18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Стига с тоя борисов бе, на всяка манджа мерудия го бутате! ПЪРВО СИДЕРОВ И АТАКА СЕ ОПЪЛЧИХА ЗА ТОВА БЕЗКОНТРОЛНО ПУСКАНЕ НА ИМИГРАНТИ! А тоя се приписва навсякъде....Кога най-сетне ще се разкара??? Макар, че на нас и така държавата ни е в този вид, сякаш е пълна с имигранти. Което пък и си е вярно, половината от хората ги няма, а и другата половина се чуди вече накъде да поеме! При това управление 2-3-4....надежда нема!

17

Анонимен

преди 6 години

България е в много по-неизгодна позиция, но се справя!

16

Анонимен

преди 6 години

Първо Борисов надигна глас и каза да се подсилят границите на Европа, ама никой не го слуша

15

До 12

преди 6 години

Това им е комплекс на западняците. Да показват и разказват за нарушаване на права (особено към етноси, чернокожи, араби), да ти казват че не може така, не може онака. Не може да събаряш незаконни жилища, да изселваш. Не така се прави. Да размахват пръст. А те си променят конституцията, законите в полза на такива бежанци. Клекнали са от всякъде. Така прикриват глупостта си и некадърността си.

14

Не

преди 6 години

са само Полша и Унгария. Словакия също дава здрав отпор, но тихомълком, без да разлайва кучетата. В Прибалтика и Чехия настроенията са подобни.

13

Анонимен

преди 6 години

Бойко първи и много отдавна им казва, че трябва да затворим външните граници на ЕС !Защо забравяте това, а хвалите само Орбан ?!

12

Анонимен

преди 6 години

Вярно! Около най-голямата им жп/автогара (Westbahnhof) е пълно с пришълци. В София може да не е кой знае колко по-различно. Софиянци да кажат.

11

Анонимен

преди 6 години

До скоро запада пишеше такива менторски репортажи за нас- колко е мизерно и мръсно, а сега каква стана тя... Оня ден дават репортаж от Рим млад италианец досущ като българин казва не се живее в тази корумпирана страна и мечтая да я напусна... Остана да им спрат и какаото в нутелата и ние без да забогатеем ще станем едно относително нелошо и европейско място

10

sofeto

преди 6 години

Само българи да не ми коментират колко мръсни и нехигиенични били други, иначе унгарецо е прав!

9

Анонимен

преди 6 години

Всички дошло тук е останало като фалшиви мигранти, трябва до един да се върне от там от където е дошло!!! Маймюните в Африка, муслитата също!!! Никакви съжаления за "нещастни дечица, майки и възрастни"!!! Те ще направят това което е сега Париж, Виена, Лондон, пълно с гнъсни арабухи, забулени тлъсти ханъми, всякаква ре//зана отврат.

8

Дедо

преди 6 години

До Бай ОняПолша също държи фронта много стабилно!

7

Дедо

преди 6 години

От две години имаме съседи комшии,англичани,и те разказваха за Лондон каква ужасия е ....Особенно в североизточната част.Кражби,тЕмни *** до ***.Изучили децата и се махнали.И с мъка разказват какво ще бъде след 5-10 г.

6

Бай Оня

преди 6 години

Унгария е последната надежда на Европа. Орбан е новия Янош Хуняди. Слава на Орбан и хората му от Фидес и Йобик.

5

Л-ШДА

преди 6 години

Някога и Овча Купел си беше хубав квартал...

4

ужас

преди 6 години

Скоро се върнах от Париж,направо ужас някога прекрасната и чиста столица се е превърнала в бунище,пълно е с бежанци и емигранти,цапат ,хвърлят,крадат направо ужас,месните хора ги е страх и се крият не говорят за тази криза за да не ги бият,в какво превърнаха Европа тези политици.

3

Циник

преди 6 години

С прискърбие се присъединявам към колегите!Maймyни от цял свят - превърнаха красиви градове в клоаки...по образ и подобие на дупките от които са допълзели!Хайл Мурксул!

2

Идете

преди 6 години

в Брюкаел да видите за кво иде реч,Дуисбург,Мюлхайм,Гелзенкирхен,Берлин и т.н.

1

1234

преди 6 години

Кога и ние ще имаме един такъв политик - силен и сигурен в думите си? Такъв, който ще изразява мнението на Народа - и най-вече ще го защитава. Вероятно мафоята в БГ никога няма да "пусне" властта лесно...