеш да видиш как православния кръст се извисява над Константинопол, но от една страна се радвай, че вече си стар и си с единия крак в гроба, поне няма да видиш провала на турция, и на твоята любима ердонка....

139

Анонимен

преди 6 години

Значи, мнго ми е интересно как така се активизираха всички *** при изказването на руския патриарх, което на всичко отгоре беше резонно в някаква степен на историческата истина, .Патриархът дойде и издърпа ушите на президента насред София пред очите на целият свят на нац.празник, докато Ердоган говори пред съпартийци на някакво партийно събрание. Само робите тук се хващат на думите му.

138

Факт

преди 6 години

До АнонименМного слабо въображение-да взривим Козлодуй,та радиационния облак да достигне Истанбул.Обяснявам за невежите:Козлодуй произвежда тонове отработено гориво,което се чудим какво да правим!Щото пари да платим преработката НЯМА!Какво пречи хранилището да е на турската граница?Освен това материалът е подходящ за "мръсни" бомби,нужен е само носител,който може да бъде купен отвсякъде.Предпочитам България да е радиоактивна пустиня,отколкото "да гледам турчин че бесней над бащино ми огнище!"

137

Терсенето

преди 6 години

Руският патриарх? Генерала от КГБ? Това не са обикновенните руснаци.

136

Анонимен

преди 6 години

Как мислите, кой има повече шанс? Поевропейчен епилиращ се младеж с оскубани вежди прекарваш повечето време по софийските шантани или космат и страшен кахраман прекарал последните години по анадолските чукари в лов на кюрдски теромишки?

135

Shark

преди 6 години

Значи и Одринска Тракия е наша духовна граница. Също и Македония и Западните покрайнини. Да не забравяме и северна Добруджа!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 6 години

Значи, мнго ми е интересно как така се активизираха всички *** при изказването на руския патриарх, което на всичко отгоре беше резонно в някаква степен на историческата истина, а всички мълчат при речите на Ердоган - къде са сега журналистите, Валери Симеонов, обичайните говорители от ГЕРБ, политолози и вся осталная ..... ? Защо мълчат? Постоянно се мери с различен аршин при подобни скандали.

133

Анонимен

преди 6 години

Турция да постигне победа над кюрдите,но да се изтощи максимално,за да и намалее мерака за нови авантюри!.Досега Турция в конфликта в Сирия е използвала 2,7% от военният си потенциал. Колко мислиш трябва да воюва за да се изтощи? Та само ловната дружинка на Едирне ако се улиса в авджилъка за един следобед ще отстрелва кривoдзурлати таушани в софийско равно поле.

132

Анонимен

преди 6 години

Са съжаление изчезваме,а не Ердоган е виновен.На надгробният камък на България ще напишатСоросЛукановКостовИ много други ; ГЕРОЙ;с куфарчета и химикали, които направиха това което не успяха Рим и Турската империя.Винаги сме произвеждали качествени предатели ,а сега се надминахме

131

Василев

преди 6 години

До АнонименЗа кое му слугува и каква е официалната българска позиция по Близкоизточния въпрос ,Сирия и Независим Кюрдистан!На пръв васал на САЩ и Израел!А оръжието на кюрдите, да не пада от Марс, всички са с калашници и образци на руско въоръжение, каквито още произвеждаме!Нещата се затягат още повече, да припомним че и след месец САЩ ще изместят посолството си от Тел Авив в Йерусалим, а нашата позиция каква е, васлана неопределена!Турция да не е палаткова държава , да се гъбаркате!Мич!ЦРУ!

130

Далновиден

преди 6 години

Това накъде Ердоган ще насочи военната си машина е пряко свързано с резултатът от намесата в Сирия-при едно фиаско там,той ще пожелае да компенсира на други места.А като се огледаме-ние сме най-слабия съсед с голямо турско малцинство.Затова за нас е важно Турция да постигне победа над кюрдите,но да се изтощи максимално,за да и намалее мерака за нови авантюри!Естествено,не може да се разчита на това,а трябва да се вземат и съответните мерки.

129

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 6 години

Ермангалина много добре знае, че православния кръст отново ще се извисява над Константинопол, и то точно при неговото некадърно управление! И в момента той агонизира!

128

Райна Княгиня

преди 6 години

Има ли все още българи, истински българи, които мислят и работят за доброто на Родината?!