82

Някой си невеж

преди 6 години

И в други коментари съм писък,че сблъсъка между християни и мюсюлмани е неизбежен.Чудно ми е обаче коя християнска държава ще застане рамо до рамо с мюсюлманина.Ердо целуваше *** на Путин за сваления руски самолет а за изтеглянето на руските части от Африн, Ердо каква ли комбинация е направил от целувки те си знаят!

81

почна се

преди 6 години

Ооо,ефенди, не трябва ли да сте толерантни към подпалвачите ве? Как искаш от хората да са толерантни към извратената ви религия , забрадките ви, ивенето по джамиите-а па сега- що не си толерантен към тези хора, подпалили джамийте ви? Не разбираш ли, че Европа се събужда й вече на много хора им писна вашата изостанала култура и религия . На никой не му пука от заплахите ти-защото скоро Европа ще вземе позиция като на Путин-забрави ли тогава как ходеше преди 2 години да му целуваш ръка?

80

1

преди 6 години

Всичко идва от агркаесивната политика за ислямизация на Ердоган! Докато самите Турци не разберат, че религията не е политика ще е така! Този изби, арестува и прати по затворите прогресивно мислещите хора от нацията им и мисли да налага собствен диктат, но има големи държави, които няма да му позволят!

79

Jas

преди 6 години

Когато сееш вятър, жънеш буря! Когато в ислямските държави построят толкова църкви, колкото джамии има в Европа, тогава сигурно никой нищо няма да подпалва. Това обаче никога няма да се случи, защото няма такова преселение на християни до Анадола и Арабския полоостров, колкото мюсулмани до Европа. Логично е, че няма да имигрирам до САЕ, Турция или Йемен. мюсулманите правят ново преселение до Европа и това е логочната реакция на местните, не щат да живеят в същия клозет от който чаршафите бягат.

78

Анонимен

преди 6 години

"Не знам дали се правиш на глупав или наистина си такъв. Ясно е, че Ердоган не е карал камионите, но кой контролира границата?"Ти чувал ли си за КОНТРАБАНДНИ индивиди... Доколкото знаем имате много, даже има слух, че патента е у българите! Ако при вас цялата КОРУПЦИЯ се контролира от парламентото ви, не всички са такива да го знаеш от мен!

77

История

преди 6 години

След някоя година може да почнат да пекат пуйки. Имат богат опит, а и пекарни има. Тя историята е известно, че се повтаря. Политиците не си вземат поука от нея и затова се повтаря, за да я разберат. Трябва да се забрани на тъпани да стават политици. Да има много строги тестове, а не кой не може да се реализира в никоя област, да напира за политик.

76

до 75

преди 6 години

Не знам дали се правиш на глупав или наистина си такъв. Ясно е, че Ердоган не е карал камионите, но кой контролира границата? Кой контролира вноса и износа? Кой контролира фирмите, вносителки на нефт и нефтопродукти? Турската държава. А кой е турската държава? Ердоган.Да ти се обяснява ли още или кривата ти турска глава започва да вдява?Радвай се, че изчезваме, аз пък се радвам, че се размножавате. Колкото повече се размножавате, толкова по-голяма е простотията ви.

75

ДОЙЧЕ

преди 6 години

След загубата в Сирия ПКК ще възобновят типичния за тах терор в градовете и атентатите срещу цивилни обекти,но защо почват от Германия .

74

Анонимен

преди 6 години

Време беше. Мюслите натискат. Ердоган гледа на турците в Европа като на троянски кон. Трябва да има и ответна реакция.

73

Трансшмергел

преди 6 години

ПКК-палят-типично за марксиско-терористичната организация.

72

SS

преди 6 години

до Бай-Пешо:Ами такова е, иновация!... и съвсем не случайно с 3 "р"-та, има защо. Усещам, че имаш нужда от консултации... Но за теб те няма да са безплатни :)

71

Гьоринг

преди 6 години

Тия джамии са германски и хората в Германия са германски граждани и не са турски . Да не се меси къде не му е работата .. а на кой не му изнася в Германия , на магарето и към анадола

70

Анонимен

преди 6 години

"И как пък Ердо взе че стана противник на ИД? Нали си бяха първи дружки. Цели кервани с нефт бяха заснети със спътникови снимки, които караха нефт за Турция от ИД. "И от спътниковите снимки как различихте Ердоган!!!??? Някой кара нефт към Турция и това е Ердоган! :-) :-) Защо ли се радвам, че изчезвате! :-)

69

Анонимен

преди 6 години

Не само на българина.Хайде да не изреждам.Пречите на всички. На съседите си главно, защото всички кървави страници от миналото им са свързани с Турция.

68

Бай Пешо до SS [#57]

преди 6 години

Защо пишеш туркиа а не Туция, бе аркадаш?

67

Анонимен

преди 6 години

Фето- Мето. От десет кладенци вода.На крива ракета и космоса и пречи..А на българина Турция му пречи.

66

Анонимен

преди 6 години

Фето- Мето. От десет кладенци вода.На крива ракета и космоса и пречи.

65

Анонимен

преди 6 години

Голема радост от турците в Сирия. Дори руската преса съобщи за 500 избити цивилни кюрди.Но когато питаш турците голяма радост е било. Сигурно.А пък кюрдите от много любов към турците взеха че помолиха за помощ Асад. Вместо да се хвърлят да му целуват краката на Ердоган.

64

до 64

преди 6 години

квото се случи през 1989. Ние ще изчакаме първо германия да изгони своите и ще кажем - изпълняваме директивата на началниците хахаха и сте валат! С кво ще ги храните толкоз насрод/

63

Анонимен

преди 6 години

Вестниците и медиите, които се закриха са на фето... Нормално е да се закрият и арестуват хора, които правят терористични пропаганди... Официално ПКК и Фето са такива Тук! Ти ако искаш им дай имунитет... Аре джамангииии....