32

Футуролог-3 част

преди 6 години

След като по заповед от Германия нашия цар Фердинанд умишлено загубва Балканската война и унищожава Балканския съюз спасявайки най-верния германски сателит-Османската империя идва ред и на първата световна война и болшевишката революция на Ленин която според самата Ангела Меркел е финансирана от германската държава а идеолозите са турски еврей от ИстанбулФАКТ

31

Анонимен

преди 6 години

Авторитарна е само влатта на американския конгрес и БГ парламента. Си и Виктор са държавници. Като стана на въпрос Тръмп е една смахната ***, която всеки подритва като гнила круша това според краварите иeлиберализъм и свобода да те настъпват, ритат и убиват всеки ден.

30

Футуролог-2 част

преди 6 години

Подготовката за първата световна война на Германия и Австро-унгария започва много преди Балканската война като всички надежди за победа в нея възлагат на Османската империя която трябва да разпердушини всички английски и френски колониални войски в Азия и Африка на гребена на ислямската идея а те да се оправят в ЕвропаЗаради това от Германия дават инструкции всячески да се старае да загуби Балканската война и ако може да унищожи Балканския съюз под егидата на Цар Николай Втори

29

Анонимен

преди 6 години

Краварите мразят Си Цзипин и Виктор Орбан предпочитат някой пиян тарамбук демoкратично да застрелва децата им в училище и да дърпат заеми като за световно, защото иначе трябва да работят. Краварите и византицийге живеят само от заеми, измами войни и грабежи

28

хюго бос

преди 6 години

Много са ми жалки такива либерастки драсканици как Унгария била авторитарна. А България, където всичко зависи от решението на един човек? И на сутринта решава едно, следобед друго и една истина не казва??

27

Анонимен

преди 6 години

Другаря Си може да си прави каквото пожелае и нито САЩ, нито ЕС могат да му кажат нещо, само г-н Путин може.

26

Футуролог-1 част

преди 6 години

Димитър Талев в една от своите книги пише че комунизмът някой ден ще си отиде от този свят и последният комунист ще бъде българин!Факт!Едва ли е знаел обаче че първият Ленин е българският цар Фердинанд Сакскобурготски!Българите стават германско-османски роби много преди руснацитеБългария напълно умишлено загубва балканската война за да спаси Османската империяОще преди 1913 турците стават най-верния сателит на Австро-унгария и Германия и всички техни стратези във войните са германци

25

Анонимен

преди 6 години

както сме я подкарали сегашният ни вожд ще задмине бай ви Тошо по години управление.

24

Анонимен

преди 6 години

Авторитарен е само САЩ, където малцинство от престъпни лобита си назначават правителство, което харчи правилно парите на данъкоплатеца, който е потънал в кредити и си трае деликатно.

23

Стамат

преди 6 години

От коя новинарска агенция е измъдрена тази мъдрост?

22

Анонимен

преди 6 години

Ще свършат като Кадафи.

21

Анонимен

преди 6 години

Много правилно..........китайците са много умни и разбират, че в света настават жестоки турбуленции и всяка сменяема власт не се знае какво ще доведе! Вместо нашите, че и западнярите да гледат много внимателно и да си задават въпроса ЗАЩО китайците правят това, нашите "умници" започват да бръщолевят глуповетини!!! Какво искаш, елементарни същества.....

20

Анонимен

преди 6 години

Така е, бившите империи - руска, китайска, вече се възродиха, и няма да търпят повече наглосаксонците да определат Новия Световен ред. Те вече са силните, светът е техен, на наглосаксонците е определена обслужваща роля - да правят филми за миналото си величие и да обслужват арабите и африканците.Ако не ви харесва - Анадола, Аляска, Африка, има евтини полети. Отивайте при своите. Скоро и тук ще стане отново България. Само да минат изборите в Русия.

19

Анонимен

преди 6 години

17-годишен ученик изключен от гимназията уби 17 и рани 8 във Флорида при масова стрелба в училището!

18

Анонимен

преди 6 години

А ние в България накъде се хлъзнахме преди 10 години????????______________________________________________"И това продължава - някои страни постепенно се хлъзгат към нелиберализма, след като избраха авторитарни лидери, както стана в Турция или Унгария."

17

Анонимен

преди 6 години

Баце не е никаквъв самодържец ами жалка марионетка която секретарката на американското посолство може да уволни само с едно обаждане по телефона, просто ще се обади и ще каже Бойко Боросов да напусне кабинета до един ден и Бойко Борисов не може нищо друго на направи освен да изпълнява. После може да назмачат друга марионетка от БСП или кой знае от къде, от където си поискат.

16

Анонимен

преди 6 години

Толерастите реват..За тях има неудобни държави и те ги определят за недемократични. А удобните марионетки не ги споменават какви са. Нека да каже някой каква демокрация има в Саудитска арабия и Кувейт да речем? Двете обаче са послушни и макар че са спонсори на тероризма никой не ги закача. А Унгария , която изгони дядо Шорош изведнъж стана диктатура?! Смешно.

15

Анонимен

преди 6 години

Путин е политически труп - факт. Стотици хиляди руснаци излизат в Москва да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

14

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха авторитарни, че баце си е жив самодържец той коли и беси . Парламента е кукла на конци козирува и изпълнява всичко което спусне "слънцето" наредено му от големите началници.

13

Анонимен

преди 6 години

Края на 70те и началото на 80те години икономиката на СССР превъзхожда многократно тази на Китай. 89 г. няколкостотин китайци демократи се събират на майдан на площат Тянананмън и бяха авторитарно помляни с танковете. В същото време в СССР Горбачов демократично побратимяваше СССР със Запада. Резултата се виждаме днес - къде е Китай, първата икономика в Света и къде е руската икономика.