151

валери

преди 6 години

Фирмата на Станишеви беше официално PR на ЧЕЗ през годините, за това стана и номера с надписването на сметките на хората през 2013 г. , сега повтарят номера !

150

Анонимен

преди 6 години

До Спасчо - И ся ко прайм?!мо доказвай, че нямаш сестра! Щом хората казват, значи крушката има опашка. бсп-то са планирали да икупят чез и да клатат с него Борисов, но сега, след като не успяха, рекоха поне да ударим по ГЕРБ и Борисов! Затова се вдигна цялата олелия, че и още надуват перки, но няма да стане!

149

Анонимен

преди 6 години

Ще ни разкатая Българи!!!!

148

П.Петров

преди 6 години

Първо е недоказуемо, второ е манипулируемо, трето не само едно ***.гаре се казва Марко и има шарена каручка.ГЕРБ до толкова са затънали в лай.ната, че се чудят вече как да хвърлят вината върху някой друг, ама НЯМА ДА МИНЕ!СВИНЩИНАТ ПО ЕРП-тата, МОНОПОЛНОТО ИМ ПОЛОЖЕНИЕ И АРБИТРАЖИТЕ, КОИТО ТЕ ВОДЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ СА В РЕЗУЛТАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ГЕРБ И РЕКЕТьОРСКИЯ ИМ ПОДХОД СРЕЩУ ВСЕКИ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ!

147

асен

преди 6 години

Лъснаха червените зад--ци , ни ги е срам , безродниците , правителството ще свалят лицемерите , мъкнаха пенсионерите по рейсовете , а сега какво , що мълчат , или още не са измислили новата опорна точка !

146

ТОЗИ...

преди 6 години

ТОЗИ СПАС ИМА НУЖДА ОТ ПСИХИАТЪР-ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ НА ПРОКУРОР ЗА ЛЪЖИТЕ КОИТО ИЗГОВОРИ ОТ ТРИБУНАТА - МИСЛЯ СИ ЧЕ ГО Е СТРАХ ЧЕ АКО ИМА ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ ТОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Е ДЕПУТАТ И ЗАТОВА СЕ ЧУДИ КАК ДА ГОВОРИ ПРОТИВ БСП НО НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯ ЧЕ БЪЛГАРИНА НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ И РАЗБИРА КОЙ КАКЪВ Е ТАКИВА КАТО СПАС,БИКОВ И ОЩЕ РАЗНИ КУЧЕНЦА НА ЦВ.ЦВ.КАРАТ МНОГО ХОРА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ГЕРБ ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ В СКОРОШНИТЕ ИЗБОРИ

145

Анонимен

преди 6 години

Хора ,докога ще търпим всичко това? С писане нищо не става,тази *** от парламента е за затвора.трябва да се направи нещо заради нашите деца и болните ни родители

144

Спасчо

преди 6 години

Моника пък излезе с опровержение:"Късно снощи уважаваният от мен вестник Капитал публикува информация, в която замесва моето име и името на компанията, която управлявам Актив Груп, с "Инерком България" и сделката с ЧЕЗ.Длъжна съм категорично да заявя, че нито аз лично, нито Актив Груп като агенция имаме нещо общо с ПР-обслужването на г-жа Върбакова или притежаваната от нея компания. А опитът да бъда замесена с фирма Инерком категорично е фалшива новина."И ся ко прайм?!

143

Анонимен

преди 6 години

Ей, като свински черва са се оплели!

142

:))

преди 6 години

Станишев и Борисов не бяха ли единомишленици за джендърството, Конвенцията? Защо моника да не е ПРка на Гинка щом в това има пари/папане, бре? Без значение в какво се замесва! :))

141

Факт

преди 6 години

Бойко Гинката тоя път изяде суджука барабар с опаковката.Или е некадърник или лъжец, В случея средно положение няма!

140

гражданин

преди 6 години

пожарникаря и оня с особената форма на главата с 6-то апартамента го играят ;кои ми *** в гащите;................

139

Др.Михайлов

преди 6 години

Колко прав е бил Антон Димитровв гнигата си да опише като "Шайка" тази сбирщина ренегати,крадци ,мутри,бивши комунисти и номенклатурчици зовяща се ГЕРБ!

138

extremist

преди 6 години

ГИНКЕЕЕЕЕЕЙ - БАТКО ЩИ КУПИ ЧЕЗ

137

extremist

преди 6 години

АЛО ВАНЪО ПЪК АЗ ТОЯ СУДЖУК СЪМ ОБЕЩАЛ ДА НЕ ГО ЗАКАЧАМ

136

Анонимен

преди 6 години

Това ли измислиха? Че Станишев стои зад Инерком ? А кой и питам съвсем сериозно КОЙ проспа цялата сделка, КОЙ е бил питан многократно иска ли държавата да влезе в сделката, КОЙ излезе пред всички и лъга и маза най-безсрамно?! КОЙ?! Станишев ли беше или беше лично министър-председателят?! Кой вместо да проучи законовите лостове за контрол над сделката - каквито има, в лицето на КЗК и КЕВР - реши да привиква Гинка като кученце и да й заповядва да му отстъпи дяловете от компанията Й?! А? КОЙ БЕШЕ?

135

Анонимен

преди 6 години

Кумицата герберка, пиарката социалистка. Всички са в играта!

134

Анонимен

преди 6 години

Опппааа, где е сега карупцията таварищи?

133

Анонимен

преди 6 години

Днеска Корнела и бандата получиха ДВА ТУПАНИКА-МОНИКА И ОСИ,,ЦИЯТА НА ГАДЕВ ПРЕД РУСКИЯ ПОПЧЕНГЬОВ!Но не тая големи надежди,твърде много *** народ има между българското племе което иска ДРУГАРИТЕ МУЛТИМИЛИОНЕРИ от БКП/широки цоциалисти/ да върнат цоцоализЪма.

132

Анонимен

преди 6 години

е то от самото начало беше ясно, че положението е : "в русия съм, в русия съм ..."