27

това са жените

преди 6 години

Зад всеки богат мъж стои жена, която очаква да го наследи - повечето от най-богатите дами в света са наследили състоянието си от своите бащи или съпрузи

26

Анонимен

преди 6 години

С нищо не подсказва че е жена! Онези форми! И ако сложим че всичко е в главата. Е време си промениш харесване то на жените, като жени не като мъже, трупове и болни от недохранване. Ти не харесваш жени! Както представата ти за жената е нещо отвратително. Така не ти се получават нещата! Всичко е в "главата!!!" Време е да виждаш красивото не мумии скелети. Сбъркани са ти възприятията. И харесването, вкуса, желанието. Всичко ти е объркано.

25

Анонимен

преди 6 години

Най добрите фризьори - ***

24

Анонимен

преди 6 години

Значи 6 жени ще останат по доволни и начесани от тройката!

23

Анонимен

преди 6 години

Това че ти си дядо не означава че жените са баби!!!! . Това че ти си не годен не означава че жените не стават. Жената винаги може там е работата! Това че в твоите представи жената трябва да има вид на излязла от Аушвиц със кила на анорексична мома. И кокал и обвити в кожа. Започва да си мисля че си падаща по трупове и мъже,защото подобен външен вид не е нищо друго, а на жена страдащ от недохранване и нисък социален статус. От кожата и строи *** вместо прасковата онзи свеж външен вид.

22

Анонимен

преди 6 години

Доста преди 18-и век хората носят обувки.Явно не четеш внимателно. Точно това казах и аз. Доста преди 18 в. Платформите са прототипа на токчетата.

21

Анонимен

преди 6 години

въглехидрати . Храната. Диета! Не жаната е виновна. Дори напротив. Жената може да ви помогне зависи на какво, ниво общуване сте и колко сте в състояние да говорите открито за този проблем. Факт, мъжете се срамуват да говорят за това. Това, допълнително утежнява състоянието им.

20

М, да ...

преди 6 години

Защо в Древен Китай са избягвали да обучават жени за лечители? Защо не е препоръчително жените да са хирурзи? Какво се случва след определена възраст?пп жени, но не само на 8ми март!

19

Анонимен

преди 6 години

дисфункция е в нарушената циркулация на кръвта. А хапчетата за ерекция само ще увеличат притока на кръв към пениса за 2-3 часа. Ако обаче лекувате това състояние по натурален начин, ще можете да подобрите трайно кръвообращението си, да излекувате импотентността и дори да прибавите 10 или 20 години към живота си - и при това цялото ви тяло ще бъде в много по-добра форма. Правете всичко с мярка, а за някои неща изобщо забравете. Ако страдате от еректилна дисфункция, трябва да спрете цигарите,алкох

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Бъркаш.Доста преди 18-и век хората носят обувки, за каквито говориш, за да се предпазят от уличната мръсотия. Само че тези обувки не са с токчета, а са на платформи, които в отделни случаи са били високи половин метър. Толкова високи платформи си позволявали само богатите, защото след тях вървели по двама слуги, готови да подкрепят господаря си, ако той залитне.Обувките с токчета в днешния смисъл на думата наистина са ползвани най-напред от суетни мъже.

17

Анонимен

преди 6 години

-И все пак, много ли са мъжете с еректилна проблеми и къде се лекуват? - Еректилната дисфункция, по статистиката на Световната здравна организация, е проблем на всеки десети мъж над 21 години, а при тези над 60-годишна възраст данните сочат, че една трета не могат да извършват полов акт. Ако сравним тези данни с населението на страната ни, ще се окаже, че милиони хора имат такъв проблем! При решаването му младите мъже започват да търсят съвет в интернет или от доверени приятели.

16

Анонимен

преди 6 години

Отоплителните уреди в автомобилите, съдомиялните машини, циркулярът, шоколадовите бисквити и хартиените торбички с правоъгълно дъно са изобретени от жени. Тея изобретения са по-малко от 1% на всички изобретения! По-добре да не бяхте отваряли дума по тази тема! Аз бойкотирам от тази година този *празник*! Откакто разбрах за джендърската зараза в чиято основа лежи феминизма, се отвратих от женската олигофрения довела ни до извратената джендърска конвенция, гей-оскарите наскоро и други подобни!

15

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой как ги прави тези статистики, но аз освен жената челастря още две. Моята статистика е 1 към 3. Сега от тези трите двете се челастрят и с мъжете си. Жената дали се челастрят с някой не знам и не питам. Абе сметките са сложни....

14

мое и 103 на 103

преди 6 години

от: По света на всеки 100 жени се падат по около 106 мъжеСледва че от 106 мъже неповече от трима треба да се изджедерират, зада стане на 103 жени да има 103 мъже, майна, а? кво каза? ъхъ!

13

Анонимен

преди 6 години

потентни мъже-с лопата да ги ринеш.Все пак нали се сещаш че на дъртачки с катетри изкуствени ченета и 200 килограмови полудвижими имоти с бутове като стъбло на баобаб дори и най-потентният ще му е през оная работа.Така е, ама на 20 годишна манекенка всеки може, истински потентният може и на тези които си описал.

12

Жени ли?

преди 6 години

Че тия над 65 се числят баби, какви жени!

11

до 9

преди 6 години

потентни мъже-с лопата да ги ринеш.Все пак нали се сещаш че на дъртачки с катетри изкуствени ченета и 200 килограмови полудвижими имоти с бутове като стъбло на баобаб дори и най-потентният ще му е през оная работа

10

Анонимен

преди 6 години

Допълнение Към 4. Моля за извинение- материалът бе излъчен по телевизия Fox News.Гледайте го и ще видите какво ни очаква и нас.

9

Анонимен

преди 6 години

.В блокът в който живея от 90 апартамента има 50 бабички с бастуните и патериците..А в моята кооперация от 18 апартамента в 12 живеят 20 годишни манекенки. Останалите 6 апартаменти са мои, давам ги под наем.

8

Анонимен

преди 6 години

практически остават 10-15 жени на 100 мъж.Ако продължим в същия дух потентните от тези 100 мъже са също 10-15 така, че балансът се запазва.