142

ЕДНА ОТ НАРОДА

преди 6 години

Цени в евро, всичко стана евро,само заплатите ни са мижави!!! Затриха ни държавата,затриха българите!!! Българи,бягайте от държавата!!! Докато едни държави,правят всичко за НАРОДА си като Катар,то във България ни ограбват!!! Телефон, интернет,ток, вода,разни такси-всичко е с надути сметки!!! Тези алчни, алчни бивши и сегашни институции и управляващи продължават да ограбват народа!

141

До hm 144

преди 6 години

Не си давам къщата на село и за най-луксозният софийски апартамент.Имам семейна къща на три етажа по 140 кв.м-на първият живеят родителите ми, на другите два моето семейство.Строена е 90-е години,но й направих основен ремонт с външна изолация, локално парно и слънчеви батерии на покрива.Дворът съм го направил ливада, овошки и цветя,имам си и барбекю.Догодина мисля и басейн да купя като пораснат децата.Няма шумни съседи, нито се притеснявам децата като играят.Майка ми помага в отглеждането им.

140

Отговор

преди 6 години

До Гаро Налбантов 133 Абе приятел, това го имаше при социализма. Ти луд ли си?Сега сме демокрация. Не си ли чул?

139

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето на БГ е фронтова държава на първа линия в предстоящата война на Запада срещу Русия.Какви жилища ,какви пет евро?

138

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 136 Твоя хазяин има 10 имота .Брово.Със сигурност е от БСП. А вие сте заревали за шесте апартамента на Цецо.Познавам във Враца човек с дребен бизнес с трима работници, който има 7 апартамента и една къща. Но не съм чул да ходи по заведения и скъпи курорти. Човека знае къде да си вложи парите.Скромен, работлив соц. труженик.

137

П.Петров

преди 6 години

Банките да им искат 40%-50% собствено финансиране на купувачите и огромна част от тях ще увяхнат.

136

Така е

преди 6 години

До hm 130 Разбира се тези скъпи имоти са за способните и успелите. Соц. мардите в панелки , дето до 20г. ще изпадат.

135

hm..

преди 6 години

До АнонименKUPUVAT SOFIANCI S KRADENI PARI OT DARJAVATAМи ти що спа бе? Къде беше? Кой ти е виновен, че си спал...

134

До гатанка

преди 6 години

Споко, панелите ще ни надживеят даже 2 поколения още!Новото не струва и се моли да не друсне яко ,че всичкото "ново"ще е на Земята!

133

hm..

преди 6 години

До Анонимен"Спокойно с 800 лева заплати в София ще спестите 500 000 лева за около 1400 години "Тихо бе мозък... по 30 лв ли ще пестиш на месец - защото това излиза от твоята сметка :D :D :D Тия имоти не са за хората с по 800лв - за тях къщи на село... тия имоти са за буржоата... не са селско - работническата класа

132

Гатанка

преди 6 години

Винаги съм се питал когато започнат да падат панелите и като трябва да се събори блока кво праим ?Вече няма кой да строи такива панелни блокове,а новото стоителство дори да достигне 12 етажа няма как да даде цена като на панел строен на ангария от малцинствата в Строителни войски?

131

Анонимен

преди 6 години

"Само моя хазяин има 10 апартамента и търси да купи още."------------------Да не се казва Цецо твоят хазяин? :-)

130

Анонимен

преди 6 години

Спокойно с 800 лева заплати в София ще спестите 500 000 лева за около 1400 години :))

129

hm...

преди 6 години

До TOTO"Ние искаме да живеем като в Германия, не като в Сибир!" - ще те разочарова... в Германия обикновените хора не живеят в лукс :) В Германия с една минимална заплата живееш свръх мизерно на ръба на оцеляването... В Германия улиците са добре направени, ама хората си плащат редовно данъците... Средният Ханс плаща по 3-4000 лева данък на месец - за да е добре Германия... Средният Георги плаща 300-400лв на месец, ако ги плати изобщо :) Сети ли се къде е проблема?

128

Анонимен

преди 6 години

"Ако 2 камъка си сложил един върху друг, ако 1 парцел си купил, никога, ама никога няма да я продадеш за 5000 лв. НИКОГА"Ходи ти го опази от *** да не го разграбят, като живееш на 150 километра разстояние. Ще си наберат и тухлите и камъните и накрая няма да остане нищо и за 100 лева даже.

127

Анонимен

преди 6 години

Този балон се държи единствено на това, че от провинцията все още идват хора в София да търсят препитание или временно, докато емигрират в чужбина. Но вече не останаха много млади хора в провинцията и този поток ще спре. Тогава да ви видим дали ще поддържате толкова високи цени, като няма да има кой да ви купува/наема жилищата.

126

смях до 135

преди 6 години

Как можеш да продадеш имот за 5000 лв с двор 2 декара и да се оплакваш и съдиш някой. Та ти си ***. Ако 2 камъка си сложил един върху друг, ако 1 парцел си купил, никога, ама никога няма да я продадеш за 5000 лв. НИКОГА !

125

Анонимен

преди 6 години

Само моя хазяин има 10 апартамента и търси да купи още. Софийските ресторанти са пълни 80% с бабки-реститутки, които по цял ден се чудят как да си похарчат парите от скъпите си имоти в центъра. Ето това е прочутия ви пазар на имоти - една голяма спекула, която ще се срути по естествен път, когато хазяите станат повече от наемателите.

124

Анонимен

преди 6 години

"В северозапада има къщи за по 3-5 хиляди. Двуетажни с двор, летна кухня и други сгради."Продадохме наследствена масивна двуетахна къща с 2 декара(!) двор за 5 хиляди лева. България се разпродава за жълти стотинки, а софийските брокери надуват нереален балон.

123

Анонимен

преди 6 години

До hmНе за 600,а за 800 лв работят хората.Толкова е средната работна заплата.И това,че в София заплатите са по-високи,не означава,че в цяла България е така.