35

Бе

преди 6 години

не проумявам как някои коментиращи могат да защитават престъпник с доста присъди и да ми дават за пример САЩ, и какво щяло да стане с доктора там...А бе панелчовци, дето от квартала не сте излизали, в щатите с доктора нищо нямаше да се случи поради една проста причина. След 2 присъди за едно и също престъпление, при трето такова, Плъха влиза в затвора до живот! Набийте си го в тиквите!

34

Анонимен

преди 6 години

Имаме убийство на лице и убиец, който го е извършил.Убиецът е пуснат 3 дни след убийството (през които роднините и колегите му финансират мощна медийна кампания) от "безпристрастния" съд и изчезва.Познахте ли в коя държава се е случило описаното ?

33

Анонимен

преди 6 години

истината е , че каквито и промени да направят в НПК те няма да касаят случая с доктора - законът важи не важи за стари престъпления. Така че тук някои само си чешат езиците. А и този доктор, колкото и да променят законите, ако е вярно това, което изнасят от МВР все пак изглежда виновен - стреля на улицата, после търси начин да прикрие доказателствата, иска да трие видеозаписи от камери.... Лъже че брани семейството...Даже и в САЩ биха го осъдили, колкото и там да властва правото на самозащите

32

Анонимен

преди 6 години

Според Конституцията и другите закони не са ли всички хора равни по права, но и по задължения?! Законите трябва да са съгласувани помежду си и да не допускат правни противоречия и абсурди!

31

Продължение на 27

преди 6 години

Също така висшистите с отлични дипломи, с доказан трудов стаж/в тази група може да влизат и жени/. Това са другите люде, за които законът може да е по-облекчен. Но и това трудно би се допуснало. Останалото са превантивни мерки за предотвратяване на престъпленията, а това е работа на полицията с доброто съдействие на граждните.

30

до 26

преди 6 години

Защото пък нали Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Деса Дуловската уста, Делянчо Джуката са все едни висшисти, ум да ти зайде ...

29

до 22

преди 6 години

Много филми си гледал и то ниско бюджетни криминалета!

28

анонимен

преди 6 години

какьв трябва да ми бьде баланса в 2 часа през нощта в коридора сама женавдовица каквито сме повечето жени в блока балансьт е които е по бьрз иреагира светкавично всичко друго са празни приказки да минава времето и да випоказват по тв

27

Анонимен

преди 6 години

Искам пак да попитам, кога по-дяволите ,ще започнат работа тия в прокуратурата?Пак може да намалеят абсурдите.Не съм сигурен,че доктора е решил,че му се ловува.Или някой си мисли,че баща ,съпруг, човек с положение ,ще си гърми ей така?

26

Анонимен

преди 6 години

Този казус се оказа много по - сложен отколкото всички си мислиха.

25

Анонимен

преди 6 години

Случаят с доктора е удобен политически инструмент, защото ако изложените факти са истина, той наистина си е превишил правата. По-удобна опора за законотворците едва ли може да се намери. Сега ще смучат от девет дола вода, но няма да облекчат режима за най-важните и точните хора, а това са по-младите отслужили военна служба мъже. Повечето са на подходящата възраст и имат нужния опит, също така и разполагат с досиета за физическа и психическа пригодност.

24

1

преди 6 години

А случая "Лучано"? Той е назначен за шеф на спорта при управлението на НДСВ. Правителството тогава признава, че Лучано няма нито висше образование, нито стаж в администрацията и следователно не може да заеме желаната длъжност, но все пак променят закона, за да може Лучано да управлява, нищо, че според всички юридически принципи законите се правят не за един, двама или няколко човека, а за обществото като цяло.

23

ехо

преди 6 години

Един крадец по малко.Десет семеиства по спокоини.*** в АДА.Само така ще се управим.

22

Анонимен

преди 6 години

Много съществен е въпросът с мистериозно изчезналия незаконнопритежаван ВАЛТЕР, който е и оръжието на престъплението. Докторчето каза ли къде го е скрил.Защото ако на този ВАЛТЕР му се направи една балистична експертиза, може да се окаже, че много от изчезналите в последните години в Пловдив клошари и бездомници са били убити от същия този Доктор и телата им скрити.

21

Анонимен

преди 6 години

Тоя прокурор да не е на процент при гепачите?Какво друго обяснение има да се хвърля като Матросов на амбразурата за някакъв умрял хероинов наркоман крадец и сводник?

20

Анонимен

преди 6 години

Извинете, но докога ще ни манипулирате с тази снимка на Доктора с насълзените очи.Колкото и да се преструва той е просто един убиец.Защо не сложите снимка на разплаканата вдовица на жертвата и на разплаканите му дечица ?

19

Анонимен

преди 6 години

Ползата от полицията, прокуратурата и съда е кръгла нула, а крадеца си е получил каквото е търсил.

18

Анонимен

преди 6 години

Сегашното законодателство толерира престъпниците и оставя безпомощни жертвите. Ако някоя жертва се прежали и накаже престъпника, то тогава честният човек отива в затвора.С промените трябва да стане обратното на сегашното положение - закона да защитава жертвата, а не извършителя.

17

Когато

преди 6 години

такъв като доктора стане министър на втърешните работи, ще има искрица надежда за бъдещето ни. Ако продължим да се либерасткаме, плъховете ще влизат и посред бял ден при хората.

16

българина

преди 6 години

Прокурорите са за бой искат със 109 присъди да са на свобода. Да не им дават бонуси за най много осъдени на свобода? Знаех си аз че съдебната система са против българите