14

Анонимен

преди 6 години

В Африка не искат вече американци и европейци ,да се подиграват с тях!До сега ,като купуваха предприятия под себестойноста, отпускаха кредити с високи лихви!Ако примерно предприятието е оценено на 1милион ,те плащаха 60-70% ,защото те били от запада и идвали с името си,което е раклама за страната! Китайците са по-честни с тях и затова щатите губят влияние!

13

Анонимен

преди 6 години

Рекси, докато вие се бъзикате с тоя и оня в Сирия, *** Пий Чай в залисията си върши работата и трайно се настанява в Африка. След това и да им казваш на "африканските страни, че трябва да внимават", вече е късно. Китай отдавна е пуснал корени в Африка.

12

Анонимен

преди 6 години

Тилърсън колко диаманти откраднахте от Афика бе плъх каква работа имате в Африка въобще и също и в Черно и в Японско море.

11

Анонимен

преди 6 години

Рекс! ***, ***, ***..

10

Анонимен

преди 6 години

Бреии ,американските компании може ,да търгуват с Китай и ,да си изнасят производствата там,но ако друг иска ,да печели и да се развива с китайски пари е невъзможно ,защото чичо Сам иска той да най-важния!Това са цивилизационите ценности които толкова ни рекламират!

9

ха?

преди 6 години

Доколкото разбирам - американските заеми са ей така, от добро сърце, без лихви, зависимост, очаквания? Ми защо не ни дадат и на наз такива? Само за Африка се грижат. На нас поне 'Американските Централи" да ни упростят! Да ама не - 3 милиарда ще ни стува ако се отметнем...

8

****

преди 6 години

Тези да спрът да се притесняват,ами да свикват вече,и да не си мислят,че са номер едно,вече да бита карта и в свта се тазвива многополюсния модел.

7

Анонимен

преди 6 години

Африка отдавна си е на Китай. Още когато ССРтата се разкараха от там. Като се разкарат от Сирия и там ще дойдат китайците. Единствено Сибир прави разликата. Руснаците няма да се разкарат от там, а ще ги разкарат китайците. После Тилърсън ще рече "Вай, Сибир стана Китай!" Кво да се прави, съдба.

6

ВЪН САЩ от БГ

преди 6 години

Всеки който детронира американските престъпици трябва да бъде подкрепен..... САЩ са гнусна терористична държава управлявана от престъпници. САЩ искат васали а не партньори. Колко окупацион бази имат тези по света... Колко има Китай. Коко войни са водели САЩ и колко Китай

5

Анонимен

преди 6 години

Американската наглост е безпределна!"Не се отказвайте от суверенитета си заради заеми"... които не взимате от нас.Загрижили се САЩ за сигурността на Африка...

4

Andreshko

преди 6 години

Аз се притеснявам,че целият свят става зависим от Китай. Те развиха силна икономика благодарение на Америка и сега се опитват да наложат юана си като световна валута,като казват,че срещу юани можеш да получиш злато на същата стойност.

3

Относно Китай

преди 6 години

Китай е империята на 21 век и демографски и икономически и много ама много скоро и военно SORRY но факт!!!

2

Иванов

преди 6 години

Ей, тези все са много загрижени за територии който имат блага.

1

Анонимен

преди 6 години

Рече Тилърсън и отиде да пита евреите дали САЩ имат достатъчно пари за да върнат заемите си на Китай.