259

Лумпени

преди 6 години

Бандита е извикал бандата си да почистят кръвта .Заплашвал е съседи да мълчат и дапремахнат видеозаписи .Бандита мразел Полицията понеже се занимавал със незаконни дейности .Одраскал се е с ножка след убийството понеже съседите са предали видеозаписите .Последно убиеца твърди че не бил убиец а изстрелял два пълнителя по един беззащитенчовек без оръжие . Открити са инструменти в трупа, но не са вадени .Убиеца има всичките *** на България в защита !

258

Анонимен

преди 6 години

Допуснал е грешка доктора. Не е трябвало да ги лекува. Другата му грешка е, че е постъпил твърде аматьорски с мършaтa.Иначе крадеца е получил точно каквото е търсил. Доктора е отървал десетки хора, които са щели да бъдат ограбени.

257

Доктор Валтер

преди 6 години

Убиеца в затвора няма място при нормалните хора .Срам за българските доктори е тоя убиец .

256

Хипократ

преди 6 години

Рентгенолог е доктор колкото аз съм космонафт.Научил се да борави с машина за рентгенови снимки .Вижте какво не ме итерисува каво работи въобще .Питайте го откъде е откраднал патроните и оръжието ?Нормалните лекари не носят патрони и оръжие а лекуват не трепят хора .Хипократовата клетва е пропуснал тоя бандит .

255

Така е

преди 6 години

Излиза че доктора е чакал плъха на гюме.

254

Анонимен

преди 6 години

Търсете доктора при Слави Трифонов - той се тръшкаше онзи ден на бюрото си, да го защитава, като ром при разпит в полицейски участък преди 9'ти !

253

********************

преди 6 години

Тук един ром пише под различни никове и се чуди как да очерни доктора.Нека да му кажа - нито ще успееш, нито правителството ще падне.Така че, вместо да се хабиш тук, *** да поработиш някъде и да изкараш някой лев с честен труд! Може пък да ти хареса.

252

Анонимен

преди 6 години

Явно Плъха е нарамил да носи гаража и на доктора му е писнало, че заедно с това ще му задигне и кухненския нож и с който не може да лекува роми и го е застрелял малко !И на Горския човек му беше писнало, но намери кураж поне да се гръмне, а тоя циври и избяга като плъх !

251

Крадец

преди 6 години

Убиец на свобода с незаконно оръжие !Алооо - от къде на къде питам?

250

Анонимен

преди 6 години

Убиец !

249

N

преди 6 години

NAGRADA ZA DOKTORA OPAZIL SVOETO DOM4EOT KRADCI NANESLI MY RANI PSIHI4ESKI TORMOZ STRESOBE A SLED TOVA I ARES ZARADI DETO SE OPAZIL

248

Анонимен

преди 6 години

Убиеца трябва да го линчуват ромите в Изгрев .

247

жена

преди 6 години

Срам ме е да го гледам този ревльо!

246

НРБ

преди 6 години

Убиеца според мен е подценил съседите си .Искал е да изстрият видеозаписите където се разхожда с пистолета като каубой .Вероятно доктор Валтер се е мислил за каубой или шериф от Тексас .

245

Анонимен

преди 6 години

До Гараж С ДрогаЛъжеш!!!И някой ти плаща, за да разпространяваш клевети чрез медиите.Но не е проблем да бъдеш идентифициран.

244

Той е достоен мъж!

преди 6 години

Срам за тези, които се опитват да го очернят!Вместо да разпространяват лъжи и да тръбят каква присъда трябвало да получи доктора, защо всички медии не съобщят истината - за 15 години Плъха има регистрирани над 1 000 кражби, при някои от които е проливал кръвта на жертвите си, ръгайки ги с нож!Пловдив не е чак толкова голям град и "славата" на такъв престъпник няма как да не се е разнесла. Оказвайки се лице срещу лице с него, докторът е нямало какво друго да направи, освен да защити живота си

243

Анонимен

преди 6 години

Аз знам едно- един път убиеш ли човек после ти става навик .

242

Ром

преди 6 години

Не ме занимавайте вече с тоя измамник и лъжец .Жена му излъга за пистолета и за децата, че са били в къщата.Били са на 30 километра от Пловдив в едно село .А тоя е за затвора заедно с приятеля му съучастници .

241

Гараж С Дрога

преди 6 години

Крадци има във всички държави - имало и ще има вовеки веков !Но убийците на хора независимо от техният цвят на кожата не се толерира в ЕС .Убиеца е гамен на които не му пука от законите и обикновенно разчита на приятели съспрестъпна дейност в рекета . Очевидно е че не му е за първи път да прикрива убийства .Въпроса ми е колко трупа има с тоя пистолет Валтер до сега и колко патрона са намеренив жилището в което очевидно е имало какво да се краде след пети обир на наркотици .Отново е имал !

240

Анонимен

преди 6 години

Всеки крадец си поема риска! Аз не му гарантирам, че в страха си ще го пощада. Дори не съм сигурна, как ще реагирам, но мърцина няма да се дам!