24

Анонимен

преди 6 години

Лельо Кристалинке,моля щом си толкова загрижена,вземи си раздавай заплатата и парите от делаверите на бедните! накарай и всички твои приятели и съратници да направят същото !

23

Анонимен

преди 6 години

не дейте така ,не питайте за здравословното състояние на близка нейна роднина.просто не пишете за нея иизообщо, а ако пишете ?! за такива ******* ?! пишете с малък шрифт изцяло.

22

Анонимен

преди 6 години

Кристалинке, разликата между твоите доходи и моите ражда много повече от това, което си представяш!

21

Комунист

преди 6 години

Ами спирайте помощите! Те в ЕС тръгнали базов доход да осигуряват! Е как ще го накараш да се образова и работи, след като му осигуряваш живота без да си мръдне пръста? В САЩ отиват да работят. Миграцията в ЕО е предимно за да получават помощи! Преди години не кой да е, а"червените" Алгафари и Анрей Райчев в едно теливизионно предаване много точно го казаха! Социалните плащания са най-големия проблем на Европа!

20

Анонимен

преди 6 години

Тя е велика- хората драпат със зъби и нокти за еврокомисар, а тя съвсем спокойно по тръмповски им би шута и си стана банков чиновник в Световната банка.

19

Анонимен

преди 6 години

Четвърти мандат няма да има.

18

Анонимен

преди 6 години

световната банкя отива в канавката

17

Анонимен

преди 6 години

ДРУГАРКАТА СТАЛИНКА

16

Гнусни

преди 6 години

Тая Сталинка появи ли се отнякъде-нищо добро не ни чака. Ей заради такива като нея, като Кунева, като Поптодорова-сме на това дередже-предателки гнусни! И тия жени се водят -и те празник имат днес, ужас! А кога ще има празник на мръсниците и предателите?

15

Валентин

преди 6 години

"В целия ЕС нискоквалифицираните остават извън пазара на труда"А ти защо тогава си на пазара на труда. Нискоквалифицирана, проста и предателка; активират те само, когато ни готвят сатъра.

14

Анонимен

преди 6 години

Тежко е да си де6ил в ЕС.

13

Анонимен

преди 6 години

И тази *** изпълзя на припек ! Време й беше !

12

Анонимен

преди 6 години

До 14 Какви милиони видя в Северна България?Като изключим Варна,в Северна България едва дали има и един милион жители,другото е по чужбина!

11

аман от престъпници

преди 6 години

в Северна БЪлгария след ликвидацията на индустрията и на ТКЗС милиони нямат доходи за оцеляване..Милиони нямат никакви доходи.ПРи всяко посещение на бюрата по труда се отговаря че работа няма да има оправяйте с е помощи не ви се полагат..НАрочно държат децата до 12 клас в училище за д а ги разболеят и оставят без деца и без работа..Принуждавват ги да ходят с тежко терористични лични документи в джоба.Облъчвани от видео педофилски камери

10

АМАН от престъпници

преди 6 години

АЛО СТАЛИНКЕ вие там в worlbank чекате подставените на власт София да крадат десетки милиарди годишно и ВИ е страх само от протестите на над 5 700 000 българи оставени без доходи за оцеляване..Ами те протестите с е правят с пси генератори ..Не е изгодно на крадците на милиарди да ги включват..над 2 900 000 българи немаме доходи вообще /виж статистиката

9

Анонимен

преди 6 години

Пластичните хирурзи и световната козметика явно са изчерпали своите възможности при КриСталинка

8

Анонимен

преди 6 години

ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ОТЪРСВАТ ОТ ДЪРТАЦИТЕ В ПОЛИТИКА, ИСКАТ МЛАДИ ЛИДЕРИ.ПРИМЕР: ФРАНЦИЯ, АВСТРИЯ, ИТАЛИЯ. ДОРИ СЪРБИЯ, МАКЕДОНИЯ И ГЪРЦИЯ ПРОЗРЯХА ТОВА.В ТЯХ Е БЪДЕЩЕТО, А НЕ В РАЗНИТЕ ЮНКЕРОВЦИ, МЕРКЕЛОВЦИ И БОРИСОВЦИ.

7

Гого

преди 6 години

Решението е просто - намали си заплатата, и без това не работиш нищо .

6

Анонимен

преди 6 години

Над 30 процента от 15-годишните в България, Румъния, Гърция, Малта и Словакия не покриват основните стандарти за грамотност.................Това е усреднен процент, за България той е 50.

5

Анонимен

преди 6 години

Колко правоверни комунисти са били тези които могат да кръстят дъщеря си Сталинка ,а сега същото това творение се сетило за доходите на бедните слугувайки точно на тези които докараха нещата до тук нямам думи.