51

bolbov

преди 6 години

Бих желал да има още такива новини, за да стресът упоените от разкош и удоволствие самозабравили се представители на човешкия род.Когато гледате само себе си и вашите прически ще получите това.

50

Аз

преди 6 години

Пишете за умиращите бедни и болни по селата ни!Пенсионери работили като волове цял живот с 200лв пенсия за награда!Пишете как ги боли че не могат да дадат нищо на вниците си!Пишете как лекарите ги ползват като клиенти!Пишете как умират от грип българите по болниците и никой не знае!Не ни занимавайте с други глупости!

49

Анонимен

преди 6 години

Ама не ми разтягайте локуми, че тоя почнал от лешници и станал милиардер. И Джани Родари не ги пише такива приказки по телефона., аман.

48

Анонимен

преди 6 години

Какъв е тоя самолет дето се поврежда толкова често. Нещо е много съмнително. Все едно в Канада правят каруци, а не самолети. Нещо се прекалява с този охолен живот в цял свят. Безумни разходи за щяло и нещяло. Мании да се присъства навсякъде и с всички да си познат. Нещо не е наред, баш.

47

Анонимен

преди 6 години

Не е важно колко дълго си живял, а ка си живял. Ако можех, моментално бих сменила мизерния си и отруден тежък живот, за да съм на мястото на едно от тези момичета.

46

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че е в несвяст - изпуснал е милиардите на баща и. Кой знае колко време се е правил на клоун докато я накара да се влюби в него и сега целият му труд отива на вятъра.

45

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСъдбата всъщност не отсъжда, защото е сляпа. Много неща се случват случайно и мислещите хора не търсят специални причини или същество, което протяга ръква си от небето и раздава правосъдие...всъщност правосъдие няма - факт!

44

Гого

преди 6 години

Бог да ги прости! Много жалко и за завистливите *** , който пишат по долу простотиите си , няматели сърца бе!!!

43

123

преди 6 години

До 123Защо пишеш с чужд ник бе. Били прости незнам какво си, ала бала. Я пообиколи света малко д авидиш истински прости хорица. Навсякъде.

42

Анонимен

преди 6 години

Самолета се е повреждат и друг път. Защо са подценили безопасността? Това не е колело. Много странно. Живот, съдба. Поне са си поживяли истински за това време. Сега баща и да осинови не едно, а няколко деца и да направи добро. Защо съдбата ни изпраща такива неща? Няма нищо случайно.

41

123

преди 6 години

До АзАбсолютно точен коментар, злобни са повечето българи защото са нещастни а са нещастни защото са прости...

40

Анонимен

преди 6 години

Тъжна работа, млади хора,

39

Аз

преди 6 години

До АнонименТихо, панелен червей! Слагай анцуга, премятай диагоналката и се качвай на баничарката, да разнасяш вода по офисите, скот!

38

Анонимен

преди 6 години

Тоя милиардер, толкова ли нямаше някой лев да купи нов самолет на момичето?

37

Анонимен

преди 6 години

"Българите сте най-злобното и комлексирано племе на земята, затова сте бедни, дебели и грозни и *** на по 50. Залужавате си го."Яхвай козата и изчезвай в анадола бе тюрбан.

36

123

преди 6 години

Бог да ги прости.Това са млади хора и няма как да не ми е мъчно...Ужасна трагедия, която ни казва, че няма нищо по-важно от живота и здравето ни...

35

Аз

преди 6 години

Българите сте най-злобното и комлексирано племе на земята, затова сте бедни, дебели и грозни и *** на по 50. Залужавате си го.

34

до Екипа на сайта

преди 6 години

Голям *** да не би да някой да напише нещо за сайта ви , като не искаш негативни коментари търси си работа някаде другаде където няма да ти пишат негативни коментари

33

Анонимен

преди 6 години

"огнен листопад" - скоро на малкия екран

32

Бех

преди 6 години

Това не е статия. Това е сценарий за следващата турска бозичка. "Вззривоопасна сватба" или "Булката летец".