58

DiesIrae

преди 6 години

И да има избори и да няма все тая.С тия стари брантии които пак ще намърдат в избирателните листи няма смисъл да се гласува. (стара поговорка с дърти к.ур.и нов бардак не се прави).Всички избори все един и същ гнилоч се предлага. Дали ще е БКП (БСП), дали ще е младежкото БКП (Герб) все тая. Все ние данъкоплатците губим. Докато не се въведе закон, че имаш право да се кандидатираш 2 пъти на избори (без значение дали си избран или не) промяна няма да има. Това е единствения начин да се изчистят.

57

Анонимен

преди 6 години

До аНе бе,човек, не ме интересува сакото или пуловера, ако иска и по халат за баня да се покаже, въпросът е,че го канят да прави анализи и коментари, все едно е теорититен физик и трябва на достъпен за нас, лаиците език, да обясни най-новото откритие,спечелило Нобелова награда.Разбираш ли? Това което прави, за мене не просто лишено от смисъл, а вредно.Тук ще добява и също толкова дразнещ М Константинов- царският математик..

56

а

преди 6 години

Този Райчев не е на заплата той е мултимилионер покрай БСП се върти, не го гледай че е с вехто сако и сив пуловер, това е да ви замазва очите, човека има голфигрище.

55

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е тоя Райчев колко заплата взима за нищоказване?Поне да демонстрираше богат речник. Мога да се хвана на бас, че не е прочел повече от 1-2 книги за година. Самият факт ,че подобни капацитети се пробутват години на ред на електората, е доказателство че липса на политика, какъвто политолога такава и политиката.Ей такива капацитети, *** риалити форматни и още по-нелепите реклами, които ми действат като електоршок, са причина да спра да гледам ТВ

54

Andreshko

преди 6 години

Оставка не само на правителството,а и на ЦИК която отказва да изпълни закона и да закупи машини за електронно и машинно гласуване. Оставка и на фирмата на Михаил Константинов,която манипулира изборите.

53

MGS

преди 6 години

До Solar PowerТая като я гледам не е много българска, а северо-източна с средноазиатски акценти, и малко средно европейски (почти наново излезли от затвора) батки...Те точно това не ни трябва...

52

Andreshko

преди 6 години

В големите капиталистически страни,когато една компания не работи добре,държавата я купува,стабилизира я и отново я продава,но тука случая е по-особен става въпрос за компания засягаща националната ни сигурност и държавата трябва да има определяща функция в нея.

51

п

преди 6 години

В ръцете на българите е да се спасят от БСП.

50

Анонимен

преди 6 години

30% гласуващи да си плащат от техния джоб удоволствието да видят любимаят си политик по телевизора, как "смазва" опонента си.Защото демокрацията у нас е власт на малцинството над мнозинствот и доказателство за това е, че любмците ви не се и опитват да променят закона за гласуване, така че да не се избира правителство на малцинствата, защото са пределно на ясно, че ще си отрежат клона, на който седят. Но и това ще е до време...

49

Борисов лъжедемократ

преди 6 години

По лошо от турско време е !

48

Andreshko

преди 6 години

А Суджук гейт? Юнкер много хареса насила взетите суджуци,а нашия *** суджуци не ядял...

47

До 29

преди 6 години

Седем човека не са разбрали иронията ти,затова и не разбират как мащабно ги лъжат и манипулират и всеки път се спъват в една и съща тиква.

46

Анонимен

преди 6 години

"В момента той е на жътва, но вместо управлението да се радва, има скандал в къщата с жената." Какво по дяволите значи това изречение?! Аз ли оглупявам, те ли... Скандалите не са произволни, а се дължат на самозабравенето на управляващите. И ще си понесат последиците. За съжаление Нинова също има черни точки (например защо се отказа от офанзивата срещу Гинка Върбакова след като спомена техноимпекс?). Но има и нови партии като Възраждане в които ми е надеждата. Трябва да се разбърка бурето малко

45

Анонимен

преди 6 години

Избори до дупка, но кой ще дава по милиони левове за кефа на милионери-политици нарцистичен синдром и техния електорат?Как грешката в една система ще бъде премахната с постоянното й рестатиране?Факта че виждате изход в постаянните избори, е причина да сме там,където сме в момента...

44

Solar Power

преди 6 години

До от 3". Парите от България заминават за ЕС държави под формата на печалба от продадените им стоки. Огледайте се и кажете кое около вас е българско производство?" - Ето затова ЧЕЗ е по добре да бъде купена от българска фирма ! Не от държавата а от частна фирма която ще търси печалба на всяка цена и няма да остави нещата както държавата ръководи БДЖ. Не искам второ БДЖ !

43

Анонимен

преди 6 години

Тоз червен тарикат Райчев много му се искат комунисти на власт, ама няма да го огрее. ***!

42

Анонимен

преди 6 години

Буретата с барут станаха много и ЧЕЗ е едно от тях.И май първо ще гръмне.

41

Анонимен

преди 6 години

Корнелия е огладналя ми боико да я нахрани

40

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Аз смятам, че по-гоуем скандал от Суджук гейт нямаше.Толкова тона суджук да краднат и на Баце едно суджуче да не дадат ! ... Резил !

39

Solar Power

преди 6 години

Е точно пък на *** няма как да разчитам. Нека покаже как на 28 години се става милионер. Искам и аз :)