20

пенко

преди 6 години

ЧЕЗ купува електроенергия от ...?... и разпределяйки я -снабдява нас и вас ! От кого я купува и получава ? Подстанцията за моя регион се намира между с. Даскалово и с . Драгичево / това е държавата - държавния ток /. ЧЕЗ няма друг източник на стоката си ! Не си го изкарвайте на работниците в ЧЕЗ ,те нямат нищо общо с " далаверата" ...те в студ и пек /понакога рискувайки живота си / се трудят за нас !!!

19

ангел

преди 6 години

Каквото каже Станишев и ортаците му от ПЕС , това ще става , а на нас само сметките !!

18

Анонимен

преди 6 години

че то от началото на демокрацията държавата не може да се меси в частни сделки нали така я обраха и продължават

17

Анонимен

преди 6 години

ДО 22 ИСКАШ АМА НЕМА. Парите се дават по партийна линия и се връщат пак в партията.Коня е поставен зад каруцата.

16

Анонимен

преди 6 години

най лекия начин за кражба е, колектив в държавна служба /предприятие/. "От единия джоб та в другия докато се източи" примери много; Институт НОИ, НЕК, НЗК,фонд САПАРТ .....

15

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Въртят сучат само и само държавата да няма дял." - И откъде накъде държавата ще инвестира пари в нещо от което почти няма печалба ?Аз съм твърдо против. Най-малкото защото пак е инвестиция в Румелия вместо в Княжеството ! Искам държавата да инвестира в моята фирма и да купи акции. Защо не ?

14

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ фалираха цяла банка, за да дойдат на власт, както стана ясно от публикуваните стенограми за разговорите при президента, та сега един ЧЕЗ ли ще им се опре.

13

Анонимен

преди 6 години

И що стана след височайшата визита на кака Гинка в Чехия,бурно прокламирана от гербаджиите и техните подгъзуващи медии.Наистина от Прага дойде голямата новина,че всъщност...няма никаква новина.

12

Анонимен

преди 6 години

Баце не може спокойно да отиде до Скопие, което на разстояние колкото до Пазарджик. Утре ще видим дали продължават да мислят така!

11

Анонимен

преди 6 години

ама разбира се, че не е нужно. защо да е нужно?!? мафията изкупи цялата държава, боко, цацата и прасевски милиардери в евро!!!

10

Анонимен

преди 6 години

някоя мутра с много пари ще купи ЧЕЗ чрез кака Гинка но това не е проблема проблема е че мутрите са алчни и горко на потребителите

9

Анонимен

преди 6 години

Кухата фирма на Гинка от Пазарджик ИНЕРКОМ, всъщост е част от холдинга ММ ГРУП, собственост на убития Мишо Бирата.Пъзълет се заплита и сделката за ЧЕЗ започва не просто да мирише, а направо да СМЪРДИ.

8

Анонимен

преди 6 години

И преди са крали но Герб заминаха и най смелите прогнози. Браво , ще гласуваме пак за мутрите

7

Анонимен

преди 6 години

Съгласни са с всеки от властта. Борисов искал пълен контрол над сделката, с което са съгласни и ще дават дял. Съгласни са с Горанов, че държавата няма нужда от дял. Типични гербери с предпоследни мнения.

6

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

НАЙ-ОБИЧАМ ДА ПРЕЦАКАМ ТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА .....СЪС СОБСТВЕНИТЕ Й ГЯВОЛИИ И ПРОСТОТИЙ!!!ТО --ТОВА Е ГЯВОЛЪКА ---ДА БИЕШ ПРОТИВНИКА , СЪС СОБСТВЕНОТО МУ ОРЪЖИЕ!!

5

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ЛЕ,ЛЕ.....КВИ ***.И СМЕТКИ СТЕ ГИ ЗАПЛЕЛЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....КОЙ БАЛЪК...ПРОДАВА НЕЩО НА "ДЛЪЖНИК"--КОЙТО МУ ДЪЛЖИ ...500-млн.Э.!?????????ЗАБРАВЕТЕ ГИ ТИЯ!!!!ГИНКА СИ СПЕЧЕЛИ ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО....ЕРП-то!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

наште мафиоти скриха топката на италианска, руска и японска мафия взети заедно! ограбиха цяла държава без никой да влезе в затвора или да бъде арестуван! фалираха цяла банка и нарочиха едни хора за виновни! пишат история с всеки изминал ден!

3

ЛЕ-ЛЕ НАИВНИЦИ...

преди 6 години

Е КАК ЧЕХСКАТА--ЧЕЗ ЩЕ ПРОДАДЕ НА ДЪРЖАВАТА/ РБ/...ДЯЛ ОТ НЕЯ ----КОГАТО ДЪРЖАВАТА ДЪЛЖИ НА ЧЕЗ , ...500-млн.Э...??!!!НЕ ВИ ЛИ СТИГА АКЪЛА , ЧЕ ЧЕЗ---ПЪРВО ЩЕ СИ ПОИСКА ДЪЛЖИМИТЕ 500-млн.Э.....??!!!НЕ Е НУЖНО ДА СИ ПРАВИСТ---ЗА ДА ГО ПРОУМЕЕШ....!!!!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Какъв "обрат"?Пак лъжи. Обрат няма.Въртят сучат само и само държавата да няма дял. Що така бе, Горанов?Щом имало начин да регулирате цената, ми до сега сто пъти трябваше да регулирате цената на американските Марици.

1

zeus

преди 6 години

Цирка ЧЕЗ докажа, че държава вече нямаме, а каквото е останало се ползва само да се гонят лични интереси!