25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Първи избирателни права жените получават в Дания - макар и само за тези в Копенхаген и под условия. Албания са първата балканска държава даваща избирателни права на жените. Да в Турция също се дават преди България от Атататюрк. Но нали точно него плюва Ердоган Великолепни и връща религиозното обучение в училищата и порядките на консервативния ислям. Какво казва е политика. Чети бе, плюнчо.

24

борко

преди 6 години

До АнонименНа Барак Хюсейн Обама му дадоха награда за Мир, защо Ердоган да не говори за правата на жените? Или пък Китайците за правата на кучетата? И на Джорж Буш му дадоха награда за мир. Сами по себе си, тези награди изказвания и конвенции, нищо не значат, щом се дават ей тъй :) Само балъците си мислят, че трябва да ги спазват.

23

До 27

преди 6 години

.. Ердоган тук е много прав ... и да не го харесвам... и да не го харесваш, прав е ! Поздрави от Чикаго !

22

Анонимен

преди 6 години

В исляма е позволено да се лъжат неверниците, така че няма причина да се вярва на нито дума. Анадолска конвенция за недискриминиране по признак на теджерите не ни трябва. Имате интересен език с навръзване на думите. Това за кривокракитеквадратиглави всичкото сигурно е непрекъсната дума.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Не бъркай турците с откачените ислямисти ! Турците въпреки че са мюсулмани, няма да ги видиш да правят терористични атаки в името на Алаха. Впрочем жените в Турция са имали винаги осигурени права наравно с мъжете. Е, има сигурно и изостанали райони , но държавната политика е такава. Вместо да дрънкате глупости, отидете за малко в Турция. По европейци са и от нас българите.Верно не са чак толкова прогресивно-либреастни колкото скандинавците , ама от нас са по-малко расисти .

20

жнт

преди 6 години

В пълен мрак сте, но най-смешното е, че дори не го осъзнавате. Единият тръгнал да коментира исляма и Корана, другият турската култура, това е все едно слепец да опише дъгата - трудно и невъзможно занимание, а при вас безсмислено и трагикомично. Както винаги Бай *** си мисли, че знае всичко, докато вещите по темата му се чудят и го съжаляват. Защото невежеството никога не е смешно, а трагично и пагубно за една личност, че и за цял народ, както и завистта и злобата.

19

РЕПУБЛИКАНЕЦЪТ

преди 6 години

Такива полухора като анадолците въобще не трябва да бъдат показвани пред обществото. Тоя ермангалин ще ми казва, че в турция дискриминацията между половете била несъвместима.... хахаха. Тия и арабите дето убиват жените си с камъни....

18

поука

преди 6 години

Ердоган вероятно вижда, че кюрдите умело включват жените във фронтовата война и променя мнението си в крачка. Все пак, когато пращаш мъжете на война, трябва да подсилиш тила, като вдъхнеш увереност на жените, че могат да изпълняват равностойни социални и икономически функции. Може да е противен, но хич не е глупав.

17

Анонимен

преди 6 години

Сега в доста нови турски сериали темата за насилието над жени е засегната, като основна тема, но е изкуствено по политическа поръчка, пък и как може ислямист да говори против насилието над жени при положение, че жеите в исляма не се смятат за хора. Никъде в Корана не пише, че жената е човек.Отделно жената е безправна, мъжът може да има по 4 жени и колкто си иска любовници. Разгул пълен.Порядъчен човек не би желал да е ислямист.

16

Ердоган е

преди 6 години

Убиецът на стотици кюрдски жени и деца.Изказването му е лицемерно със зле прикрит сатанизъм и човеконенавистна омраза.

15

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо тогава в исляма в "рая" не могат да отидат жени.Защото какво ще прави жена с 40 девственици покрай нея?Въобще сега изламски "теолози" спорят за това дали жена може да отиде в "рая", защото никъде в Корана не пише, че жена може да отиде в "рая". Либералните съвременни ислямски "теолози" предполагат, че жените сигурно могат да отидат в "рай" и измислят за тях "рай" с мъже, които да ги обслужват (съжалявам, ама тея сериозно така пишат).Въобще безсрамието на исляма е известно.

14

бурка

преди 6 години

Сега Ердоган трябва да сложи бурка, за да е напълно еднакъв с жените и едновременно с това да е съгласно мюсюлманската култура от 15 век.

13

Анонимен

преди 6 години

Проблемът, който трябва да решим, е да премахнем средата, която насърчава извратени и жестоки хора да действат. Ние ще направи това заедно", каза още Ердоган....премахни тогава кейряна, плюнчооо

12

Анонимен

преди 6 години

Не ме гледай какво правя,слушай какво говоря,хахаха!

11

Пешо

преди 6 години

Този за да се хареса пренебрегва и Корана! Е не че Корана не е средство за управдание за повечето мюсюлмани за *** им действия!

10

Анонимен

преди 6 години

Хаха.. ислямист говори за правата на жените :)). Това виц ли е или реалност?

9

Анонимен

преди 6 години

Тоя пак не си е пил хапчетата...

8

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Този демагог, става за комунист!

7

osmanli

преди 6 години

a kak ste v afrin?

6

Анонимен

преди 6 години

А убийствата "на честта" ХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААА