766

Анонимен

преди 6 години

849 Кой е обрязан , нещо па фантазирате

765

От Германия

преди 6 години

Както винаги точен коментар!А на Радев му диктуват какво да прави и казва...

764

Анонимен

преди 6 години

Генерал -лейтенант Гундяев наби канчето на генерал -майор Радев.Както казва Живков на Г. Марков-Хрушчов здравата ме "ДРА".Какво да се прави-йерархия. А йотовица като плонжира в краката на ченгето-поп!?

763

Анонимен

преди 6 години

Единствения достоен изход за радев ватенката е да налапа дулото и да дръпне спусъка

762

Анонимен

преди 6 години

Браво, Росене! Достоен български Президент! За разлика от сегашния потник, съшит с червени кремълски конци

761

Анонимен

преди 6 години

Ще плачете вие за достойния истински български президент Плевнелиев, с горчиви сълзи ще плачете, че го няма да ни защити от руската мъгла

760

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Когато чуеш някой да говори за филство или фобство-става въпрос за *** и *** човек! А този Плевналиев имаше ролята да подблизва дупета! Толкова му харесва ,че още иска да го прави! И антуражат естествено приглася! Толкова ли са *** българите!!

759

Българин

преди 6 години

Как не ви е срам от Левски , да се имате за русофили и патриоти да се наричате.Четете какво е казвал Раковски(кумира на Левски) и дерзайте русофилски предатели.

758

Трак до лошо и м

преди 6 години

Този човек толкова ви превъзхожда , че и Путин с новите си ракети не може го стигна.Но какво да очаква човек от хора , които мечтаят за С класа.Дори не разбрахте , че пак ви продадоха и унижиха.

757

Трак

преди 6 години

Руснаците са очаквали да им бъдем кукла на конци , но Стамболов вади ножицата и направо ги разплаква.

756

Анонимен

преди 6 години

И не грешат защото няма набези по техните граници

755

Анонимен

преди 6 години

истината е обаче че ако бяхме по близо до руската империя , няма никакъв шанс да ни дадат самостоятелност просто щяхме да сме си руска империя.За щастие руснаците са преценили че тази територия е малко мътна,

754

Анонимен

преди 6 години

Румъния е била към руската империя, след това става към османската империя след освобождаването и става самостоятелна държава, това е причината българия да не е към руската империя няма трудно опазване на тази земя, и за това ни дават самостоятелност , Полша обаче няма това щастие в този период въпреки че по време на екатерина велика са се радвали на подкрепа за самостоятелна държава но с времето са изгубили това право , така румъния ,българия и мъничка сърбия се вмъкват между империите.

753

Анонимен

преди 6 години

А пък това с Румъния е смешно защото това е османска империя ,естествено и там първо настъпва руската империя затова после получава и право на войска там.Т.е. България и Румъния няма разлика.

752

Анонимен

преди 6 години

Този е много зле с историята ,Руската империя граничи с Османската империя.На практика е имало три империи източна Европа,Липващата е унгарската империя.

751

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен768 Не само Полша сваля съветски паметници,днес бе поруган съветския паметник в центъра на Виена,Австрия.Време е,България да махне от мястото до университета "***",или паметника на Съветския окупатор.

750

Анонимен

преди 6 години

До иван789 Виждам,как някой ти е отнел правото на избор,толкова години българите избират проевроатлантически правителства,ако сте много против ЕС,щеше да се види на избори.Дадоха ви европейски пастпорти,да пътувате и работите на запад.Продадохте от тях и на тъпите си ментори от Русия,даже.Харчиш пари на европейските данъкоплатци,а руските ти шефове напират и те да намажат от тях.

749

Анонимен

преди 6 години

822 Ти обаче си червен фашист и расист.Такива останахте,само руснаците,сърбите и българските социалисти-***.

748

Анонимен

преди 6 години

Горчива истина, е османската империя като се срути, защо не върна Константинопол на Гърция, както и останалата територия? М? А "умнико"?

747

Анонимен

преди 6 години

Няколко руски особи си заслужиха "персона нон грата"в България.Това трябва да са Путин,руският патриарх и съветникът на "Дума".Русия да се занимае със себе си и да престане ,да излива помия върху България,поне,заради това,че сме им дали азбука и първа,православна книжнина,на разбираем език.