25

Бойко,Меркел,Сорос..

преди 6 години

Според бг разузнаванете ЧЕЗ струва 200-225 мил.евро,след тази сума другите се отказват,само нашата Гинка от на майка си Пазамджик продължава до 320 мил. Евро.И понеже няма кой да финансира тази измислена сделка ,освен на Тиквабанк и се отива до влизане на държавата в сделката с нашите пари-само ,че реалната стойност е 225 милиона евро,а горницата ще се разпредели между еди си кой и еди си кой и разликата от 100 000 ще са от нас хората.....егати схемата.Тиквата е знаел.че народа ще негодува и ще

24

До 19

преди 6 години

До оШФорковаГовориш измислици, които махленските алкохолици обсъждат пред панелката след 3-та ракия.Предполагам, че искаш да звучиш много достоверно и умно, но преди да се изхождаш под статията, по-добре си проверявай доказателствата.Ако сделката беше на Бойко, той нямаше да подскочи като ужилен и да иска да развали сделката.Виж, ако Ковачки или Пеевски бяха купили ЧЕЗ, щяха да ни обясняват как това е частна сделка и как държавата нищо не може да направи.Но...хващайте се на въдичката.

23

Анонимен

преди 6 години

Колко милиарда още ще откраднат от измъчения български народ чрез престъпните си схеми??? Няма ли край лакомията им, че станат и завинаги да напуснат държавната трапеза???

22

гражданин

преди 6 години

Ставаме свидетели на това как БСП за пореден път прави скандал от деяние което те са извършили като приписва негативи на друго лице.За сделката се знае от една година и те пазят информацията за да я използват злонамерено в подходящ за тях момент.БСП се разкрива като заговорническа организация която работи за уронване на държавността.

21

Анонимен

преди 6 години

Бройте и помнете безобразията на тези три правителства, които се съставят и крепят от един и същи човек...

20

Анонимен

преди 6 години

Гинка (ГЕРБ) купува ЧЕЗ за 300-400 млн. евро, България (ГЕРБ) губи арбитража за 500-600 млн. евро и ... ГЕРБ има ЧЕЗ + няколко стотин милиона евро.Добро стадо сме, няма спор!

19

оШФоркова

преди 6 години

Борисов е истинският собственик на ИНЕРКОМ.Гинка е подтавено лице, която я употребиха дори да чете листчета, дадени й от Цветанов срещу Корнрелия Нинова.Все пак поводът за събитието беше Гинка и скандалната сделка за ЧЕЗ, а не Нинова и Техноимпекс от далечното минало.Типично отклоняване на вниманието по Цветановски.Иначе Борисов и Цветанов можеха да намерят за ролята някоя, която има поне средна обща култура и може да говори български без да запъва на всяка по-сложна дума.

18

реалист

преди 6 години

Суджуците постоянно успокояват хората, че няма да има вдигане на тока, но хората не се дразнаят от това, а че Мафията си купва ЧЕЗ и 3 мил българи, че я ще я гушат за вечни векове. ОСТАВКА!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Борисов ЕООД и ЧЕЗ финализират сделката

16

Тато из Правец

преди 6 години

Има ли някой ,който да вярва ,че Гинка ГЕРБакова е купувачът ?

15

Анонимен

преди 6 години

скандална клауза в договора с ЧЕЗ - В договора за продажба на българските активи на ЧЕЗ на Инерком има клауза, която изисква от дружеството купувач да окаже сътрудничество по делото срещу България в Международния център за уреждане на инвестиционни спорове.Ако искът на ЧЕЗ срещу българската държава в базирания във Вашингтон арбитраж бъде удовлетворен, обезщетението може да достигне близо 600 млн. евро.

14

СатаНАТО

преди 6 години

Вдигнете тока бе!Стига сте ни обиждали с тия низки цени!

13

Анонимен

преди 6 години

Премиеринът борисов за няколко милиона ЛЕВА ПРОДАДЕ КОНТРОЛНИЯТ ПАКЕТ.СЕГА ПРЕМИЕРИНЪТ БОРИСОВ ПЪК ЗА ПОНЕ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА КУПУВА ОБРАТНОсъщия този пакет.Политиката на суджуклията-и в двата случая в личния джоб.

12

Анонимен

преди 6 години

Въпросният Истанбулски дилър на скъпия ток, третия пол и третия престъпен мандат, Борисов, е опасен за човешкия род, националната сигурност, общественото здраве, умствения статус на народа и териториалната цялост на България. Меркелът на Балканите води България и горките Балкани към национална и регионална катастрофа!Настояваме за: 1. Незабавна оставка на ***-правителството. 2. Служебен кабинет за прочистване на Бардака. 3. Смяна на Системата. България над всичко! За нов курс и нова власт!

11

Анонимен

преди 6 години

Лъжат! До вчера говореха за повишаване от юли. Сега - нямало да го вдигат. На Бойко не може да се вярва. Последният пример с неприетата оставка е доказателство как се надсмива над българския народ. Да си спомним и за оставката на дупетата от гроб, който реши, че все пак остава... Дайте поне едно доказателство, че някой в тази шайка държи на думата си, за да ви повярваме

10

Анонимен

преди 6 години

Никой не клати повече правителството от собствената му Глупост, Некадърност и Лакомия! Те са "гадовете", които евентуално могат да съборят сламената колиба "ГЕРБ+Патреоти". Друг е въпросът, че ако Борисов тръгне да подава оставка трябва да мине през труповете на коалиционните си партньори вицепремиерчетата Каракачанов - Симеонов. Те биха го спрели дори с цената на безценните си туловища, защото за тях това е последният танц във властта.

9

Анонимен

преди 6 години

Бас държа, че Гинка е подставено лице и за фотоволтаичните паркове! У нас няма простосмъртен, който да е собственик на фото и ветропаркове! Трябва да си "вътрешен" човек.

8

Анонимен

преди 6 години

Госпожа Гинка има ли диплом за образование по-високо от основно (8ми клас)? И до експертите - как ще мотивирате младите да учат, щом лице с образованието на госпожа Гинка, може да си купи ЕРП за 40% от територията на България? На мен ми идва да си скъсам дипломата

7

Анонимен

преди 6 години

И кои са тия, които искат да набутат държавата да плати. Гадовете ли ?

6

expert nucliar

преди 6 години

До Анонимен Съгласен съм ! За целта ще изключи електрозахранването на Западна БГ.. ще постоим на свещи 6месеца примерно докато EU председателство изтече :)))))!!! Да ни видят голите *** гъ-ве !