333

neutral

преди 6 години

Има си дипломатически език и не е редно да се дават такива квалификации в ефир от Валери Симеонов.Дори да има истина в онова,което казва,не е там мястото и начина.

332

Анонимен

преди 6 години

Като видях как крещяха и съскаха кремълските КГБ ченгета по руската тв. 1 ми се отщя и освобождението им, и жилото им ! Просто е отвратително да направиш на някого добро и след това да му натякваш, да го унижаваш и най-откровенно да го заплашваш, че ще му смениш правителството, защото не си доволен от количеството признателност към тебе !Боже пази България от путинова Русия !

331

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Симеонов вицепремиер - пази, Боже, сляпо да погледа ...

330

Анонимен

преди 6 години

Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги близо наште душмани. Кураж дружина вярна сговорна, ний не сме веке рая покорна. Тази песен е толкова актуалнса и днес. А съвременните Хаджи Стефчовци също щъкат и всякак гледат да се облажат. Но Цеко воеводата също е тука. Апропо като споменах Крим, попа що не благодари на българския батальон тогава наречен от англичаните, французите и сардинците - сивите дяволи. Един паметник няма в тяхна чест в Крим, а на турския паша има.

329

не син

преди 6 години

До гуша ми дойде от постоянните ***;отизми на този зло;Бен комплек:сар

328

Анонимен

преди 6 години

Тоя цигарен поп даде сигнала, сега е последват атски след атаки. Но българите опълченци е отразят всичките атаки на червените байряци, ккто навремето са отразили червените и бели фесове.

327

baihui

преди 6 години

Симеонов също е ченге!

326

Анонимен

преди 6 години

Езика на Симеонов вярно е малко пеперлив, но се оказа май единственият политик с достойнство! Президента къде е ?? Някой чувал ли го след като кагебиста в расо му издърпа ушите? Ами Йотова таркалящата се в калта? Ни стон, ни вопъл.

325

анонимен

преди 6 години

До пет години петорно ще се увеличи вноса на американски втечнен газ за Европа !! Ще бъдат построени и няколко нови терминала ! *** ще д-уха супата яко !

324

българин

преди 6 години

Поздравления за Валери Симеонов !!! Само той можа да отговори достойно на наглия кагебейски поп !!! Другите се огъват и крият като мишоци !

323

Анонимен

преди 6 години

Валерка мачкай руофилската cгaн мpърcна!!!!!

322

Анонимен

преди 6 години

Валерка мачкай рушофилската *** ***!!!!

321

Анонимен

преди 6 години

Топно так Симеонов, само с гьостерицатс по тапигьозите. Чета в руски коментари, е този поп и при твх е много известен и с други неща. Яхтата му съм я виждал. Доста голяма си е.

320

Анонимен

преди 6 години

КГБ и Православие.... дяволът и Бог.

319

Анонимен

преди 6 години

Някой явно не си е получил месечнят куфар с рубли и е обърнал палачинката.

318

Киро

преди 6 години

Руският фалшив поп да се извини за ядрения арсенал на Русия, който заплашва цялата планета. Руснаците са голи и боси, но са въоръжени до зъби. С бомби щели да пазят мира.

317

Анонимен

преди 6 години

България може да е платила "тонове злато" на Русия, тъй като е имала защо да го прави. В наши дни "Дънди прешъс инт" пък изнася многократно повече злато от България срещу нищо. А такова решение на Германия за намаляване на вноса на газ няма. Това е мaлoyмна лъжа. Колко болен мозък трябва да си, за да пишеш подобни глyпocти!? Не че има значение, но това е все едно да решиш да не пиеш вода от единствената чешма...

316

Трак до 330

преди 6 години

Казва се студен термоядрен синтез и това е една от възможностите.Вчера Германия прие план за намаляване на половина газовите доставки от Русия през следващите 10 години.А Путин сънува северен поток 2.

315

Путкин

преди 6 години

Тея пияници да не мрънкат много защото България е платила тонове злато на русия, за да прати войска тук, пък и всеки загинал трябва да бъде почетен и уважен без значение какъв е по народност и хич не ми дреме какво дрънкат тея комплексирани интриганти!

314

До 327 (До Руснаци)

преди 6 години

Французи, не забравяйте страшния бой, дето ви хвърлиха бдинци при Червената стена!Англичани, не забравяйте как ви разгроми ген. Вазов при Дойран.Сърби и гърци и вие бяхте там и много бой изядохте!Румънци, не забравяйте Тутракан и жестокия бой, с който ви изхвърлихме оттам!Храбри българи, не забравяйте кой ви вкара в тази война, която загубихте, без да сте загубили битка! Не забравяйте защо България беше окупирана от италианци и сенегалски ниггери, обезоръжена, унижена и загуби територии!