249

Поклон и слава Полша

преди 6 години

Полският легион е османско военно формирование от поляци, участвало в Руско-турската война (1877 1878).Съставен е в османската столица Константинопол. Под командването на полковник Юзеф Ягмин взема участие в битката при Ески Сагръ (Стара Загора), тоест избиването на българското население. Там е й убит героят Ягмин в борбата за свобода - е, на Османската империя де. Да сведем глава пред подвига му.Браво на Бойко Борисов, че почете поляците, паднали в руско-турската война. Еничари ходят мамо

248

Анонимен

преди 6 години

Това правителство на кого служи? Преди седмица благодареше на Полша, Румъния и Финландия за освобождението ни от турско робство. Наричаше руският патриарх ченге. Сега се кланят в синагогата. Кои са те?

247

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ!!!КОНЦЛАГЕРИ И УБИЙСТВА --ИМА САМО ПРИ КОМУНИСТИ И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ!!ЩО ПРИ ДРУГИТЕ НЕ , БЕ.....??!Защото другите изтребваи всички, така че не остава никой да вкарат в концлагери.

246

Анонимен

преди 6 години

До до *** 260Ти защо не опиташ да те оплоди някой с високо IQ, за да произведеш нещо да вдигнешIQ-то на нацията. А то правиш само Хкременти!

245

Анонимен

преди 6 години

А сега евреите ни еб... маиката за благодарност

244

Анонимен

преди 6 години

Повод за гордост: Българите народът, опълчил се на Холокоста!А сега на българската мафия и собствени предатели не може да се опълчи. Що за народ е?

243

Анонимен

преди 6 години

До 263а концлагерите за индиянци наречени резервати от които кога не се излиза, а японците в лагери по времето на втората световна?

242

Анонимен

преди 6 години

До 259, Пишат ти минуси защото това са новите ... Да не знаеш че Сулейманбезумний е европеец с френско потекло и да мислиш че поляци са загинали за освобождението на България тов вече е Герберско..

241

Анонимен

преди 6 години

До Сюлейман е франсеГлупости и при това гадничко написани! Този Соломон не е повод да възбуди антисемитизъм у мен. Готвел се е да опожари София и да изколят населението. Спасили ни били Льо Ге и Позитано! Да, ама не, единият даже не е бил в София в този момент. София е спасена от Софийския равин Алмозино! Той се оказва масон от по-висок ранг от Сюлейман, също масон, и му и наредил да не палят и колят. Имало е спорадични палежи от черкези. Историята е история, въпреки, че с нея злоупотребяват!

240

Некъф

преди 6 години

Аха, значи ББ ви е спасил, а не българския народ и за това него награждавате! Нещастници!

239

ФАКТ!!!

преди 6 години

КОНЦЛАГЕРИ И УБИЙСТВА --ИМА САМО ПРИ КОМУНИСТИ И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ!!ЩО ПРИ ДРУГИТЕ НЕ , БЕ.....??!

238

до 257

преди 6 години

На тази почва концлагери и убийства в мирно време, за правото да мислиш различно от стадото е правила само една идеология и това е комунистическата.

237

до идиота 260

преди 6 години

Да бе, всичките тия офицери, учители, кметове, бизнесмени, артисти, художници, иженери и т.н. убити с измислени обвинения в държава, която е спасила евреите и някакси сега ти кретена му с *** ги обвиняваш в антисемитизъм. Защо не си теглиш патрона направо, че да ни се вдигне средното IQ.

236

Анонимен

преди 6 години

Народния съд е използван като аргумент в полза на България още на преговорите в Париж през 1947 г. В Меморандума на Световния еврейски конгрес до конференцията на външните министри по сключване на мирния договор в Париж от 1947 г. изрично се подчертава, че в България антисемитизмът вече е спрян и антисемитите са наказани със специален състав на Народния съд.Наскоро ГЕРБ почете "жертвите" на нар.съд, тоест авторите на Холокоста. Извини се Боко!

235

Сюлейман е франсе

преди 6 години

Сюлейман паша не е евреин това френския офицер Жозеф Сев, който приемайки исляма, получава името Сюлейман. Той и армията му са транспортирани от флота на НКВ Виктория от Албания до Дедеагач и на ж.п. до Стара Загора. Там, заедно със славния Полски легион, участва в освобождението ...Пардон, в съпротивата срещу руския окупатор. Е, поизколват населението старци, мъже, жени, деца, но нали са наши партньори от НАТО и ЕС, няма как. Нали трябва да слушкаме началниците, така рече Боко Велколелепни

234

Анонимен

преди 6 години

На Холокост може би , на Византия обаче не а сме приели Християнството насила пише за Борис I в Уикипедия приятно четене

233

Анонимен

преди 6 години

Аз не приемам Хитлеризма и осъждам концлагерите и престъпниците убивали,изтезавали хора през тази война,включително и евреи.Но каква ирония,днес имаме отново фашизъм,национализъм и макар да е официално забранен и осъден от цял свят,този фашизъм убива и дерибейства до днес!И всички си затварят очите,слепи и глухи за чуждите нещастия!

232

Григорий Распутин

преди 6 години

Я,тиква с ермолка,неочаквано добра комбинация.

231

postradal pasi

преди 6 години

До БЪЛГАРИНzahariada.blog.bg/history/2018/03/06/skritata-istoriia-na-neveroiatno-zlata-hazarska-mafiia-aktua.1597428

230

Обърквация

преди 6 години

Трябва да се гордеем и с неоспоримият исторически факт, че България първа в света е организирала специален съдебен процес за осъждане на антисемитизма - Народния съд.Но май на днешната клика монархо-фашистката клика е по-мила?