11

Анонимен

преди 6 години

И Васил Вълчев и Надежда Нейски да бъда отзовани веднага от Турция и да се прекратят дипломатическите и политическите им кариери.Нямаме нужда от такива "представители" на държавата ни.

10

8 март

преди 6 години

Много им се иска на турчоляцити да останат жените в 15 век. Насилие, унижения, измъчвани, подтискани, с шалФари и фереджета. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ. РАВЕНСТВО, СПРАВЕДЛИВОСТ, ДЕМОКРАЦИЯ. ЧЕСТИТ 8 МАРТ

9

1

преди 6 години

Местан какво винаги брани турската страна. Това е нормално за него.

8

Рашо

преди 6 години

Аз пък ще запазя минута мълчание за кюрдите които се биха смело за собствената си земя. И се надявам в бъдеще те да са ни съседи.

7

Анонимен

преди 6 години

Докато съществуват Местановци и Догановци България и Турция никога няма да имат добросъседски отношения.Те ги рушат.

6

Анонимен

преди 6 години

Местанчо при тази акция на турците в Сирия ли стана химическата атака или 1 ден след другата Ефратски щит слочаеност не мисля.

5

Анонимен

преди 6 години

Турция е нашественик в Сирия и ако агента на ДС-Павел защитава това да се откаже от българското си гражданство и да отиде да се бие в Сирия.

4

Анонимен

преди 6 години

Лютви Местан и ГАдост персони нон грата за България.Да заминават при Васил Вълчев и никога повече да не се връщат.

3

annybody

преди 6 години

С какво Вълчев е прегрешил пред Местан? Местан да те брани - оттук нататък жална ти майка и в кариерата, и в авторитета ти на почтен човек...

2

Анонимен

преди 6 години

А Боко да закара Местан в Сирия със правителственият самолет, където Местан да поднесе цветя пред турските войници незаконно влезли в една суверенна държава каквото е обичайното състояние на турските войски. Да ние можем да живееем в мир със съседите ама турците не могат и за туй ги отстрелват навсякъде като диви прасета.

1

game1

преди 6 години

тая мъзнюхаа.... докога ще се перчи и лае....никой не го бръсне.. ама явно яко е захлебил